MUN HEINÄKUU PUHELIMESTA

Hyvää torstaita tyypit! Tän blogihiljaisuuden aikana mun juttuja on voinut seurata instagramista ja edelleenkin mut löytää sieltä nimellä ainoraitanen. Sinne päivittelen todella aktiivisesti kaikenlaisia juttuja mun elämästä, joten se kannattaa pistää seurantaan jos yhtään kiinnostaa. Nyt ajattelin kuitenkin tänne bloginkin puolelle jakaa otoksia ja kuulumisia heinäkuulta, sillä eihän kaikki varmastikkaan seuraa mua instagramissa. Lets go!

Heinäkuu lähti käyntiin heti ihan huippuviikonlopulla, kauan odotettu Ruisrock oli vihdoin täällä! Turku on niin kaunis kaupunki ja noi festarit on ehdottomasti Suomen parhaat. Kirjoitin jo aiemmin postauksen, josta näätte paaaljon enemmän kuvia Ruisrockista. Pääsette siihen painamalla tästä.

Heti Ruisrockin jälkeen sainkin uutisia, joita en ois ikinä uskonut saavani. Mä pääsin kuin pääsinkin haluamaani kouluun! Jos postaus siihen liittyen on mennyt ohi, pääset siihen tästä. Päädyttiinkin sitten aika extempore meille mun ihanien ystävien kanssa juhlimaan tätä saavutusta! Meillä oli niin kiva ilta ja pääsin taas todistamaan, kuinka ihania ystäviä mulla onkaan. Kaikki heistä oli niin onnellisia mun puolesta!

Näillä säillä aikaa on kulunut paljon rannoilla ja oonkin uinut paaaljon enemmän kuin viime kesänä. Yyterissäkin tuli käytyä: päivä oli ihana mutta illalla ei enää naurattanutkaan, kun tajusin että olin polttanut itseni tosi pahasti! Onneksi se meni parissa päivässä ohi ja nyt oonkin ruskeempi kuin koskaan. Myös Kokemäellä oleva Pitkäjärvi on tosi kiva uimapaikka. Oon vuosien tauon jälkeen päätynyt myös pari kertaa maauimalaan siskojen kanssa. Mikä kesä!

Yksi kaunis ja erittäin kuuma kesäpäivä käytettiin Saran kanssa Raumalla. Kierreltiin vanhaa Raumaa, käytiin kattelemassa mun tulevaa kampusta, syötiin sairaan hyvät salaatit, käytiin ottamassa yhdet kylmät siiderit merenrannalla Jossun kanssa ja paljon muuta! Kaikkea sitä ehtiikin yhdessä päivässä.

Mä rakastuin kyllä Raumaan ihan täysin, vaikka oonhan mä nyt siellä aiemminkin käynyt. Vanha Rauma on niin tunnelmallinen ja muutenkin koko kaupunkin on vaan ihana. Toi merenrannalla oleva ravintola oli mulle uusi tuttavuus mutta sinne täytyy kyllä päästä uudestaankin!

Heinäkuussa vietettiin myös perinteisesti Porin Jazzeja. Näille kinkereille on joka vuosi pakko mennä! Tänä vuonna lähdettiin isolla porukalla liikkeelle ja meillä oli niin hauskaa, vaikka loppuillasta iskikin ihan jäätävä kaatosade suoraan meidän niskaan. Yksi heinäkuun parhaista illoista!

Onhan Porikin nyt aika kaunis kaupunki, varsinkin kesäiltoina! Tääkin kuva on otettu jazzien aikaan. / Nää pannukakkutalon pannukakut on ihan parhaita, käytiin yhtenä heinäkuisena päivänä herkuttelemassa siskon ja äidin kanssa! Tuolta reissulta tein myös sairaan hyvän farkkuhamelöydön.

Vietettiin myös yksi kokonainen viikonloppu ystävien kanssa mökillä Sääksjärvellä. Se on oikeestaan kuulunut meidän porukan joka vuotisiin perinteisiin kesällä, haha. Syötiin paljon hyvää grilliruokaa, uitiin, saunottiin, mitä kaikkea nyt mökillä tehdäänkään! / Myös Tuurissa on tullut käytyä, kuten lähes joka kesä. Hulluinta tässä oli kuitenkin se, että mä en ostanut MITÄÄN. Myös Tuurin miljoonativoli tuli tsekattua.

Heinäkuu huipentuikin siihen että koko meidän perhe ja mun poikaystävä mökkeiltiin lähemmäs viikko Keski-Suomessa, Saarijärvellä. Itseasiassa tää reissu (kuten tuo Tuurissa käyntikin) ulottui elokuun alkupuolelle asti, mutta päätin nyt pistää ne tähän heinäkuun postaukseen kokonaisuudessaan. Meitä on meidän perheessä kuusi lasta, joten aika hyvin sattui, että kaikki pääsivät paikalle! Parasta tässä on se, että tää kyseinen mökki missä oltiin, on sellainen, jossa on me ollaan käyty lähes joka vuosi muutamia taukoja lukuunottamatta. Mun isoveljet on käyneet siellä jo ennen mun syntymää ja olisinkohan mä ollut noin vuoden ikäinen kun ekaa kertaa tuolla olin?! Tää ei siis ole meidän oma mökki, vaan vuokramökki josta on kyllä tullut kuin toinen koti! :D

Säät suosivat meitä oikeestaan koko ton viikon ajan, lukuunottamatta yhtä raekuuroa ja kaukana jytiseviä ukkosia. Grillailtiin, uitiin PALJON (vesi ei oo tuolla varmaan koskaan ollut noin lämmintä), saunottiin, pelattiin mölkkyä niin kauan että joiltain se taisi tulla jo korvista ulos, kalastettiin ja jopa mä sain kalan, veneiltiin ja pidettiin leikkimieliset mökkiolympialaiset. Mun harmikseni Pate voitti, haha. Kyllä siinä jossain vaiheessa väännettiin ihan tosissaan, kun yhdet seisoivat yli tunnin yhdellä jalalla voittaakseen.. :D Mä ainakin nautin niin paljon olostani tuolla, sai olla hetken pois Nakkilasta ja kaukana kaikesta. Ei tarvinnut miettiä yhtään mitään, paitsi ehkä sitä meneekö uimaan vai ei!

Kyllähän me sitten poistuttiinkin mökiltä parina päivänä. Yhtenä päivänä ajettiin Powerparkkiin viettämään huvipuistopäivää ja toisena päivänä taas ajettiin Uuraisille katsomaan huutokauppaa. Se oli vaan pakko nähdä! :D Lopulta sitten minä ja Pate ostettiin myös jotain: Riihimäen lasin maljakko joka koristaa nyt meidän lipastoa.

---

Huh miten paljon kaikkea mahtuikaan mun heinäkuuhun! Tää kesä on kyllä antanut mulle niin paljon. Mun koulu alkaa vasta 27. päivä, joten elokuu on ainakin mulle vielä ihan täyttä kesää ja aion nauttia siitä täysillä. En oo vielä valmis siirtymään syksyyn! Tällä hetkellä on tulossa ainakin mun poikaystävän syntymäpäivät ja elokuun viimeisenä viikonloppuna tiedossa on Cheekin viimeinen konsertti. Myös auton osto on edessä. Suppailu on edelleen mun haaveissa, mutta saa nähdä. Kaikkea kivaa on siis vielä ennen koulun alkua tulossa! Mitä kesäsuunnitelmia teillä on vielä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

enkeleitahiuksissani
enkeleitahiuksissani,
Mä en kestä miten ihanalle sun heinäkuu kuulostaa, tuntuu että oot kerenny tehdä ihan superpaljon kaikkea<3 Toivottavasti ehdit vielä elokuussakin tehdä kaikkea kivaa ja pääset suppaamaan 😉 Mulla on kesällä edessä vielä blockfestit, piknikjuttuja ystävien kanssa, sup-joogaa, iltalenkkejä ja uimista suoraan kotirannasta! Kumpa kesä ei loppuis koskaan:D<3
nouw.com/enkeleitahiuksissani
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Sulla on vaikka mitä kivaa vielä tulossa!! Nautitaan vielä tästä kesästä jota on jäljellä ♥ Mäkin kyllä voisin ottaa ilomielin loputtoman kesän! 😃
nouw.com/ainokaisar
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229