MÄ MUUTAN!

Vihdoinkin tää asia on varmistunut ja voin kertoa siitä ihan julkisesti! Oon jo hetken aikaa etsinyt itselleni asuntoa ja vaikka mulla ei oikeastaan ole mitään kiirettä muuttaa, niin halusin löytää asunnon asap. Asunnon löytäminen ei onneksi ollu kovinkaan hankalaa, täällä päin ja tähän aikaan vuokralaisehdokkaita ei varmastikkaan ole paljoa. Varmasti olisi eri asia esimerkiksi pääkaupunkiseudulla. En voi uskoa vieläkään, että musta tulee raumalainen!

Oon niin innoissani tästä muutosta, että en malttais millään odottaa helmikuun alkua, sillä sillon mulla alkaa soppari. Onneksi muuttoon on kuitenkin enää alle viikko, joten enköhän mä pärjää, haha. Muutama varmaan ainakin tietää, että käyn Raumalla koulua ja oon aiemmin ajellut kouluun n. 50 kilometriä joka päivä. Eniten innoissani oonkin nyt siitä, että mun ei tarvi enää ajella kouluun tuntia, vaan mä pääsen kävellen kymmenessä minuutissa kouluun! Ja lähinnä koulupaikan takia Rauma valikoituikin kaupungiksi. On kyllä niin ihanaa päästä asumaan lähelle koulua ja opiskelukavereita. Vitsit mitä kaikkea me keksitäänkään nyt kun mäkin asun ihan lähellä!

Vaikka oonkin erittäin innoissani tästä muutosta, onhan tää myös jännitävää. Mä en oo ikinä, siis ikinä, asunut yksin. Mulla ei oo siitä mitään kokemusta enkä tiedä miltä se tulee tuntumaan ja miten tuun sopeutumaan siihen. Ei mulla kyllä oo epäilystäkään ettenkö pärjäisi, mutta mä harvoin viihdyn yksi joten katotaan miten tää lähtee käyntiin. Ehkä mä opinkin jopa nauttimaan yksinolosta! Tai sitten häiriköin mun kaikkia kavereita, josko ne voisi vaikka tehä mun kanssa jotain.. :D Ja ehkä on aikakin näin 21-vuotiaana kokeilla yksin asumista. Oon tästäkin siis ihan positiivisilla fiiliksillä!

Tietysti mulla tulee varmasti myös ikävä Nakkilaa, kaikkia kavereita jotka siellä päin asuu ja perhettä ja muutenkin ylipäätään kaikkea sieltä (16-vuotias Aino ei olisi ikinä uskonut et kirjoitan näin). Onneksi Rauman ja Nakkilan välillä on edelleenkin vain se noin 50 kilometriä, joten helposti kaverit voi tulla tänne tai mä sinne. Ja varmasti aika usein viikonloput vietänkin Nakkilassa. Eipä tässä siis mitään maailmanloppua oo tapahtumassa! Rauma on muutenkin tosi ihana kaupunkin, joten uskon että kotiudun sinne oikein hyvin.

Ootan myös niin paljon sitä, että pääsen sisustamaan ja laittamaan mun tulevan kämpän kodiksi. Mä niin rakastan sisustamista ja kaikkia pieniä, ihania yksityiskohtia! Mulla ei oo nyt valitettavasti vielä näyttää teille kuvia tästä kyseisestä kämpästä johon muutan, mutta varmasti kun oon saanut muutettua ja asetuttua aloilleen, niin alan teillekkin postailemaan sisustusjuttuja ja kuvia mun uudesta kodista.

Lyhyesti kuvailtuna mun tuleva kämppä on siis yksiö, josta löytyy 35 neliötä. Toi koko oli mulle juuri sopiva ja saan hyvin mun kaikki tavarat mahdutettua sinne! Keittiö on vielä erikseen oma huoneensa, joka on musta tosi kiva juttu. Mikä parasta, siellä on aivan ihana punainen jääkaappi johon rakastuin heti!! Pohjaratkasu tossa kämpässä on myös tosi hyvä ja se tuntuu tosi tilavalta. Ja säilytystilaakin löytyy hyvin. Nyt ei sitten muuta kun noin viikon päästä muuttohommiin!

Mutta se niistä muuttohälinöistä ainakin hetkeksi aikaa! Tänään me juhlitaan kaveriporukalla mun parhaan ystävän 22-vuotissyntymäpäiviä, joten hauska ilta on siis tiedossa. Tuleva viikko meneekin sitten taas töissä, koulussa ja muutohommissa. Eipä siis mitään kummempaa, ihan perus viikko tulossa ellei tota muuttoa nyt lasketa, haha. Mä rupeankin tästä valmistautumaan iltaa varten, palaillaan taas ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emilia Komulainen,
ylpeä susta 🖤
emiliaidamaria.fi
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Onnea uuteen kotiin 😍
nouw.com/emmikristiinan
piiakristiina
piiakristiina,
Onnea uudesta kodista!😍 Voin kertoa kokemuksesta, että tuut nauttimaan yksinolemista!
nouw.com/piiakristiina
Jenni,
Oi, onnea uuteen kotiin! 😍
www.jennislullaby.blogspot.fi
SlowAndSimple
SlowAndSimple,
Onnea! Jään innolla odottelemaan kotipostauksia 😉
nouw.com/slowandsimple
petratoivonen
petratoivonen,
Voi miten ihanaa, onnea uuteen kotiin! 😊
nouw.com/petratoivonen