LIFE THROUGH THE PHONE

Moikka! Tässä kun tein koulutehtäviä, päätin niiden lomassa tulla päivittelemään teille vähän kuulumisia puhelinkuvien kautta. Osa kuvista on jopa elokuussa napattuja, mutta ei anneta sen häiritä (mehän ollaan jo kohta lokakuussa kuitenkin..)! Mulla on ollut niin kamala ikävä tätä kirjoittelua, että pakko tulla vähän lievittämään sitä, vaikka kunnollisia kuvia ei löydykkään. Eiköhän sekin asia kuitenkin korjaannu kun viikonloppuna Emilia tulee jälleen tänne ♥

Elokuu ja oikeastaan koko kesä sai arvoisensa päätöksen, kun käytiin Hennan kanssa katsomassa Cheekin viimeinen keikka Lahdessa. Tää keikka oli superhyvä ja tuntu, että tän keikan aikana käytiin kyllä kaikki tunteet läpi! Tuli niin itkettyä kuin naurettuakin.

Elokuussa ehdittiin myös viettämään mun poikaystävän 21-vuotissyntymäpäiviä ja ihastelemaan vielä upeita auringonlaskuja.

Oman auton hankinta tuli mulle ajankohtaiseksi, kun sain tietää päässeeni kouluun. Muutama viikko ennen koulun alkua mä ostinkin mun ihka ensimmäisen oman auton! Vitsit että se oli siistiä ja nyt on sellainen vapauden tunne, kun pääsee periaatteessa koska vaan ja mihin vaan. / Harvinainen selfie musta lasit päässä olkaa hyvä! Selfieitä ylipäätään tulee nykyään napsittua tosi vähän, kun ennen kameranrulla täyttyi pelkästään niistä.

Dinnerillä Saran kanssa, nam! / Elokuvissa on tullut käytyä syyskuussa jopa pariinkin kertaan, joka on mulle oikeasti tosi paljon, sillä harvemmin elokuvissa käyn. On ollut kyllä tosi kivaa vaihtelua ja hei, mä voitin leffapelinkin, haha.

Kuten edellisessä postauksessa jo kerroinkin mun opiskeluista, niin paljon on ollut menoa ja meininkiä. Nää kaksi kuvaa on otettu aivan ihanista puutarhajuhlista kun vielä tarkeni ulkona aika pienellä varustuksella! Meidän kaikki opiskelijariennot on ollut tähän asti tosi hauskoja, niin fuksiaiset kuin fuksisitsitkin on koluttu läpi, haha. Innolla odotan näin kuukauden koulun käynnin jälkeen mitä kaikkea ihanaa onkaan vielä edessä näiden tyyppien kanssa!

---

Kaikenlaista on näihin pariin viime kuukauteen mahtunut, mutta kuvia on tullut näköjään napsittua harvemmin! Ehkä se on kuitenkin merkki siitä, että on oikeasti nauttinut niistä hetkistä eikä ole vain kokoajan ollut kännykkä kädessä kuvaamassa. Ollaan käyty kavereiden kanssa ikeassa ostelemassa uusia sistusjuttuja, shoppailemassa myllyssä, vietetty perheen kanssa laatuaikaa illanistujaisten muodossa, käyty vielä terasseilla istuskelemassa ja kaikkea muuta kivaa. Seuraavaksi ryhdynkin odottamaan mun synttärijuhlia ja helsingin reissua! Mitä kaikkia suunnitelmia teillä on lähitulevaisuuden varalle?

PS. Mulla on instagramissa @ainoraitanen menossa arvonta, jossa voit voittaa liput itsellesi ja kaverillesi I Love Me -messuille Helsingin messukeskukseen, kannattaa käydä osallistumassa! Ohjeet löytyy mun viimeisimmästä kuvasta.

Tykkää-merkinnät