KURKKAUS MUN MEIKKIPUSSIIN


Heips! Tänään tehdään pieni kurkistus mun meikkipussiin. Multa löytyy ihan älyttömästi meikkejä ja suurinosa niistä onkin sellaisia joita en ikinä käytä. Aika mahdotonta ois siis käydä läpi koko meikkipussi, mutta tän postauksen ideana onkin käydä vähän sellaisia "kulmakiviä" läpi sekä uusimpia ostoksia, joita oikeasti myös käytän! Ajattelin kuitenkin ehkä sen turhimmankin ostoksen teille esitellä. Ehkä mun ois tässä joululoman aikana aika heittää pois kaikki turhat meikit, niin saa kaappeihin taas tilaa!
UUSIN OSTOS

Tämä Kicksin Glow paletti on tarttunut mulle viimeisimpänä mukaan. Kaipasin epätoivoisesti uutta highlighteria, sillä mun contourpalettiin sisältyvä oli aivan täysin loppuun kulutettu. Enpäs sitten kotiuttanutkaan yhtä sävyä, vaan neljä! Oon ehtinyt käyttää tätä nyt noin viikonverran ja oon ollut erittäin tyytyväinen. Jos haluat hehkua kilometrin päähän, tää tuote ei ehkä oo just sua varten. Mun mielestä tää antaa luonnollisen mutta kuitenkin näkyvän lopputuloksen. Ihan parasta on se, ettei tarvi käyttää aina sitä yhtä ja samaa sävyä, vaan sitä voi vaihdella fiiliksen ja päivän mukaan.
Tän kanssa samaan aikaan ostin Anastasia Beverlyhillsin wonder brow kulmakynän, jos oon myös tykännyt todella paljon. Oon ollut aika laiska tekemään mun kulmille yhtään mitään, mutta tää on tosi helppokäyttöinen eikä vie paljoakaan aikaa sun päivästäs! Mun arkiaamut on aina kiireisiä, mutta tätä ehtii kyllä laittaa. 
TURHIN OSTOS

Essencen setting spray. Halpa mutta ei todellakaan hyvä. En tiedä, toimiiko tää jollekkin muulle (voi olla) mutta mulle tää oli täysin hutiostos. Tää tuntuu iholla tosi tahmealta, eikä ainakaan pidä meikkiä entistä kauemmin iholla, päinvastoin tuntuu että se jopa vie sitä pois. Muut setting sprayt mitä olen kokeillut, tuovat ihanan kuulaan lopputuloksen iholle, mutta tämä tuote ei sitä kyllä tee. Vaikka tuote onkin halpa, niin en suosittele tuhlaamaan rahojaan tähän. Mulla tää lojuu edelleen melkein käyttämättömän laatikossa. 
LEMPI HUULITUOTTEET

Tähän en todellakaan pystynyt valitsemaan vain yhtä tuotetta! Nämä kolme kuvassa näkyvää huulituottetta ovat aivan mun ehdottomia lemppareita. Ylimpänä on Bellapierren huulituote, jonka luvataan kestävän jopa pussailun. Ja hei, olihan tää pakko testata! Oon aina manannut sitä, kun mikään huulituote ei pysy huulilla ja vihaan esimerkiksi huulipunan lisäämistä. No tää Bellapierren lip cream ei kyllä lähtenyt yhtään mihinkään huulilta, vaikka mitä olisin tehnyt. Silloin kun swatchasin tän ekaa kertaa kädelle, hinkkasin sitä saippualla mutta se vain pysyi ja pysyi kunnes luovutti pakostakin. :D Tää on sävyssä nude ja aivan ihana sävy onkin! Voisin ylistää tätä tuotetta loputtomiin. Tää tosiaan paljastui lfbeautyboxin marraskuun boksista ja voi että kuinka iloinen oonkaan ollut, kun sain tilaisuuden kokeilla tätä.
Keskeltä löytyy Nyxin cosmicmetals lip cream sävyssä 17. Mähän oon tunnetusti se harakka, joka rakastaa kaikkea kimaltavaa, joten miksi en rakastaisi tätäkin? Sen verran täytyy sanoa, että tätä ei voi kyllä yksinään käyttää, vaan alle täytyy laittaa esimerkiksi jotain huulipunaa tai huultenrajauskynää. Eipä se mun mielestäni kuitenkaan mikään miinus ole. Tää antaa aivan ihanan säihkyvän kultaisen lopputuloksen, riippuen tietysti mitä sen alla on. Love it ♥
Alimmasiena löytyy sitten ihan perushuulipuna Rimmeliltä. Sävy on 720, notting hill nude. Oon löytänyt tän alelaarista ihan parilla eurolla, joten saattaa olla että tän loppuessa, en löydä täsmälleen samaa tuotetta enää ikinä. Tää on täydellisen nuden sävyinen eikä kuivata huulia ollenkaan, päinvastoin kosteuttaa! Tää onkin jo pitkään ollut mun lempparin, paljon ennenkuin tutustuin aiemmin mainittuihin huulituotteisiin. 
MITÄ SILMIIN?

Sain lokakuussa syntymäpäivälahjaksi Empulta tän aivan ihanan Viva La Divan paletin. Siitä lähtien en ookkaan käyttänyt mun silmiin mitään muita sävyjä, kuin tästä paletista löytyviä. Mun mielestä tää on erittäin monipuolinen paletti ja sävyjä löytyy varmasti ihan kaikille. On niin shimmereitä kuin mattaisia värejä. Niin tummia kuin vaaleitakin sävyjä. Niin lämpimiä kuin kylmiäkin sävyjä. Mitä tästä enää edes puuttuu?
Paletin mukana tuli myös sivellin, joka on mun mielestä tosi hyvä! Multa kyllä löytyi jo kotoa luomivärisiveltimiä, mutta voi olla että kaikilta ei löydy. En ole mikään kauhea luomivärien suurkuluttaja, mutta tää paletti saa kyllä innostumaan ja harjoittelemaan niiden tekoa. 
ALL TIME FAVOURITE

Viva La Divalla jatketaan! Kuvasta löytyvät paletti on siis contourpaletti, mutta se on niin hirveän ja käytetyn näköinen, etten halunnut edes ottaa kuvaa sen sisäpuolesta. Tää on mun ehdoton lemppari kaikista mun meikkituotteista ja tästä en luopuisi ikinä. Paletti sisältää siis kaksi eri contour väriä, poskipunan, highlighterin, banaanin sävyisen "puuterin" sekä ihan tavallisen puuterin. Tääkin lukeutuu taas niihin tuotteisiin, jossa on kaikki oikeesti yhdessä. Eipä tarvitse erikseen ostella poskipunia sun muita!
Oon ollut myös erittäin tyytyväinen siihen, että tuote vaan riittää ja riittää. Highlighterin oon tosin jo käyttänyt loppuun ja toinen contourväri akaa olla loppumaan päin. Pakko kuitenkin myöntää, että tää paletti on ollut mulla siitä asti kun valmistuin ylioppilaaksi melkein jokapäiväisessä käytössä, joten todellakin voin sanoa tuotetta riittoisaksi! Myös pigmentteihin ja pysyvyyteen oon ollut todella tyytyväinen. Oon jopa paletista löytyvää poskipunaa käyttänyt silmilläkin, sen verran hyvä sävy se on. Monipuolista much! 
LEMPI RIPSIVÄRI

Oon joskus täällä bloginkin puolella huudellut hyvän ripsivärin perään. Ostin ihan kokeilumielessä Lumenen Nordic Chic ripsivärin, sillä aina edellisen loputtua ostan jonkun eri tuotteen, kun ei sitä luottoripsaria vaan tunnu löytyvän. Tää on kuitenkin tähän asti toiminut erittäin hyvin ja voinkin kutsua tätä mun lempiripsiväriksi! Mulle tärkeintä ripsivärissä on se, että se on vedenkestävä eikä karise päivän aikana alaluomelle. Tää on täyttänyt ne kriteerit, jes! Tietysti haluan myös vähän pituutta ripsiin ja senkin tällä tuotteella saa onnistumaan! Suosittelen kyllä testaamaan. 
---
Tästä postauksesta löytyikin melkein kaikki tuotteet mitä käytän mun arkimeikkiin, lukuunottamatta meikkivoidetta sekä vauvantalkkia, jota käytän puuterina. Harvoimpa teen mitään rajauksia tai muuta sen ihmeellisempää. Löytyykö jonkun teidän meikkipussista joitain samoja tuotteita?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emmi
Emmi,
Ompas kivoja ja hyvinkin erilaisia tuotteita, kun mun meikkipussissa! Ihana kuulla muodenkin meikkilemppareita 😊
www.blogger.com/profile/068517715234825214
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229