KIRPPISLÖYTÖ: KUKKAKUOSILLA VARUSTETTU MIDIHAME

Kuvat: Henna

ASU

Toppi - BikBok

Hame - Jeane Blush (kirppis)

Korvakorut - GinaTricot

Aurinkolasit - Glitter

Kengät - Puma

Moikka ja mukavaa tiistaita! Vihdoinkin pääsin esittelemään tän mun jo muutaman viikon takaisen kirppislöydön. Kierrettiin siis Emilian kanssa aika extempore Porissa oleva patakirppis ja melkein heti ovista astuttuani mun silmääni pisti tää kukkakuosi, sillä oon ihan rakastunut siihen. Olihan se pakko sitten mennä penkomaan, mikä se kukkakuosinen yksilö siellä oli. En oo hetkeen kovinkaan hyviä löytöjä kirppiksiltä tehnyt (en oo kyllä ees hirveesti tainnut niillä nyt lähiaikoina käydä) mutta tää löytö korjas tilanteen! Hameessahan siis koreili kaiken lisäksi vielä hintalappukin, eli se oli aivan käyttämätön.

Tämän löydön myötä midihameet veivät mun sydämeni aivan täysin ja niitä onkin ihan pakko hankkia kesäksi vielä lisää tämän jo ostetun rinnalle. Mä rakastan helppoja asuja, sillä välillä on vaan sellasia päiviä, jolloin päässä ei pyöri juuri mitään asuun liittyen. Silloin on helppo yhdistää tämäkin midihame yksinkertaiseen yläosaan, kuten oon näissäkin kuvissa tehnyt. Asu ei kuitenkaan ole tyslä, sillä kukkakuosi ja söpöt Puman kengät piristävät sitä sopivasti.

Ja voi vitsit miten mä tykkäsinkään myös tosta mun kampauksesta sekä ihanan pirtsakasta huulipunasta. Mitä mieltä te ootte? Oliko tää hyvä löytö?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

enkeleitahiuksissani
enkeleitahiuksissani,
Kirppikset on kyllä niin best kun sieltä tekee aina löytöjä! 😊 Aivan ihana toi hame ja kiva kuvausmiljöö! <3 Vitsi mäkin niin haluaisin osata käyttää kukkakuosia !!♥
nouw.com/enkeleitahiuksissani
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Joo niinpä!! 😍 Kiitos paljon Emilia 😘
nouw.com/ainokaisar
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Ai tää on se ihanuus <3 Tuun lainaamaan 😃
nouw.com/emmikristiinan
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Joo nyt vihdoin näit tän!! Tää on kyl niin ihana, kiitos ❤️ Tervetuloa vaan lainaamaan 😎
nouw.com/ainokaisar
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229