IN & OUT #2

Materiaalina nahka
Oon nyt viime aikoina ihastunut nahkaan, oli se sitten materiaalina hameessa, housuissa, takissa tai vaikkapa laukussa! Kaikki käy mulle ja näyttää hyvältä. Suurimmassa kulutuksessa mulla on ollut "nahkalegginsit" ja käytänkin niitä ainakin kerran viikossa. Niiden kanssa on ihana yhdistää jokin pidempi paita ja vola! Myös nahkahanskat näin talvella on ollut kovassa käytössä.

 Scrunchiet

Oon alkanut nyt todenteolla haalimaan näitä itselleni ja vasta hetki sitten ihastuin näihin. Nykyään mulla ei oikeastaan nää enää edes muita hiuslenkkejä kuin näitä niin sanottuja donitseja. On ihan parasta kun näitä löytyy niiin monissa eri väreissä ja kuoseissa! Näitähän voisi keräillä ihan loputtomiin, etkä siltikään omistaisi kaikkia mahdollisia. Joka asuun voisi jopa ostaa oman scrunchien.. :D Mun ehdoton lemppari scrunchie mikä multa löytyy, on sellainen isolla rusetilla varustettu ihana yksilö.


Pirteät värit vaatteissa

Varsinkin kevään tullessa nää on ihan must! Itse oon nyt alkanut haalimaan enemmän värikkäitä vaatteita mun vaatekaappiin, ennen kun sielä on löytynyt lähinnä vain harmaata, mustaa ja valkoista. Nyt oon ihastunut niin keltaiseen, oranssiin kuin punaiseenkin. Jos oikein repäsisin, niin uskaltautuisin ostamaan keltaisen takin. Saa nähdä, josko tulevan kevään aikan rohkaistuisin vielä siihen.

Chokerit

Yhdessä vaiheessa nämä oli ihan todella kovassa huudossa. Löytyi jopa neuleita, paitoja ja mekkoja joihin oltiin ommeltu kangaspalasta erillinen choker. Mäkin lähdin tähän villitykseen mukaan, ostin muutaman chokerin ja käytinkin niitä. En edelleenkään pidä tätä mitenkään rumana koruna, mutta itseltäni on tämä villitysvaihe mennyt ohi, enkä näitä enää käytä ollenkaan. Ihan täysin out on mun mielestä juurikin nuo vaatteet, joihin on tehty kankaasta se chokeri. Ne ei muhun koskaan oo milläänlailla iskeneet.

Teddytakit

Tällaisenkin mä olen omistanut mutta myin sen itseasiassa juuri hetki sitten kirpparilla pois. Nää ei jotenkaan enää iske muhun ollenkaan! Älkääkä käsittäkö väärin, mun mielestä sellaiset karvatakit ovat aivan ihania, jos ne oikeasti ovat ns karvaa, eikä tuollaista ihmeellistä materiaalia. En edes tiedä mitä se on? Ei näytä ainakaan mun päällä hyvältä ja tuntuukin käteen ihan kamalalta. Kummasti se mieli vaan muuttuu.

Ruutukuosi

Tätä oon nyt nähnyt jonkin verran ihmisten päällä. Tää ei näytä mitenkään mun silmään rumalta mutta omaan tyyliini ja päälleni en voisi kuvitella. Jotenkin tää kuosi ei vaan iske muhun, ei takeissa, housuissa eikä paidoissa. Erilaisia ruutupaitoja oon joskus käyttänyt mutta niitäkään en omista enää yhtäkään.

Mitäs mieltä olitte tällä kertaa? Olitteko samaa vai eri mieltä mun kanssa?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ainow
Ainow,
Kiitos! ♥ Kiva kuulla sunkin mielipiteitä 😊
www.blogger.com/profile/106293224274481514
Ainow
Ainow,
Kiitos ihana Emmi ♥ Noi pirteät värit on kyllä niin ihania!
www.blogger.com/profile/106293224274481514
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229