HAME PÄÄLLÄ EIKÄ EDES PALELE

Kuvat Emilia

ASU

Paita - BikBok

Hame - H&M

Kengät - TakeMe

Laukku - Barcelona

Aurinkolasit - Ray-Ban

Jes, vihdoin viime viikolla sain pukea hameen päälleni (enkä edes laittanut sukkahousuja) ja tarkenin paremmin kuin hyvin! Näihin aurinkoisiin säihin voisi vaikka tottua ihan koko kesän ajaksi. Täytyy kuitenkin nauttia nyt, sillä kohta taas viilenee. Ei kai tätä säätä voi hehkuttaa liikaa?!

Oon jo pitkän aikaa halunnut kuvauttaa asukuvissa tämän paidan, jonka oon omistanut jo aika kauan. Vihdoin viime viikolla mulla sitten välähti, millaisen asun kokoan tän paidan ympärille! En halunnut pukea perus farkut ja paita yhdistelmää. Mulla on myös vähän ristiriitaiset tunteet tätä paitaa kohtaan, sillä harvoin käytän mitään näin värikästä ja kuviollista vaatetta. Välillä oon todella epävarma tästä paidasta, mutta toisena päivänä rakastankin sitä! :D Tähän asuun se kuitenkin mun mielestä sopi hyvin ja toi sitä eloa ja kesäfiilistä.

Näissä kuvissa näätte myös mun ihan juuri instrumentariumilta hankitut aurinkolasit. Ette usko kuinka kauan sovittelin ja mallailin erilaisia aurinkolaseja siellä, mutta päädyin sitten näihin, enkä voisi olla tyytyväisempi! Nää on niin kivat ja ihan mun tyyliset.

Vihdoin myös toi mun viime loppukesästä ostama collegehame pääsi käyttöön. En ehtinyt käyttää sitä silloin kun kerran ja sitten säät jo viilenivätkin. Tänä kesänä tää tulee varmasti kovaan käyttöön, ihan mukavuutensakin takia! Täytyy vielä myös mainita noista kengistä, jotka ostin alunperin töihin sisäkengiksi. Nyt kun säät ovat lämmenneet, niitä voi käyttää ihan vapaa-ajallakin! Nää on kyllä kivat ja mikä parasta, ne kimaltelee.

Ootteko te jo pukeutuneet kesäisesti?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

enkeleitahiuksissani
enkeleitahiuksissani,
Aivan ihana kesäasu!<3 Niin lämpöset noi kelit oikeesti ollu, että en kestä 😊 Ei vitsi miten ihanat lasit oot valinnut !! Pitää itekki muistaa toteuttaa se postaus 😃<3
nouw.com/enkeleitahiuksissani
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Voi kiitos!! ❤️ Toivon että tää lämpö ei loppuis koskaan. Joo älä vaan unohda toteuttaa sitä postausta 😊
nouw.com/ainokaisar
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Oot ihana raksu <3 Näistä tuli kyllä superkivat kuvat!!
nouw.com/emmikristiinan
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Niin tuli, kiitos 😘
nouw.com/ainokaisar
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229