EDULLISTA KOREALAISTA IHONHOITOA

Yhteistyössä It's Skin

Sain jokin aika sitten It's Skin nimiseltä eteläkorealaiselta kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita valmistavalta firmalta testiin itselleni tuotteita. Tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja ne soveltuvat ihan päivittäiseen käyttöön. Myös perusteellisempaankin ihon puhdistukseen löytyy tuotteita! Itselleni tärkeintä It's Skinin tuotteissa on se, että niissä on todella miedot tuoksut (jos juurikaan tuoksua edes on), sillä mulla on astma ja muita allergioita, joita voimakas ja pistävä tuoksu saattaisi ärsyttää ja laukaista oireita. Monelle on varmasti myös tärkeää se, että näitä tuotteita ei ole testattu eläimillä.

It's Skinin tuotteet ovat kasvattaneet nopeasti suosiotaan niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa, enkä yhtään ihmettele että miksi! Yllämainittujen asioiden lisäksi tuotteiden valikoima on niin laaja, että jokaisen omalle ihotyypille löytyy juuri ne oikeat, parhaat mahdolliset tuotteet. Tuotteet ovat myös korkealaatuisia ja hyvinkin toimivia ja tehokkaita. Ainakin näin mä olen kokenut mun testailujeni jälkeen! Uskon myös, että edullisen hinnan takia jokaisella meistä on mahdollisuus päästä nauttimaan tästä ihanasta korealaisesta ihonhoidosta ja kosmetiikasta.

Mä olen aina ollut tooodella laiska kuorimaan mun kasvojani ja itseasiassa oon siitä saanut vähän palautettakin kasvohoidossa käydessäni.. :D Musta on vaan tuntunut siltä, että kaikenmaailman kuorintojakin on niin paljon erilaisia, että en ole edes viitsinyt lähteä testailemaan niitä. Ties kuinka monta putelia mun olisi pitänyt ostaa ennenkuin se sopiva kuorinta olisi löytynyt! En ole myöskään ennen tajunnut, kuinka tärkeää se kasvojen kuoriminen oikeasti on. Aina sitä vaan ajattelee, että ei nyt tuollaista tarvitse. Mä oon muutenkin ihonhoidon suhteen vähän liiankin laiska ja välinpitämätön.

Olin kuitenkin todella innoissani, kun mulle saapuneesta paketistä löytyi tämä MangoWhite kuorintageeli. Mun ei tarvinnut lähteä kauppaan tiirailemaan niitä kymmeniä eri kuorintapulloja, vaan pääsin heti testaushommiin. Tämä sopii kaikille ihotyypeille, joten kuka vaan voi tän huoletta ostaa. Se sisältää kasviuutteita, kuten magostaniaa ja papaijaa, joka on mun mielestä tosi ihanaa. Tää poistaa todellakin hyvin ne kuolleet ihosolut ja kaiken muunkin ylimääräisen lian kasvoilta!

Ennen kuin lähdin testaamaan tätä kuorintageeliä, en tosiaan edes tajunnut kuinka tärkeää kasvojen ihon kuoriminen on. Muutaman viikon testailun jälkeen, en enää voisi kuvitella mun kasvojenhoitorutiinia ilman ihon kuorimista. Tää jättää ihon niin ihanan pehmeäksi, tuntuu kuin ihan jostain spa hoidosta olisi tullut, haha. Tää on sitä arjen luksusta!

Samaan sarjaan kuuluu myös MangoWhite puhdistusvaahto joka puolestaan sisältää mangostanipuun kuoriuutetta. Tää poistaa siis kasvoilta epäpuhtaudet sekä meikin. Mulle lähetettiin näitä pieniä testeripusseja tästä, joten täytyykin varmaan suunnata pian Its's Skinin nettisivuille ostoksille, sillä mun mielestä parhaan tuloksen saa aikaan kun käyttää saman sarja tuotteita. Kuten edellinenkin tuote, tämä sopii kaikille ihotyypeille ja tekee ihosta silkkisen pehmeän! Mua on ärsyttänyt jo pitkään, kun monet puhdistusvaahdot sun muut tekevät usein niiden käytön jälkeen ihosta ärtyneen, punoittavan ja kiristävän, mutta onneksi tämä tuote ei sitä tee. Multa kun tosiaan välillä jää välistä se ihon kosteutuskin..

Sitten päästäänkin siihen parhaaseen osioon, eli näihin kangasnaamioihin!! Vihaatko sä sitä tunnetta kun peset jo kolmannetta kertaa sun kasvoja kasvonaamioista, eikä se ole vieläkään lähtenyt kokonaan kasvoilta, vaan sitä löytyy aina jostain kohtaa? Mä ainakin vihaan ja siks mulla onkin kasvonaamioiden käyttö jäänyt todella vähälle.. Näiden kanssa ei tosiaankan ole sitä ongelmaa, sillä nämä ovat nimensä mukaan kankaasta tehty. Kankaassa on jo valmiina neste, joka sitten hoitaa sun ihoasi. 10-20 minuutin päästä laitoista, voit vain ottaa naamion helposti pois, heittää sen roskiin ja voila, kasvot on hyvin hoidetut! Niin helppoa, joka on ainakin mulle ihonhoidossa tärkeää.

Kuvassa mulla on käytössä bamboo kangasnaamio, joka kosteuttaa, raikastaa ja rentouttaa ihoa. Mä ainakin koin, että tää täytti nuo lupaukset aivan täysin! Oli tosi freesi olo naamion käytön jälkeen. Jälleen kerran, tääkin on sitä arjen luksusta. Mulla tosiaan paketista löytyi bamboo, aloe ja tea tree versiot naamioista, mutta ne ovat vasta alkua sille valikoimalle joka It's Skiniltä löytyy näihin naamioihin liittyen. On niin porkkananaamiota kuin ruusunaamiotakin. Nämkin sopivat ihan jokaiselle ihotyypille. Niin siistiä ja kivaa!

Muistakaa oikeasti panostaa teidän ihonhoitoonne, sillä sehän peittää oikeastaan teidän koko kropan ja on oikeasti tosi tärkeä. Kohti parempaa ihoa voi lähteä esimerkiksi näiden tuotteiden avulla pienin askelin! Jos sua alkoi kiinnostaa nää tuotteet, klikkaa itsesi It's Skinin nettisivuille tästä tai ylhäällä olevasta linkistä. Ihanaa sunnuntaita teille kaikille, tää on hyvä päivä hemmotella itseään esimerkiksi juurikin ihonhoidon merkeissä ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

enkeleitahiuksissani
enkeleitahiuksissani,
Oi että noi kuulostaa hyville <3 Mulla on myös muutama naamio kotona, joten pakko ehkä testata joku päivä! Noi kangasnaamiot kuulostaa niin helpoille käyttää!:) Oon kans superhuono hoitaan mun kasvoja!!:D
nouw.com/enkeleitahiuksissani
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Ihanaa et joku muukin on yhtä huono hoitamaan kasvojaan, haha! Ehdottomasti laita nää testiin 😊 Parhaita noissa on just se helppous 😍
nouw.com/ainokaisar
Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Ompa ihania kaikki <3 Nämä menee siis itsellekin testiin, kunhan jostain löytää.. Ja tänään luulen, että joku kasvonaamio lävähtää kasvoille virkistämään 😃
nouw.com/emmikristiinan
AinoKaisaR
AinoKaisaR,
Hei kannattaa ehdottomasti laittaa näitä testiin!! Kasvonaamiot on best 😊
nouw.com/ainokaisar
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229