19 KUVAA KESÄKUULTA

Heinäkuu on käynnistynyt kivoilla jutuilla ja ensimmäinen heinäkuun viikonloppukin on jo todella lähellä. Mulla on täällä pakkailut täydessä vauhdissa, sillä lähden huomenna kohti Turkua ja Ruisrockia. En malta millään odottaa kuinka upea viikonloppu on tulossa! Viime vuonna Ruisrock oli yksi mun kesän kohokohdista ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta kaikkina kolmena päivänä, joten toivotaan että näin käy myös tänä vuonna. Nyt kuitenkin kuten otsikostakin jo huomaa, palataan hetkeksi kesäkuun puolelle ja tsekataan mitä kaikkea siihen mahtui!

Kesäkuu alkoikin juhlalla, kun mun pikkusiskoni pääsi ylioppilaaksi. Meidän perheestä niitä löytyy nyt neljä! / Juhlien jälkeen me lähdettiin kavereiden kanssa Poriin Kirjurinluotoon piknikille, aurinko paistoi ja kaikilla oli kivaa! Osalla meistä alkoi myös kesäloma, joten syytä juhlaan oli.

Monina aurinkoisina ja lämpiminä iltoina ollaan vietetty ystävien kanssa aikaa meidän takaterassilla grillaillen, jutellen kaikesta maan ja taivaan välillä sekä siemaillen hyvää juotavaa. Nää on mun mielestä ihan parhaita hetkiä kesässä! Ja on ihanaa, kun vihdoinkin meillä on oma takapiha.

Giiiiirls ♥ / Yksi kesän kivoimmista jutuista on kaikki kauniit kukkaset! Mä tosin onnistun yleensä tappamaan ne.. :D

Oonkin jo aiemmin kirjoittanut meidän bloggaajien mökkireissusta, mutta jos missasit sen, niin klikkaamalla tästä pääset lukemaan sen! Mun puhelimesta kuitenkin löytyi vielä muutama kuva tältä reissulta jotka halusin teille jakaa. Lisäksi tuo Helmin ottama ihan upea kuva oli pakko lisätä tähän postaukseen! Meillä oli kyllä ihana viikonloppureissu ja tää olikin yksi kesäkuun parhaista jutuista.

Juhannuksena sainkin pitkästä aikaa ihania vieraita Seinäjoelta, nimittäin Emmin ja Nooran. Vietettiin koko viikonloppu yhdessä. Juhannusaatto kului mun kotona iltaa istuen: grillailtiin, kilisteltiin, saunottiin ja juteltiin kuulumisia monien kuukausien ajalta. Käytiin myös yöuinnilla joka oli ihan parasta! Juhannuspäivä meillä taas kului RMJssä, jossa en olekkaan ennen käynyt vaikka se tässä meidän lähellä järjestetäänkin. Oli kyllä ihan huippu tapahtuma! Sunnuntai meillä kului ihan vaan chillaillessa ja syödessä, haha. Tää oli kyllä yks parhaista juhannuksista joka mulla on ollut!

Juhannuksen jälkeinen viikonloppu menikin ihan rauhallisesti kotona poikaystävän kanssa. Katsottiin pitkästä aikaa leffa ja tehtiin tortillapizzoja. Lauantaina näin myös kavereita, ei sen erikoisempaa. Musta on kiva että välillä on myös tällaisia rauhallisempiakin viikonloppujakin. / Just a selfie, haha.

---

Siinäpä se oli! Millainen kesäkuu teillä oli? Ja hei, jos joku teistä on tulossa ruissiin niin haluisin mielelläni tietää!!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emmikristiinan
Emmikristiinan,
Ihana fiilis välittyy näistäkin kuvista!! No mulla oli superkiva kesäkuu loppuenlopuks ♥ Ainakin on saanu mennä paikasta toiseen ja nauttia hyvästä seurasta ja meiningistä! En malta ees oottaa mitä kaikkee tää kuukausi tuo tullessaan 😃
nouw.com/emmikristiinan
stepstoselflove
stepstoselflove,
Oooi, aivan ihania kesäkuvia <3 Niin hyvä fiilis huokuu näistä 😊 Haluisin sikana ruissiin kans, mut harmittaa et oon töissä koko viikonlopun 😟
nouw.com/stepstoselflove
LoveKatariina
LoveKatariina,
Ihanan kesäisiä kuvia! ♥
nouw.com/lovekatariina