12 X KOLME ASIAA TÄLLÄ HETKELLÄ

3 asiaa, joista pidän erityisen paljon tällä hetkellä

.- Modern family sarjasta! Ei hitsi että mä vihasin sitä joskus, mutta kerran kun kävin yhdellä kaverilla, sattu just tää sarja pyörimään taustalla ja mä rakastuin siihen. Nyt onkin sitten kaikkia kahdeksan kautta jotka netflixistä löytyy katsottu.. Osaisko joku vinkata mistä voisin katsoa yhdeksännen kauden?!

- Mun ihanista ystävistä. Viime aikoina on taas tullut huomattua, kuinka ihania ystäviä mulla onkaan jotka piristää mua ja hädän hetkellä on oikeesti tukena. Parasta on kun voit puhua niille parhaille kavereille ihan mistä vaan ja millon vaan! Ja vitsit sitä naurun määrää, meillä ei oo kyllä ikinä tylsää mun ystävien kanssa.

- Nukkumisesta!! Nyt kun on ollut niin harmaata ja sateista, tuntuu että oon koko ajan väsynyt, joten nukkuminen on tuntunut viime aikoina ihan parhaalta :D Koulussakin on toki ollut pitkiä ja energiaa vieviä päiviä (plus oon ollut vähän kipeenä), joten ei ihmekkään että on vähän väsyttänyt. Parasta on herätä virkeää ja levänneenä!

3 asiaa, joista en pidä tällä hetkellä

- No tosta harmaasta ja sateisesta sää josta jo äsken mainitsinkin! Olisi niin ihanaa, jos saisi nähdä edes pilkahduksen auringosta. Tuntuu että toi masentava sää vaikuttaa tosi paljon omaan mielialaankin.

- Eräästä kouluprojektista, joka meillä on meneillää just nyt ja on kyllä ollutkin meneillään jonkun aikaa. Siinä on vaan aivan liikaa työtä ja uutta opittavaa heti ensimmäisen vuoden alkuun. Plus meidän piti tehdä sitä harkankin ohjella ja tää ei oo siis mikään pieni projekti!

- Näistä kotitöistä jotka pitäisi oikeasti tehdä. Oon vältellyt siivoamista jo monet monet päivät, haha. Siivoaminen ei vaan oo mulle mikään nautinnollinen juttu.

3 asiaa, joita tein viime viikonloppuna

- Vietin hyvien hyvien ystävien tupareita ja vitsit meillä oli kyllä taas hauskaa! Mä oon niin juhlaihminen, että rakastan kaikkia tupareita ja synttäreitä.

- Tein nachopeltiä pitkästä aikaa iltapalaksi, ihan sairaan hyvää!

- Saavuin opiskelijaristeilyltä erittäin väsyneenä kotiin, joten yllätys yllätys nukuin viikonloppuna erittäin paljon. Silti kyllä tuntuu että univelkaa riittää yhä edelleen.

3, asiaa jotka olen oppinut lähiaikoina

- Oon viime aikoina oppinut oikeesti aika paljon pieniä asioita, joita jokainen meistä voisi tehdä ympäristön ja tän maapallon hyväksi. On alkanut aikalailla pelottaa, et kauankohan tää maapallo kestää enää meitä ihmisiä. Oon siis tajunnut että jotain pitää alkaa tehdä, vaikka ne oiskin ihan pieniä juttuja.

- Sen, että kannattaa oikeasti tankata auto mielummin isomalla summalla kerralla, kuin ihan pienellä.. :D Joutuu käymään harvemmin tankkaamassa! Aiemmin tankkasin aina jollain kympillä ja ramppasin joka päivä tankilla, haha.

- Luulen, että oon koulussa oppinut muutamankin uuden asian liittyen opettajuuteen, varsinkin kun mulla oli nyt harkkakin. Esimerkkinä tulee nyt mieleen se, että ota aina huomioon ne lapset, jotka voivat olla nopeampia kuin muut ja järjestä heille lisätehtäviä!! Muuten ei oo kovinkaan kivaa.

3 asiaa joita en osaa vieläkään, yrityksestä huolimatta

- Olla jättämättä asioita viime tippaan. Mä tiedän kyllä että ois vaan paljon helpompaa itselle, jos tekisi esimerkiksi koulutehtävät ja tenttiin lukemiset ajoissa, mut jotenkin silti mä aina jätän ne kaikke hommat viime tippaan.

- Laittaa tavarat, suurimmaksi osaksi vaatteet, heti sinne minne ne kuuluvat. Mä en vaan iltasin osaa laittaa vaatteita pyykkiin tai takaisin kaappiin, vaan kummasti ne jää siihen lattialle. Oon niin monta kertaa yrittänyt pitää kaiken tiptop siistinä, mut en oo vaan onnistunut..

- Säästää rahaa. Mä oon vaan niin huono tässä, varsinkin nyt kun eletään tällä opiskeljabudjetilla. Pakko kyllä yrittää kehittää tätä kuin noita kahta ylempänä olevaaki juttua! Tätäkin on siis monesti yritetty mutta aika huonolla menestyksellä.

3 asiaa joita haluaisin osata juuri nyt

- Puhua muitakin kieliä, kuin englantia, suomea ja ruotsia. Ruotsiakin osaan oikeesti tosi tosi huonosti. Ois niin siistiä osata puhua sujuvasti monia kieliä!!

- Lukea ajatuksia. Tää on mun ikuinen haave, joka taitaakin jäädä vaan haaveeksi, hahah.

- Oishan se tietysti kiva osata jotain noista jutuista, joita manitsin jo tuolla ylempänä: pitää vaatteet paikoillaan, säästää tai osata tehdä hommat ajoissa.

3 asiaa, jotka minun pitäisi tehdä vielä tänään

- Tehdä oikeasti ne muutama kouluhomma, joita oon roikuttanut jo vähän liian kauan.

- Siivoilla ja laittaa ne vaatteet ja muut tavarat ihan oikeasti paikoilleen.. :D

- Nähdä kavereita ja vaihtaa hiukan kuulumisia!

3 asiaa, jotka saavat minut rentoutumaan tällä hetkellä

- Ihan parhaat hömppäsarjat, kuten esimerkiksi love island ja se moderni perhe. Harmi vaan että nää molemmar on nyt katottu loppuun, joten mun täytyy löytää itselleni uusia hömppäsarjoja joita katsoa! Onko teillä suositella jotain sarjoja? Musta tää on ihan paras rentoutumis keino, kun saa vaan heittää aivot narikkaan ja olla miettimättä yhtään mitään ja nauraa ihan tyhmille jutuille.

- Musiikki. Ihan sama mikä fiilis sulla on just sillä hetkellä, aivan varmasti löytyy biisi, joka sopii hyvi siihen hetkeen. Usein kun oon stressaantunut, kuuntelen vaan mun lempibiisejä ja se oikeesti auttaa mua lievittämään stressiä ja pystyn rentoutumaan kaiken sen keskellä.

- Ystävien seura ja ihan päättömät, muka hauskat jutut. Mikään ei oo tän rentouttavampaa! Vaikka välillä tääkin saattaa olla aika energiaa vievää, haha. Mutta mieli kyllä rentoutuu!

3 asiaa, jotka puen mielläni päälle tällä hetkellä

- Ne mun lemppari housut, jotka ostin juuri hetki sitten zarasta ja esittelin teille edellisessä postauksessa. Edelleenkin rakastan niitä niin, jos nyt vaatetta voi rakastaa.

- Yöpaidan koska ei oo oikeesti mitään rennompaa kuin yöpaita. On parasta kun tulee kotiin ja saa vaan vaihtaa yöpaitaan vaikka kello ois vasta neljä päivällä. Tai kun tietää ettei oo menossa mihinkään ja hengailee vaan koko päivän siinä yöpaidassa. Ai että!

.- Lämpimiä neuleita, sillä säät on nyt vihdoin alkaneet oikeasti kylmenemään. Oon löytänyt täksi talveksi niin paljon ihania ja lämpimiä neuleita, että niitä on kyllä ihan parasta päästä käyttämään.

3 asiaa, jotka haluaisin hankkia juuri nyt

- Uudet talvikengät, koska ne mä oikeasti tarvisin. Mulla ei ees taida olla vielä mitään kenkiä, jotka soveltuisi kunnon pakkasille ja lumikeleille.

- Uuden toppatakin, koska tällä hetkellä ainakin tuntuu siltä että mä jäädyn nykyisellä toppatakillani jo -3 asteessa..

- Jotain uutta kotiin, kenties jotain joka toisi tänne sitä joulufiilistä! Täytyykin kaivaa kaapeista kaikki vanhat valot sunmuut piakkoin.

3 asiaa, joista unelmoin juuri nyt

- Jostain aiiivan ihanasta ulkomaanmatkasta johonkin lämpimään maahan. Ihan ihan unelma olisi malediivit tai meksiko, voi vitsit. Parasta olisi lähteä oman rakkaan poikaystävän kanssa reissuun.

- Omasta lemmikistä, esimerkiksi kissasta. Valitettavasti mä en tuu koskaan pystymään ottamaan ainakaan kissaa, sillä oon niin allerginen niille.

- Näiden lisäksi mulla on muutama isompi ja kaukaisempi unelma, joista en oikeastaan usein tykkää puhua ainakaan näin julkisesti. Näihin kuuluu mm. unelma omasta kodista, jonka saisi suunnitella ja rakennuttaa ihan itse alusta loppuun asti.

3 asiaa, joita odotan innolla lähitulevaisuudessa

- Joulua!! Mä oon niin jouluihminen ja jouluaatto on mun mielestä ihan yksi vuoden parhaimmista päivistä. Onneksi se lähestyykin kovaa vauhtia ja pian taas saa nauttia perheen yhteisestä ajasta, hyvästä ruuasta ja siitä tunnelmasta.

- Tulevaa reissua Helsinkiin, kun pääsen katsomaan vihdoin Emilian uutta kämppää johon he hetki sitten muuttivat! On myös tosi kiva päästä taas puuhailemaan kaikkea Helsinkiin ja kuvailemaan blogimatskua.

- Joulukuun monia vapaita, jolloin toivottavasti pääsen tekemään sijaisuuksia koululle, jossa olin mun välivuodet töissä. Olisi niiin kiva päästä jälleen hetkeksi työskentelemään vanhaan tuttuun ympäristöön! Joululomakin onneksi siintää jo edessä päin.

Kuvat: Emilia

Mitäs te tykkäsitte tällasesta postauksesta tähän väliin? Mun mielestä tätä oli ainakin tosi kiva toteuttaa. Jos joku teistä kanssabloggaajista innostuu myös tekemään tän haasteen niin luen innolla niitä! Toivottavasti opeitte tän postauksen myötä jälleen jotain uutta musta, se oli mulla ainakin vähän tavoitteena. Hyvää keskiviikkoa kaikille ♥

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Olipa kiva postaus ja ihanat kuvat<3 Hitsi sun tukka on niiin kaunis!!
nouw.com/stepstoselflove
jenniseveriina
jenniseveriina,
Kiva postaus! Ehkä teen itsekin tämän, haasteita on sen verran kiva täytellä 😊
nouw.com/jenniseveriina