Hun er ingen fighter...

Nå popper det opp er innlegg igjen. Jeg har litt frustrasjon som jeg bare er nødt til å få ut.
Som mange vet så sliter Leah veldig med astma og har vært inn og ut av sykehuset ekstremt mange ganger siden hun var 4,5 mnd. Vi har gjort alt for at hun skal være tilfreds og ikke ha det så grusomt. Det har vært så vanskelig for oss foreldre når hun har vært så syk. Hun sliter mye med astmaen og vi har fått forstøver hjemme som vi kan bruke ved behov. Det er ikke alltid denne maskinen funker på henne og da må hun på sykehus, som fører som regel med innleggelse.
Det som har trigget frustrasjonen min siden i går er en del kommentarer jeg har fått. Jeg la ut et bilde av meg og Leah som jeg tagget med #fighter Dette ble ikke så godt mottatt av enkelte. Jeg fikk høre at hun ikke er noen fighter pga astma, hun har det ikke så grusomt som det ser ut til og bla bla bla. Det å lese disse meldingene gjorde meg så vondt. Den lille jenta kjemper hver eneste dag mot denne astmaen. Hver dag blir hun tett, men ikke alltid sånn at hun trenger medisin da det går over så fort. Hun kan ikke bli forkjølet uten at hun får et sinnsykt til astmaanfall. Det å se datteren sin, det mest verdifulle du har, streve med å puste er ufattelig vondt. Jeg har kjempet mine tårer, jeg sliter sånn med å holde tårene tilbake enkelte ganger at det gjør vondt. Datteren vår er den sterkeste jeg vet om! Hun kom nettopp ut av sykehuset etter 2 dagers opphold der. Hun var som vanlig alltid like glad. Uansett hvor syk denne jenta er så er hun glad, hun er veldig enkel å få til å smile. Når hun får beta pred (væske greier) så kan hun si «ååh, godt» enda den smaker helt grusomt, under en eller annen prøve som jeg ikke husker da det var bestemor som var der, så sa hun «artig». Hun prøver sitt aller beste til å fortelle seg selv at det går over, hun overbeviser seg selv. Hun er tapper, hun er en fighter og ikke minst så er hun sterk. Jeg elsker henne så mye og skulle ønske jeg kunne tatt over alt det hun har vært igjennom. Leah fortjener ikke dette. Verden er urettferdig rett og slett.
Har ikke så mye å si om dette akkurat nå, men jeg holder på med et innlegg som handler om astmaen til Leah og hvordan hverdagen vår er med denne lungesykdommen. Jeg ønsker Leah en god bedring og håper den værste astmaen slipper snart❤️

Liker

Kommentarer

maylisee
maylisee,
God bedring til Leah 🌸
nouw.com/maylisee