Vi må stå sammen❤️kopier til alle ❤️Er du som meg? Den som pleier å klemme dine bekjente, må vi nå holde avstand. Vi må ta vare på hverandre, men ikke ta på hverandre ❤️ Vask hendene ofte og hold dem rene💦🤲🏻💦🦠👍🏼

Jeg pleier ikke dele slike masse meldinger med denne nedenfor bare må jeg dele nå for den syns jeg var bra skrevet. Som en i risikogruppen kjenner man jo at man passer mere på en noen gang med hva man tar i når man er ut og faktisk må ordne små ærender. For noen uker siden satt mange og kalte dette hysteriske forhondsregler, men regjeringa kom med sin bestemmelse tel slutt. Men Erna, du trenger ikke vente til Danmark og ande land gjør bestemmelser. Du lukker vel grenser nå etter de andre land gjør..

Mitt forje innlegg:
https://nouw.com/aimaander/jeg-passer-nok-litt-ekstra-pa-ingen-pani-37010355

💫💫💫

Lege på Ahus sitt innlegg:

Du ble smittet forrige helg – du vet det bare ikke enda. Tok en «rolig kveld» med noen av de nærmeste vennene dine, «alt er jo stengt». I morgen får du feber. Mandag, hoste. Neste helg er det så vanskelig å puste at du knapt klarer å varsle faren din om at du trenger hjelp. Han ringer rundt. Overalt er det opptatte numre, misforståelser, forvirring. 113 har forståelse for situasjonen, men det er ingen ledige ambulanser. I desperasjon kjører han deg rett til akuttmottaket på sykehuset. Der er dere ikke alene. Det er fullt av mennesker med feber, hoste, tungpust, desperate blikk. Noen ser ut til å sove i stolene sine. Du blir etterhvert tatt i mot av helsepersonell og etter mye om og men blir du lagt på intensivavdelingen for pustestøtte. Det blir ikke bestemoren din, naboen over gangen, den gamle damen du pleier å handle mat til. De dør mens du sover med et plastrør i lungene.

Skulle du ønske du hadde droppet den «rolige kvelden» for et par uker siden? Skulle du ønske du kunne skru tilbake tiden?

Dette er historien om deg om noen uker hvis du ikke gjør gode valg NÅ. Hver dag teller! Enhver sosial kontakt medfører en potensiell smitterisiko for deg og de rundt deg. Punktum. Havet trekker seg tilbake og vi kan ikke stoppe tsunamien, men du kan fremdeles hjelpe folk bort fra stranden - du kan redde liv! Vask hendene. Hold deg hjemme. Del på godene. Del på byrdene. Lykke til i tiden som kommer.
Jeg så denne akkurat nå, på siden til en Facebook venn!
Vi må stå sammen❤️kopier til alle ❤️#nouw #nordicblogger #nouwblogger_hobby #tankespinneri #ståsammen #hverdagslivet #vaskhender #tavarepådegselv

  • 95 visninger

Liker

Kommentarer