Tar dere vare på Hverdagsromantikken?

De små ting i en hverdag som gjør at man alltid kjenner på kjærligheten, omtanken, varmen og den forelskede følelsen som kommer blussede frem. De små tegna og de små øyeblikka skaper og gir så mye. De blir de små gavene i dagen man både lukker i sine skatte bokser av minner, men også øyeblikka man fanger i bilder og ser tilbake på.


Vi er ikke de som er vant til å feire denne Valentines dagen, men vi trenger ei heller en dag i året for både vise men også gjøre noe hyggelig med våre kjæreste. Jo som dame syns man jo den dagen er en grei på minnelse sikkert til sin kjære, i om at det er lov å komme med roser og kanskje en middag😉. Jeg fikk begge deler så klager ikke🥰. Men det som fikk meg til å tenke på det nå var vi var ute å gikk kvelds tur med hundene, hvorav noen ungdommer vandret foran oss. De såg oss kom der hånd i hånd med hver vår hund, og de begynte å si høyt " date night " flere ganger snudde seg og lo. Jeg måtte le så svarte like greit ; det er jo klart vi må ha😀. Da kom spørsmålet om jeg hadde fått roser , jeg svarte det fikk jeg. Så koste de med hundene litt.

Jeg setter så pris på de små ting, de små hverdags øyeblikka. Og finne en håndskreven lapp, eller skrive en liten lapp selv med noen små ord, er en enkel hverdagsgleder. Man tar vare på hverandre , viser tanken og ikke minst tiden. Den tiden som gikk til å skrive den lille notisen, men som man vet gjorde den andre glad. Ta den frem. Du vil garantert glede den andre part🤗

For meg er det rene sjele medisin med de turer vi tar rundt om. Det er for meg en gave i dagen. Vi har hatt måneder med regn og storm fylte dager, så nå når solen kom frem og regnet tok pause, har vi atter kun nyte våre turer. Selv når smertene rir i kroppen og du jobber med dem i deg, så er nettopp slike turer den beste medisin. Og ja jeg er heldig som har en som vet hva disse betyr for meg. For meg er det atter hverdagsromantikken vi tar vare på når vi er på turer.

Ikke ta hverandre for gitt!! Ta vare på hverdagens gleder, øyeblikk og ikke minst romantikken og kjærligheten❤️ Den bygger en bro og en nærhets bånd vi alle trenger i dager hvor stress og tid har mest fokus.

Takk kjærsten for atter en ny tur som virkelig ga energi påfyll. ❤️

#hverdagslivet #hverdagsromantikken #hverdagslivet #framsnakke #tankespinneri #tanker #livet #nærmesmerter #livetmedkroniskesykdommer #livetetterkreft #kjærlighet #takknemmmelighet


  • 63 visninger

Liker

Kommentarer

SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
Så fint innlegg 😍🥰
nouw.com/siljekjenslevar
Aimaander
Aimaander,
Tusen takk Silje💜
nouw.com/aimaander
Ingajohansson
Ingajohansson,
Fint och tänkvärt ❤️
nouw.com/ingajohansson
Aimaander
Aimaander,
Takk Inga💜
nouw.com/aimaander
BareBentes
BareBentes,
Der var fine ord <3
nouw.com/barebentes
Aimaander
Aimaander,
Takk Bente <3
nouw.com/aimaander
Jasmineee
Jasmineee,
Det var fine og vakre ord❤️
nouw.com/jasmineee
Aimaander
Aimaander,
Takk kjære du❤️
nouw.com/aimaander