Tanker i natten..

Natten kan være en fin tid, men den kan også være stressende og tung for mange. Mange har uro, og andre finner helt ro når alle dagens gjøre mål og forventinger legges flate og vekk. Den som stresset igjennom dagen med og levere godt resultat på skole eller jobb, den som alt startet dagen vel vitende bare det blir senkveld og natt så jeg atter kan ta av dagens maske og slappe av. Det er så mange rundt om som går med slike dager. Det er så mange som takker nei til små ting for de er bare så klare for at atter en ny dag skal ende.

Ute blåser det sterkt, vinden danser runt med løv som høsten lot seg komme med. Ute på en kvelds tur med Rocky ble vi ikke bare våte, men vi blåste vekk også. Jeg måtte le der vinden dyttet oss hjem, tenkte på hvordan moder natur sier i fra og viser sin styrke. Det var som min sønn sa da han var rundt 9år; mamma alle tror det er krig og hat som er det sterkeste og mest ødeleggende våpnet som er. Jeg minnes jeg svarte ja det tenker nok mange. Da glemmer jeg ikke blikket han ga meg, men mamma du skjønner det er hun der Moder Natur som du prater om som er den sterkeste, tenk på alt hun kan ødelegge og legge ned bare med å være skikkelig sinna a. Og jeg har ofte tenkt. tilbake på de ordene, og rett hadde han i sin tolkning.

Den siste uken har været vært veldig skiftene, og det har kjentes på kroppen med hver fiber. Dager settes litt tilbake, eller at man rett å slett like gjerne gjør mere en man burde på en dag. Da min sønn flyttet ut og jeg gjorde om det som var mitt soverom til gjeste/ avspenning / pulsator behandling , tenkte jeg at jeg skulle flyttet bokhyllen inn der også. Men det ble ikke gjort før i går. Etter tømt, og kastet endel gamle bøker ble det flyttet inn der, i rommet med minner.

I nattens tid har jeg sittet her i sengen for førstegang skrevet ned tanker og ord. Jeg har sittet her med te koppen og lyttet til gamle sanger. Her med mitt fine brett Klipsk fra Ikea. Ettersom det ikke er alt man kan bestille på nettet, ble jeg ubeskrivelig glad og takknemmelig da en fantastisk dame kjøpte det for meg og sendte det. Det er rart i denne ny motens tid når vi i dag lever i en nett verden. De fleste av oss husker brevvenn tiden , og i dag et nett forum eller gruppe vips så har man møtt noen vi ikke ville fått glede eller en lærdom av i livet. Både positivt og negativt . Denne damen møtte jeg i 2006 via gamle Nettby. Vi var i samme grupper, men hvorav vi snakket på brev utenom de tråder der alle kunne lese. I dag 13 år etter består vårt vennskap som startet over nettet. Jeg har vært heldig møte denne dagen da jeg var på Haukeland i 6 uker.


Så kom brettet. Noe så enkelt ,men som jeg vet vil bli mye brukt av meg, selv i sofa kroken. Jeg leser de fleste bøker på iPaden , men nå har jeg også fått mange bøker av ei anna venninne. Fordelen er som dere ser, på brette kan iPaden stå selv, og jeg slipper krangle med hender som stivner i korrekturer og fasonger med fingre som låses og sprikes. Jeg kan nyte en kopp te på senga eller en fruktsalat der jeg sitter, uten være redd jeg skal miste noe. Det blir for meg ikke bare praktisk , men et hjelpe middel i sin del. Joda det er også godt kunne sitte i senga og bare kjenne avspenningen komme i mitt fine havbris fargete soverom.


Tusen takk Glise mitt, ja. noen kallenavn bli det på enkelt venner 😃. Jeg setter så uendelig stor pris på deg og den du er. Vi har noen timer sammen i årenes løp, med samtaler , latter og et vennskap som er bevis på at selv om år går er ekte venner selv de langt unna nære.


Det er vel blitt tid, prøve se om John Blund kommer innom, før det gryr av en ny dag med sine utfordringer på. Hverdagslivet er rundt oss, selv om natten.


#hverdagslivet #nouwblogger #blogg #tankespinneri #nouw #hodefultavtanker #vennskap #takknemlighet

  • 122 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229