Søndags sysler som redigere om på bloggen og spørsmål jeg har fått etter Innleggene om Herr X..

Grå været kom tilbake i dag, så da tok jeg fram mac-en og tenkte nå skulle jeg se om jeg klarte endre litt på design og oppsettet slik jeg ønsket. Etter tittet mye rundt på andres fine blogger, tenkte jeg at nå skulle jeg endre litt. Så får jeg se da om jeg har klart få det slik jeg håpet😊.

Håper dere har det bra her ute rundt om. Det er sommer årstid selv om det ikke alltid minner om sommer. Vi har hatt to dager med fint vær og det har gjort så godt både på humør og kropp de få solstråler som traff. Nå ligger tykk tåken langt ned, men en tur eller to løpe av dagen det blir det garantert. Uken som kommer blir jeg her hos kjæresten. Noen må jo ha middagen klar når han etter lange dager kommer hjem😉


Jeg har mottat flere spørsmål på flere ting som jeg har åpnet opp og skrive om. Som jeg sakte begynte komme frem med i dette innlegget:

https://nouw.com/hverdagsfruenoglivet/jeg-er-ingen-prinsesse-selv-om-jeg-engan-35850920

Har du noen spørsmål, send dem meg gjerne og et innlegg med svar kommer.

Spørsmål som om jeg har hørt fra Herr X ? Eller andre som forsto hvem han er?

- Link til innlegg

https://nouw.com/hverdagsfruenoglivet/hei-herr-x-husker-du-den-lille-jenta-35929238

Eller om mange forsto den lille jenta kanskje var meg?

Link: https://nouw.com/hverdagsfruenoglivet/lille-speil-pa-veggen-der-ser-du-35858791


Det var skummelt åpne opp de skuffene og skrive litt ut, men det har vært en byrde mindre bære på skuldrene i ettertid har jeg kjent. En av mine kusiner skrev : "Det og dele er og legge en del av den sorgen fra deg, godt gjort" . Hun hadde og har så rett. Ettertiden var rar, det låg der og jeg var forberedt på og få noen meldinger på hvorfor jeg skrev ut dette. Jeg har i ettertid kjent at jeg bærer ikke den tunge kappen av dette alene, det er ute borte i fri flyt. Jeg delte, det var ikke bare hos meg det hang låst på.


Så kjære deg, om du sitter med innestengte tanker, minner og refleksjoner, skriv dem ut. Det hjelper, du holder det ikke alene lenger som en tung kappe over deg.

Takk for besøket og at du leste.🌹


#nouwblogger #tanker #vold #refleksjoner #minner #hverdagslivet #livet #barndomsminner #hverdagsliv #tavarepådegselv

  • 149 visninger

Liker

Kommentarer

SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
KJære deg, leste innleggene du hadde linket til, hjelpes meg hva du har gått gjennom. Har ikke ord. 💗💗💗

Skrev nettopp ett innlegg der jeg fortalte litt hvorfor jeg ikke deler så mye, men det gjelder min egen historie og de premissene som ligger der, betyr ikke at jeg mener alle skal holde alt inne i seg, for jeg vet at jo flere som deler av egne vonde livserfaringer, desto flere mørke hemmeligheter kommer ut i lyset. Og vold og traumer er for viktig til å bli lagt lokk på, det er viktig å ta innover oss at sånt skjer, og at åpenhet er det eneste som kan redusere omfanget. Det er sterkt det du deler, og viktig. Varm klem til deg!
nouw.com/siljekjenslevar
Aimaander
Aimaander,
Takk for klemmen kjære Sije. Det er mye man ikke ville skrivet ut, men for meg er dette en hjelpe nøkkel vidre i livet på alt det som har og ligger låst inni meg. Det er min tid til å ikke holde igjen lengere på det som har gitt mange svar på hvorfor tingvhat vært og er som de er. Men klart hadde den hun ene personen som er i dette vært i live ennå så hadde jeg nok ikke skrevet dette før atter beskytte henne, men jeg måtte for min del💗😊
nouw.com/aimaander
SiljeKjenslevar
SiljeKjenslevar,
Ja, jeg skjønner hvorfor du gjør det og timingen💗 Godt å høre at du har fått det bedre ved å sette ord på tingene, selv om det er en vond prosess gir det gjerne mange svar, som du sier. 🤗
nouw.com/siljekjenslevar