Sankthansaften , midsommer , men hvor er sommeren?

Hei, ønsker deg en fin sankthansaften🤗, selv med litt regn i været.


Slik starta de første ordene jeg skrev på en hilsen til en kar, lite viste jeg om at det var starten på det som er i dag. Det starta med de orda siden har vi kontakten beholdt, og 2 år er gått. Jeg smiler for meg selv her jeg sitter med kaffe koppen og tenker tilbake. Stakkar han møtte ei som var blitt ganske så blond etter kost seg hos frisør i England der det kostet mellom 12-15 pund for å hilstipe håret eller farge det.

Men hun hadde lenge gått hatt lyst gå tilbake til den mørke farten som overtid ville jevne seg til hennes originale mere elle mindre. Brått var det ei mørk ei og ikke fake blondie😉😄

Jeg tenker på alle de fine stunder, små turer rundt om med hundene, de små stunder vi rusler rundt nye stier og steder. Steder vi bare måtte ha sjekka ut for vi underet hva er rundt neste sving🙂. Det er jo en markering i hjerte.


Jeg sitter også tenker på hvorfor jeg plutselig tok opp dette med bloggen. Da jeg fikk beskjeden om kreft og med samtaler fikk jeg spørsmålet om jeg blogget. Nei svarte jeg, for det vil jeg ikke pga min dysleksi. Hun mente det ville ha vært en hjelpe nøkkel Baer få ut det man ville sitte med. Jeg skrev ikke blogg den gang, men skrev ned notater, og hadde en lukket gruppe for nærmeste venner og familie jeg delte litt med. Det at jeg tar dette frem nå er , jeg vil se om denne premiumen vil vise bloggen mere frem. Det er er så mange rundt om sitter med sine tanker og låser dem inn. Skriv dem ut. Jeg har åpnet mange skuffer og jeg har klart i ettertid lukke dem mere og mere. Her er innlegg som er vonde, men det letter på den børa du tar på deg.

Her er mine innlegg jeg strata med på blogg.no

Så noen av mine innlegg og hvorfor er her;

https://nouw.com/hverdagsfruenoglivet/den-tiden-av-aret-nar-minner-og-folelser-35523509


https://nouw.com/hverdagsfruenoglivet/den-apne-arlige-harde-hudlose-sannhet-de-35523412


https://nouw.com/hverdagsfruenoglivet/jeg-er-den-samme-inni-men-ikke-lenger-ut-35523311


Takk for besøket, og velkommen til å lese🤗🌹

#nouwblogger #nouwblogg #blogg #tanker #tankespinn #hverdagslivet #livet #kreftfri #livetetterkreft #liveterikkedetsamme


  • 46 visninger

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
ja hvor er den :/nouw.com/livetmitt93
Aimaander
Aimaander,
Vi får vente tolmodig så kommer den kanskje innom på besøk 😉nouw.com/aimaander
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229