Noen tanker denne onsdags kvelden..


Jeg satt her om dagen, såg tilbake på bilder fra dette siste året. Bilder eller det og ta bilder er en stor hobby som startet spesielt under kreftbehandlingen. Det var en måtte gjemme seg vekk når en var ute og gikk.

Men i disse bildene dukker det opp bilder av han som kom inn i livet mitt, som får meg til og føle meg som en fjortis og ny forelska og rørete. Og ja jeg er nok alle de tinga ;-)


Får noen år siden var det så populært og framsnakke ting og personer. Det var stort fokus på mobbing og det negative. Så virker det som om den ringen har tatt en pause. Vi « framsnakker « ikke så mye lenger i statuser og sider. Jeg kommer til å skrive noen innlegg, om nettopp framsnakke om noen av de som jeg har nær eller hva som måtte komme som jeg føler burde lyses frem litt

Jeg vil framsnakke deg kjære.


Du er en mann som står på, på flere områder, du har omsorg både for oss mennesker og dyra rundt deg.

Dine barn har en far som støtter og hjelper med det han kan, selv om der er avstander. Du er aldri mer enn en melding eller telefonsamtale vekke. Noen gang kan du hive deg i bilen også og trår til for at du er nær. Jeg sa tidlig til deg, du er en aller tiders Pappa. Ikke alle har en slik en i livet sitt. Jeg vet at du også føler du skulle ønske du kunne gjort mer, men slik er det ikke dessverre ikke alltid, ikke før man ikke vil, men livet holder det slik.

Jeg ser hvor det sliter på deg, der du søker på den ene etter den andre jobben, men en voksen mann er det første som er attraktivt lenger på jobb marked. Jeg har ofte tenkt ;

Er man utgått på jobb dato.?

Er det virkelig slik når man har passert 50 år er man ikke så « bruk bar» på jobb markedet lenger? Man er ikke like ettertraktet som unge? Lurer litt på dette faktisk og vil gjerne høre hva andre mener. Jeg lurer virkelig på dette, vet der er flere som har passert 50 års alderen, jobber blir søkt på, men avslått selv om stillingen løses ut igjen. Merkelig.

Jeg blir både de lei meg og frustrert når jeg ser hvordan denne ene herren står på før å komme seg i jobb. Du har ikke mye valg når det er nedbemanning der du er og som sist ansatt og må gå. Det er ikke lett i voksen alder komme inn på et jobb marked der de helst bare vil ha unge. Jeg ser hvordan han søker og finner frem bedrifter som selv ikke har utløst noe, sender ut søknader og besøker bedrifter selv...Tenk om det kunne jo sitte noen der, som ville gitt en voksen mann en sjanse. Jeg må si jeg beundrer han i det skjulte, han søker, han besøker, og ringer rundt viser sin interesse, viser sin vilje, men stillinger er besatt eller de trenger ingen per nå. Han er ikke den som gir opp.

Ja du har hatt din uflaks kjære, både brekt ditt og datt ;-) men DU HAR IKKE GITT OPP!

Så etter sett han sitte slik, kjenne selv hvor frustrerende det må være sitte uke på uke, gå igjennom sider som utlyser jobb. Da igjen mitt spørsmål, er man utgått på jobb alder når man er voksen?

Så jeg var kanskje litt frekk da jeg skrev en litt annerledes jobb søker innlegg og posta på fb. En ny vri som jeg håper kan gi deg et positivt svar snarlig. Her kommer den ;


Nå har det seg slik at jeg vet at et sted ,må det finnes noen rundt om i landet, som sitter å tenker som meg, og som jeg håper vil hjelpe meg hjelpe dele dette slik at kjærste´n min en jobb kan finne. Helst her i Møre og Romsdal, men nå er alt av interesse.

Jeg ser hvor han søker og legger tid ned, men jeg vil prøve hjelpe med en ny vri. 😇😃

Det er slik i dag at når du godt voksen er blitt, teller ikke lenger alle de åra med erfaring som det gjorde før.

Æ kjenne en mann, Kjell er hans navn, og godt voksen er er han.😉
En med godt humør og smilet på lur, der ærlighet og pålitelighet er en selvfølge.

Og her er noe av det han kan :

Tidlig han på biler har mekket, og i årene som hobby fortsatt har hatt, men som elektriker han søkte til. Litt støt her og der ble det gjennom hans 17 år i bransjen. Ikke redd for noe spenning han skulle få.😉Høyt og lavt han klatret på store bygg som små.

Mange år som han til kundene sin service og støtte ga da både hans ben både bak disk og i It bransjen ga og han har hentet erfaringer fra.

Som andre han på landeveien har fartet, både som sjåfør i sommer før posten mange mil kjørte med hans gode smil, han bilen med eleganse og stil han pakket.

Landskapet var hans kontor. Kjøretøy av diverse han kan håndtere da han alle bokstaver på lappen har.

Musikken i hans hjerte bor og som sjåfør på buss for egne band han mange mil har kjørt og mye lyd har skudd. Selv om det var trommene han styrte.

Så om du trenger en Lydmann på neste konsert er det bare ta kontakt 😉

Ikke vær redd for å ansette ham, gi han en sjanse , en jobb ville virkelig satt ham i brann, for så mye energi har han.

Det finnes absolutt ikke tvil, er ganske sikker jeg med flere på at han er rett mann, for DEG/DERE.

Takk for du leste dette. I mitt hjerte bærer jeg dog alltid på håp, så jeg påtar meg dette forsøket. Del gjerne😊👍🏼💪🏼

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=423268911548183&set=a.117100328831711&type=3&theater


Det er så mye jeg kan skrive og vil skrive, men kanskje en annen gang. For der er mere jeg vi si og takke deg for nettopp her.

Jeg vil takke deg for alle de små ting som du vet betyr så mye for meg, de ting som blir en gave i hverdagen.

Disse ting som mange kanskje ikke mange tenker på, men jeg gjemmer på.

Takk kjærsten min før du e du, på alle dine måter.

Jeg setter stor pris på deg, takknemlig for du er i livet mitt ❤️

#nouwblogger #nouwblogg #nouw #blogg #tanker #jobbsøknad #framsnakking #annerledesjobbsøk #kjærstenmin #positivetanker #hverdagslivet

  • 60 visninger

Liker

Kommentarer