Når man vær lei e blitt, e minna fra sommerens eventyr godt å se tilbake på..

Hei og god helg alle sammen💜


Ute pisker regnet på ruten, etterfulgt av hagel og storm i vind kasta. Slik har vi hatt det mere eller mindre siden advent. Så begynner bli litt vær lei, men det er også for det kjennes så godt på kroppen når været er slik. Nei det er ikke bare en myte.


Så jeg har sittet her med kaffen, sett igjennom bilder fra den utrolige fantastiske turen jeg fikk oppleve på sensommeren. Drømt meg tilbake til Grand Canyon , The sirkle og Vegas med min bedre halvdel. For noen minner. Jeg kan se bilder som er tatt ut av bilvindu og brått kjenner jeg følelsen som jeg hadde da, av varme, lukt og følelse. Som dette bilde av oss i Las Vegas, en vandre tur om natten i 37 varme. De varme skulle jeg hatt nå ;) Jaja skal ikke falle helt vekk ennå.

Nå står vaske tralla klar, og grønnsåpe lukta har begynt spre seg i rommet. Det er klart for helgevask og ordne til en fin kveld fylt med hjertevarme her hjemme. Når været er som det er, og selv om vi tar turer ut så frister det ikke med de lange turer. Og når ikke hundene som elsker være ute ikke vil gå, ja da sies været sitt. Nå skal jeg høre litt musikk, vandre me støvekluten rundt før jeg ønsker helgen velkommen. Kanskje unne meg noen roser eller tulipaner til helgen også🤗


Ønsker dere alle en fin og god helg💫💜. Ta vare på hverdagens små øyeblikks gleda , dem blir så goe minna. Klem fra mæ🤗

#nouwblogger #blogg #hverdagslivet #tankespinn #hverdagskjærlighet #minner #helg #tavarepådegselv #finndinglede

  • 85 visninger

Liker

Kommentarer