Når man gjør det man ikke pleier....

Ja nettopp det. Det er ikke ofte jeg unner eller bruker penger på klær, sminke eller kremer og små luksus produkter til meg selv. Men i dag gjorde jeg det, så kom den dårlige samvittigheten etterpå før at jeg brukte de kronene på nettopp dette.

Jeg bare elsker denne Rituals of Karma. En klar og frisk lukt. Jeg unna meg denne kremen da vi var i USA. Den ble tom først her om dagen. Brukt ned største varsomhet😊 . Gjett om jeg ser frem til litt egenpleie💦

Det er slik at det er litt kaos rundt om. Jeg skulle på kreft kontroll i dag. Men i det jeg var kommet ut til bysiden kom telefon at den måtte kanseleres. Jeg skal være ærlig å si det ble stress inni meg og angsten kom snikende mere frem. Så etter hentet det som måtte hentes på apotek, gikk jeg opp på Rituals. Jeg har mine to favoritter så langt det er Karma og Sakura. I dag skulle jeg unne meg denne boksen med body scrub, dusj skum, foetighetskrem og body spay. Det er litt slik i det jeg kjenner lukten ser jeg for meg veien i monument valley og minner fra usa turen.

Det var kommet en ny serie: The Ritual of Jing
som er inspirert av det kinesiske konseptet Jing, som representerer stillhet og ro. Det hjelper deg til å finne din vei til indre fred og dyrke kunsten av å føle deg rolig. Skap et personlig tilfluktsted og oppnå dyp avslapning og hvile med meningsfylte rutiner. Jeg var så heldig med beløpet jeg betalte så fikk jeg med en slik liten eske. Ser frem til å prøve den også. Og er det noe vi alle trenger er det ro og klare slappe av. Jeg er spent på denne.

Etter et lite angst tak, og kaldsvetting kom jeg meg hjem til våre firbente små og kjenner roen kommer. Kjenner kroppen er sliten og at dette lille har tatt på. Fatiquen melder sin høffelighet selv her jeg sitter å skriver og merker øya glippe litt.
Jeg må si det er ikke kjekt se hvordan ellers det er rundt på sentret jeg var på i dag. Butikker som er stengte, og ikke minst høre hvordan har spilt seg frem. Stilt og rolig runt om.


Som alle vet er det og få tak i anitibakt er ikke lett. Så jeg kjøpte inn rødsprit , aliveragele og lavendelolje. Så tenker jeg når små reiseflasker er kjøpt inn blir det laget hjemmelaget hånddesinfeksjon. Så er idrediensene på plass da til å lage det man trenger🤗😘 Poser med engangshansker og munnbinn ordnet klart til min kjæres slik han kan ha det med på jobb.

Takk for su titta innom🌹


#nouwblogger #blogger #tankespinn#hverdagslivet #ritualsofkarma #rituals #kreftkontroll #livet #livetetterkreft #tanker #hverdagsglede

  • 77 visninger

Liker

Kommentarer