Når gamle spøkelse tanker melder sin ankomst..

Stormer kan slette de fleste spor, men ikke de som i oss bor...

Som en storm som endrer kurs i løpe av vårt liv, kanskje var det en storm du nettopp var ferdig med, kanskje en som hadde ligget i deg en tid, som lå der i underbevistheten og jobbet. Kanskje kjente du på at en ny storm har løyet og du gikk videre frem. For oftes kommer det gode tider etter en storm har roet seg.

Noen av oss blir hentet inn med gamle stormer. Gamle tanker som engang kanskje var det du fikk høre , ord som brente seg fast. Som om at du aldri blir bra nok for noen, at de kun har deg for en tid før de finner noe som er bedre. Det er vonde ord, men mange har fått høre slikt. Om man da kommer i en periode hvor man har det litt tungt så pang slår disse ord man har hørt frem igjen i en, og underbevistheten kan spille en mange puss, men man starter ubevist merke ting.

Jeg falt ned noen trappe trinn. Jeg har hatt en periode med store smerter, selv om jeg skåner min partner så ser han det på meg. Jeg er ikke kjent for å klage, men ja jeg har skrivet ut de dypeste tanker når smertene rir i en. Nervesmerter som river i alt fra underliv til i hender og ben. Bakdelen med at man ble kvitt kreften er denne betalingen.. Selv om jeg både sminker meg og ordner meg opp, for jeg liker fremheve kvinnen i meg, og ikke minst før flørte med "mannen min". Så er det dager man ikke har det overskuddet. Jeg vet det er slikt live har blitt men man skulle vel hatt overskudd til slikt sant?. Mange av oss behøver nærhet, den varmen og tryggheten vi henter i den som står oss nær. I travle hverdager er det ikke mange som tenker på slike ting, man har nok med seg selv der man haster avsted fra det ene til det andre. Noen av oss er også mere kosebamser enn ande også haha.


Tårer på mitt kinn, stillhet i mitt sinn. Kor æ skulle ønske at ting va som før..Alt æ har gjort

før å prøve få det tel. Undre på ka man måtte gjort før å få kroppen tel å høre. At man heller vil ha dager man klarte fungere på , enn dem som gjør at det streves.


Når du står der å ser deg i speilet. Ser hvordan ting har endret seg. Du vet du har lymfeødem, som du heller ikke har kunne hatt behandling for på lenge pga kutt i støtten. Jeg kjenner på frustrasjon, sinne og en sårbarhet. Jeg sitter og er glad og takknemlig over de jeg har i mitt liv, min kjærlighet til dem så sterk og stor. Men så faller jeg vekk i mine egen tanke rom. Rom som inneholder en brå usikkerhet på er jeg bra nok? Er jeg nok? Nok kan ha flere betydninger som man vet. Det jeg vet er at jeg gir alltid det jeg kan av meg selv, selv om jeg ikke alltid klarer alt.

Jeg skulle ønske man ikke ble hentet inn av gamle livs erfaringer som starter slik i en.

Takk for du titta innom i mitt tanke spinneri..


#nouwblogger #tankespinn #hverdagslivet #sårbar #ærlighet #livet #livetetterkreft #refleksjoner #lever #varme #branok

  • 91 visninger

Liker

Kommentarer

Aimaander
Aimaander,
Tusen takk Toril.<3. Det er tungt når man sitter inne med mange tanker, men å skrive dem ut, er en hjelp. Takk for du leste. Klem til deg og kattene<3
nouw.com/aimaander
Jasmineee
Jasmineee,
Dette var et flott og ærlig innlegg. ❤️ Tusen takk for at du både skrev og delte dette innlegget. Jeg heier på deg!
nouw.com/jasmineee
Aimaander
Aimaander,
Ærlioghet varer lemgst og noen gang må man bare få det ut og frem. Tusen takk for gode ord snille deg❤️
nouw.com/aimaander