Når du designer og produserer dine egene innbo ting 😀

Jeg har fått lov og lage et lite innlegg av min sønn om det han nå har laget. Jeg må si jeg syns han er god og jeg har sett atter hvordan han jobber mot det han selv ønsker. Det var gøy se hvordan han planla laget et nytt arbeidsbord til pc og tegne brett. Dette bilde er hans egen logo og signatur.


Th jobber som sveiser og har alltid hatt gode og mange rare til tider 😉 planer om hva han skulle laget eller ønsket han kunne laget. Sveisingen er ikke bare jobben, men noe som han liker virkelig. Det og designe møbler og lamper slik han vil ha det er vel en liten hobby bit i han, som dog digital tegning er hans hoved interesse. Han tegner de mest rare , detaljerte og kule karakterer i fantasy style. Han selger tegninger og sitter streamer hvordan disse blir til. Han bruker ofte 10-13 timer på en slik tegning. Jeg har ingen nye som jeg kan legge med, og jeg deler kun det han har sagt ja til på forhånd.

Det startet med å lage te lys holdere på skolen. Sveise og dreie til, han lagde en fakkel som kunne stå ute. Skulle tro det var en kjøpt smijern stake. Men så kom ideen på og og lage en lampe i en rustik stil. Og som tenkt litt på ble denne lampa produsert, hodeskalle og kjetting ja😀

Designerń og artisten. Th er nå i sitt 23 år, en ung mann som jeg må si jeg er veldig stolt av. Han har og han jobber på mot sine mål som han setter seg. Det har ikke alltid vært like lett, men jeg må si jeg er stolt og ikke minst glad over at du er den unge mannen du er. Fra tanken om et nytt arbeids bord til innkjøp av det han trengte og sto en helg og jobbet på for å lage bordet klart før han gikk i sommer ferie. Vi fikk montert det og satt på på plass, der han kunne lage arbeid kroken sin. Jeg må jo si det er gøy når barna er blitt vokse, vil ordne ting for seg selv og sitt hjem. Ja noen har hjem som er hentet ut av interijør blader, andre har sin egen helt klare stil og "pynt" i hjemmet, som denne unge herren her.


Så bordet måtte monteres , etter plater var beiset og lakket, jeg må si jeg syns det var bra! Dette innlegget er også for at våre kjente rundt om skulle få se. Vi har mange bekjente som kjenner til hans kreative side, og derfor fikk jeg nok også lov😊.

Bilde dryss

👇🏼


#hodeskallelampe
salt pepper skaller

Han ble fornøyd selv, han rigga til sitt utstyr og det var godt når jeg dro der i fra og se en ung mann som var fornøyd med at alt var klart. Da var det bare pakke kofferten å dra en tur til Moss til familie på ferie tur.


Kjære Th, fortsett å jobb dæ frem med dine mål, drømme og ikke minst med din kreative side. Du har din egen stil, du e din egen lykke smeed. Du er dyktig. Jeg kunne nok skrivet mye, men skal ikke det. Men du har vist , med små steg har du klart måla. Noen gjenstår og du jobber med dem. Mange sa det ikke ville gå , emn du har vist at det gjør det.

Gleder meg til jeg får se neste tegning, til å høre hva det er du vil lage neste gang😀⛓

#aspergerssyndrom #aspergermamma #aspergersønn #design #egenstil #egendesign #sinedrømmer #artist #kreativ #stålogsveis #sveiser #hverdagslivet #nouwblogger

Liker