Middag som smaker godt og er lett lage 👩🏼‍🍳 "Kaka på panna"

Hei sann der ute🙋🏻♀️.

Håper dere har en dag som har startet fint og bra for dere. Her var det tid for en kaffe nå som huset er vasket til helgen. Skulle dele i går denne lille middags forslaget med dere. Du som meg som så mange går vel til tider, fast i den samme husmanns kosten og middagen. Selv om mye i dag er ferdig laget, så ta litt tid og lag en middag som ikke bare smaker godt, er enkel lage og er sunn. Alt hva du selv ønsker som tilbehør.

Jeg lærte denne av min mor. Den gang de malte opp kjøtt de hadde kjøpt inn til jul og om høsten. Da var det rester, og dog farse som ikke det var laget karbonader og kjøtt kaker med. Hun kalte den rett å slett bare "Kaka på panna".

Hun varierte med grønnsaker , og det gjør jeg også. Noen gang lagde hun makaroni stuing også som et lite suplemuang til poteten. Man kan variere det man vil. Men står du der og ikke vet hva du skal lage, prøv 😉

Du bestemmer selv om du vil bruke karbonadedeig, kjøttdeig, eller svin og kyllingdeig. Det er smak og behag og hva man ønsker.

Jeg blander i sjampinjong og litt oppkuttet bacon. Dette blander jeg inn i farsen med en stavmikser slik at det moses mere sammen. Gir så god smak 😋. Så sper jeg med 1-2 egg alt etter farse og 1 spise skje potetmel for rå binde litt om det trengs. Hva du syns smaker , kan du prøve blande i.


Så er det bare legge kaka på panna. Som vi vet så dannes det veske inni deiger og farser så jeg pleier helle det av panna slik at det blir stekt og ikke kokt. Denne er laget på 400 gr kjøttdeig. Den ligger der og god gjør seg i det grønnsaker og potet kokes ferdig. Steketid , jeg regner ca 20 min. Men det er for jeg liker kjøttet godt stekt. Så er det bare legge opp og en enkel sunn middag er ferdig i grunn. Bedre enn ferdig pizza og pasta poser.

��nsker dere en fin fredag og god helg rundt om, til kjente og ukjente😊

Takk for du titta innom🌹

#nouwblogger #middagtips #middag #hjemmelaget #livet #hverdagsglede #tiden #husmor #tavarepåderundtdeg #hverdagslivet

  • 126 visninger

Liker

Kommentarer

Elisebr13
Elisebr13,
Så godt det så ut! 😊
nouw.com/elisebr13