Mandag og uke med Lumbago

Hei sann😊.
Jeg håper dere har hatt en fin helg og at uken starter fint rundt om. Uansett der finnes små gleder og lysglimt i hverdagen.

Kaffekoppen står ved siden av meg her, prøver blogge litt fra mobilen. Sitter låst i en stilling og lydløse tårer renner pluteserlig ned mine kinn. Litt før forje helg merka æ murringen i ryggen, så starta det som kunne forebygge, men hva kan æ si. Det som før var noe man hadde flere gang i året med at det smalt til som ti knivblader i korsryggen, gjorde mæ ustø, kvalm og en smerte som ikke kan finne rette ordet på. Har blitt sjeldnere at de slår helt ut. Med slitasjegikt i ryggvirvler så hender det jo de må vise de jobbe på. Jeg pleier alltid trekke meg så lengst bort som mulig de ganger det er som verst. For disse ganger har jeg ikke kontroll på hverken ord som blir sagt i smerte %}^^*>,som når man skal prøve komme seg opp. Smerter er skrevet i ditt annsikt.

Denne gang har jeg ikke gjort det. Denne helgen og nå er jeg ennå hos kjærsten. Min sønn har alltid vært opptatt om han har sett meg slik. Men nei dette er første gang det er som før. Da ble han lettet for jeg vet han har alltid vært bekymret at den som æ måtte finne kjær ikke kunne akseptere der er perioder i livet æ ikke klare hverken delta eller gjøre mye rundt meg, men jeg tar det igjen😉Det er bare smøre seg med tålmodighet, men det er heller ikke lett når man vil og ikke minst klare ting. Men jeg er takknemmelig æ har en kjærste som viser mæ forståelse og ikke gir mæ følelesen om nettopp det og ikke strekke til nå.


Lumbago e ikkje en trivelig kar å ha på besøk.

Ha en fin mandag🌹

#lumbago #hekseskudd #nouwblogger #tanker #hverdagslivet #leve #takknemlighet

  • 83 visninger

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Gode klemmer til deg ♥️♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Aimaander
Aimaander,
Takk snille du❤️( beklager sen respons men fikk opp vasel på denne idag) nouw.com/aimaander
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229