Kaffekopp kosen en søndags formidag😊

Sitter her med kaffekoppen, ute blåser vinden sterkt rundt. Hører ulingen i viften og i pipe gangen. Det er ikke ofte det høres slikt. Jeg har tenkt så mye på alt jeg føler jeg vil skrive ut og om. Men så stopper det seg litt opp for man ser jo rundt om at det å få ut sine tanker og det man sitter inne blir sett på som klaging. Det er ikke det.


Se på det slikt, en eller noen som skriver personlig blogg at det kan vær et hjelpe verktøy i deres hverdag. Med å få ut tanker og det som sitter river i en. Jeg emner det er sterkt og tøft at de gjør det. Selv gjør jeg det jo også. Jeg skriver ikke for medlidenhet eller ande oppmreksomhets grunner, men for meg lukker jeg skuffer som har vært åpne og skapt kaos i meg. Jeg ser mange bloggere som jeg kjenner jeg får stor respekt for. Om det er deg som sliter med angst, deg som jobber iherdig med å gå ned i vekt, der burde mange tenke på, at de som er lubben og kraftige damer med former, er ikke for at disse sitter spiser alt de komme over. Mange ganger er det sykdommer som cøiliaki autoimmune sykdommer som gjør at kroppen ikke tar opp næringsstoffer og spalter de videre.. Jeg er en av de, jeg vet hvorfor min vekt sa pang, laft stoffskifte , cøliaki, stråleskade tarm og så denne fine overgangsalderen, hvorav hele kroppen endrer seg.. Jeg beundre deg og ditt mot, du som så åpen hjertelig deler av deg selv. Åpne heller de skuffer og kamper i deg enn låse de igjen. Det vil bare innhente senere. Og ja det er vi som nok skriver om nettopp de hverdagslivet ting.


Jeg vet mange vil på disse blogg listene, klart det er stas. Men skriv det som du føler for. Jeg har stor respekt for de bloggere som klarer by så mye av seg selv. Jeg sitter leser , smiler , ler og tenker jeg skulle hatt litt av deres mot. Dere deler hele Deere i bilder og ord. Det er det samme, det blogges om det en har av interesser og liker. Ikke alle hatt interesse av makeup, hår og klær eller interiør. Men vi suger til oss deres vakre hjem og tips om hvordan ha ting selv. Blogg for det du liker ikke for jakten. Kanskje feil og so , men det er tanker jeg spinner med.​I går grillet kjærsten det som såg ut som en nydelig entrecote. Jeg lagde laktosefri soppstuing med fersk sjampinjong og bakt potet. Smakene var helst nydelig, og på pakken sto det mørnet.. Dessverre var ikke begge bitene spisbart. Biten til min kjære var full av slintrer, sener og fett. Da snakker vi store fett biter inni kjøttet. Det var verre en sko såle. 

Jeg blir så lei meg, for han fant ut vi skulle kose oss litt ekstra. Ja det er ikke ofte man vet hvordan disse kjøttbitene er pakket sammen, for embalasjen skjuler jo det som en ser vil utgjøre konsistensen. Jeg mener når man kjøper slike kjøttbiter til de priser som er så burde man kunne få sett selv om ikke annet igjennom plasten på bitene. 

  Så det endte opp med soppstuingen, potet og broccoli. Jeg får tenke ut noe godt lage til han neste helg🥰 😊Ha en fin søndag rundt om, takk for du tittet innom, det er jeg takknemlig for  🤗 

#personligblogg#blogg #nouwblogger #hverdagslivet #tankespinn #mat #livet #personlig #bloggre #respekt 

  • 56 visninger

Liker

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Varför kommer inga bilder med?
nouw.com/ingajohansson
Aimaander
Aimaander,
jeg vet ikke om de syns runt om. Ser selv det er flere blogg innlegg jeg ikke ser bilder på
nouw.com/aimaander
Ingajohansson
Ingajohansson,
Gäller alla inlägg, inte bara ditt 😍
nouw.com/ingajohansson
Aimaander
Aimaander,
Vi får håpe de kommer opp snart❤🤗🌹
nouw.com/aimaander
Ingajohansson
Ingajohansson,
Ja, vi är ju två som inte ser några 😉kanske överbelastning 🌞
nouw.com/ingajohansson
Aimaander
Aimaander,
Tror nok det er flere😉 . Vi får bare vente og glede oss se innlegga som som dukker opp med nye bilder.😊
nouw.com/aimaander
Sarah,
Maten ser riktigt god ut 😊
CheerSarah.devote.se
Aimaander
Aimaander,
Tusen takk Sarah😊
nouw.com/aimaander