Har du prøvd Rituals produkter?

Jeg var så heldig og få en slik gave eske av den ene serien. Nydelig happy budda skrubb. Jeg er ikke den som prioriterer slikt til meg selv. Så min takknemelighet var stor.

Det er verdt ta seg en titt, på disse produktene og kollesjoner. Jeg drømmer om en ny..

De er overalt, hver dag og når som helst, og venter på å bli oppdaget, ivrige etter å dele sin indre skjønnhet. De er de tilsynelatende meningsløse øyeblikkene vi alle tenderer til å overse.
Rituals gjør deg oppmerksom på øyeblikkene og hjelper deg til gjøre dem til små stunder av glede. Enten du tar et deilig, langt bad eller lager god atmosføre med den rike duften fra asiatisk røkelse, hjelper Rituals deg til å finne lykken i de små tingene.

Inspirert av visdommen i eldgamle tradisjoner fra asiatiske kulturer, har vi skapt en omfattende kolleksjon av luksuriøse produkter til hjem og kropp, men til en overkommelig pris. Vi ønsker å berike livet ditt med signaturdufter som er omhyggelig designet og komponert av verdens dyktigste parfymører.

Jeg går nå drømmer om duften fra Karma. I følge den eldgamle Hindu troen, å leve med gode intensjoner skaper god karma. Si gode ord, tenk gode tanker, gjør gode gjerninger og hold sirkelen positiv. For til syvende og sist, du høster hva du sår. The Ritual of Karma kolleksjonen fordyper deg i positive sommervibber, året rundt, med luksuriøse produkter designet for å forbedre ditt humør. Ta godt vare på deg selv, kjenn sjelefred og legg merke til de små tingene. Til slutt vil en finne veien tilbake til seg selv, å føle lykke. Vær der for kropp, sinn og sjel.


Så unn deg noe til deg selv. Finn din kollesjon og duft av ren pleie. Eller kjenner du noen du vil glede? 😊

Nedenfor mine ønsker, karma, sommer kollesjon men den var en som virkelig traff meg i lukt.


#rituals #egenpleie #hverdagslivet #livet #nouwblogger #blogg


  • 62 visninger

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
nei ikke prøvd 😃 nouw.com/livetmitt93
Aimaander
Aimaander,
Unn deg noe selv😊nouw.com/aimaander
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg har prøvd noen få produkter, som jeg fikk en gang jeg var i Sverige. Likte dem, men det har ikke blitt til at jeg har kjøpt noe mer av det 🥰nouw.com/veralynn
Aimaander
Aimaander,
Nei er vel det som skjer, man har ikke råd eller mulighet unne seg slike ting selv. Men jeg kan drømme om det😍❤️nouw.com/aimaander
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229