Godt Nytt År alle sammen..

Hei dere alle🙂

Hvordan har dere det? Håper julen og dette nye året har startet ut bra før dere alle. Jeg fikk en stopp i bloggingen da flyttingen tok mere på denne rare svake kroppen. Men nå tenker jeg at jeg sakte med sikkert skal komme i skriving igjen, da det er mye man har tenkt på å skrive ut.


Desember var full med vindfullt og regn og vi fortsetter slik inn i starten på 2020. i dag blåser det opp i orkan i kastene ute. Vi tok oss en kjøre tur for noen dager siden til Alnes for nettopp se på havets kraft. Er noe ved Alnes i seg selv, en ro der ute som kjennes.


Ønsker dere alle en fin dag og god ny uke fremover.


Klem fra meg


#nouwblogger #tankespinn #tanker #hverdagslivet #nyttår

  • 63 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Velkommen tilbake, savnet deg vet du 😊 Jeg har hatt ferie siden andre uken i desember og til i går. I dag er jeg tilbake på jobb igjen, og huff så uvant det var å stå opp tidlig. Det har gått ganske bra, men jeg kjenner at skuldrene begynner å kile øreflippene så nå går jeg snart hjem 😉 Ha en fortsatt fin tirsdag.
nouw.com/veralynn
Aimaander
Aimaander,
Så hyggelig å høre kjære du😊. Det er alltid litt tungt å komme igang igjen når man har hatt fri og kunne slappe av😉. Ønsker deg en fin uke og god kveld🌹
nouw.com/aimaander
Ingajohansson
Ingajohansson,
Detsamma ❄️
nouw.com/ingajohansson
Aimaander
Aimaander,
Jasmineee
Jasmineee,
Godt nyttår til deg og dine 😊
nouw.com/jasmineee
Aimaander
Aimaander,
Tusen takk kjære Jasmine, et riktig godt nytt fredfylt år ønsker jeg deg og dine. Beundrer deg og det du blogger om. Takk for du er deg 🤗
nouw.com/aimaander
Jasmineee
Jasmineee,