God lørdag og fin helg rundt om🤗

Noen ganger bør vi uttrykke vår takknemlighet for de små og enkle tingene som duften av regnet, smaken av din favorittmat eller lyden av en elsket stemme. Joseph B. WirthlinHåper dere har det fint rundt om. Her skinner solen i dag, og med nysnøen fra i går, ble det rene påske stemmingen syns jeg. Jeg setter pris på hverdagslivets små hverdagsgleder. Som i natt da jeg og kjæresten gikk en natt tur med hundene, og det var stjerneklart. Så lite men som lager og bygger denne takknemmeligheten i meg. Vi glemmer ofte se de små ting rundt oss. Joda vi kan drømme oss avsted om fancy duppeditter og hvordan vi skulle ønske ting var rundt oss.


Jeg skulle ønske flere kunne stoppe opp. Se seg litt rundt. Trenger man det dyreste og det som alle andre har for og være lykkelig , men mest av alt ha det bra i sin hverdag? Jeg tenker hvor mange steder ikke etter for de tror de måp ha samme kles type og merker. Jeg glemmer ikke den gang jeg ønsket meg en Levis bukse 501. haha min bestemor forsto ikke hvordan "folk" kunne gå bruke så mye på en bukse. Noen av oss husker nok den tid det ble bestilt klær på postordre, Ellos, Sparkjøp, cellist osv. Men hun gikk kjøpte meg en blå Exit bukse, tok sprittusj skrev Levis. haha haha 😂 Her sa hun, her har du den buksa di. Sant skal sies jeg brukte den kun når vi skulle til henne. Men jeg glemmer ikke da jeg gikk inn og kjøpe min første bukse av lønnen jeg hadde jobbet opp.


​Torsdag da jeg kom til kjærsten igjen lagde jeg Torskefrikase  😃. Vi hadde noen torske biter som jeg skjærte opp i biter og la i denne GF 8glutenfrie) sausen med grønnsaker. Det smaker nydelig. En annen måte også få ungdommer til å spise fisk. Er noe jeg virkelig kan anbefale👩🏼‍🍳 . Er mange gode retter man kan lage med fisk også.


Tusen takk til dere som følger meg og til dere som viser støtte med en like og tar dere tid til å legge igjen en kommentar.

Ønsker dere en fin helg rundt om 🌹

  • 71 visninger

Liker

Kommentarer