God kveld rundt om

Sitter her med en kopp te. Ble litt kald etter turen med Rocky rundt Lillevannet. Skulle skrive inlegg fra besøket til Alcatraz i dag, men konsentrasjon har ikke vært på plass da det kjennes godt at været er vått og rått og smertene rir inni hvert ledd. De nervologiske smertene er der uansett men når tannverken fra figertuppa setter inn ja det kjennes.


I går var jeg hos min sønn og hjalp han me små ting og kokte fårikål til han. Da var det 1 år siden han flytta ut hjemmefra og det året har han ikke bare vokst på men har besvist det er bare jobbe på me små mål ennå. Litt kaos der han leier og huseiere som ikke tar ansvar må ting tas tak i selv. Så skal møte han igjen i morgen for olan vidre etter han har hatt kjøretimen sin.

I dag er også den datoen som plinger opp i hodet. Datoen man ikke tenker på men klokka i deg vet, det er 5 år siden man fikk telefonen fra gynokolgen.. Det var kreft.. Vi er rare slike mange av oss. Datoer som har merket seg i oss sitter der. Ikke alt jeg tenker slik men i dag slo tanken meg igjen. Bildet med tekst lagde jwg den gang og hadde som coverbilde på fb.

Nå skal jeg igrunn ikke gjøre mere i kveld enn slappe av. Før det venter pakking og organisering fremover;) mere om det senere.

Ha en fin kveld og fin morgen dag rundt om🌹
#nouwblogger #hverdagstanker #hverdagslivet #tankespinn #livet #livet #minner #hverdagsendring #endringer

  • 100 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229