Glutenfrie galgenhumor , med litt alvor i..

Hei og god lørdag rundt om😊. Håper dere har en fin dag så langt og at helgen blir fin for dere. Her er det en touch av vår følelse om dagen. Sol og himmelblå, gjør noe med meg i allefall. Jeg nyter hverdagens små øyeblikk.

Tenker tilbake da sønnen var liten og det var helger man pakket sekken med mat og noe drikke, gikk ut på små "utforske turer". Han elsket de. Nettopp for han var en liten askeladd. Ofte lekte vi "Jeg fant , jeg fant", hvorav jeg måtte svare, " hva fant du nå da?". Det var rene skrot samle turer, men nysgjerrigheta på livet var igang. Kanskje var det også den autistiske biten i Aspergeren i han som var i samle modus. Minner jeg kan se tilbake på.


For de som har cøliaki og må leve på GF kost, har nok merket seg dette kuttet de nå gjorde i stønaden. Jeg trodde nok ikke først hvor fort jeg kom til å merke forskjellen. Brått de kroner som er vekke, hva har ikke de utgjort. For meg har de virkelig utgjort mye, det har man fått kjenne denne mnd. Så i gå slo galgen humor til når vi satt her med tacoen hos kjæresten. Vel og merke så er det macho chips på min lille, men slik er det i bilde form hva den norske stat mener vi som dessverre er avhengig av GF mat skal spise. De har jo målt opp ca mengder i mat for hva det utgjør i kroner. Liksom 40gr havre om dagen?? Så med stor galgen humor,; Her folkens her taco nytelsen 😉😂.Kos dere rundt om denne dagen. Klem sendes ut 💙


#nouwblogger #hverdagslivet #livet #hverdagensgleder #tanker #blogg #mat

Så her er Taco skjellet til den uten Gf og den til en med Gf 😉

  • 80 visninger

Liker

Kommentarer

Toivosdatter
Toivosdatter,
Jeg må le, håper du ble mett. 😂
nouw.com/toivosdatter
Aimaander
Aimaander,
Godt du lo Rita, godt du såg humoren😉😂😂. Jo takk ble det, spiste bare litt flere enn nav hadde regnet på 😉
nouw.com/aimaander