Fredags morgens små tanker

God morgen rundt om :).

Vært ute luften våre små firbente og nå funnet fram støvsuger og vaskebøtten. Atter skal huset fylles med go grønnsåpe lukt og helgen kan ønskes velkommen. Jeg sitter her med kaffen leser rundt om på blogger og andre blogg lenker som er delt på disse blogg gruppene på fb. Man ser mange som ikke har det så lett, og til de nettopp for jeg VET hvordan det er og kan være vil jeg bare si; Fortsett å dele med oss runt om, jeg tror det hjelper dere også få ut det som noen gang kan rive inni oss.


Jeg har et par innlegg jeg vil skrive, og ja jeg har delt mye av det som har følgt meg i årenes løp og dessverre både på godt og vondt vært med på og gjøre meg til den jeg er i dag. Noen selv om man skulle trodd at det med Herr X va det tyngste så er det flere ting som ligger der, inni dypet som man vil sette ord på. Ingen dager er like. Der er ennå dager som henter en inn med de smerter man lever med og utfordringer man har i hverdagen som man prøver skule.

Tenker jeg lager meg en ny kopp kaffe, og tar den ute på verandaen. Endelig er det jo smak av sommer runt om. Nydelig temperatur så man får nyte mens det er. Så tenker dagen blir inn og ut der før det ventes en tur med disse to som bare ligger og sløver etter Rocky (mørke) har lekt litt.

Ønsker dere en fin helg rundt om.🌹

#nouwblogger #hverdagslivet #tanker #tankespinn

  • 58 visninger

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
ha en fin fredag 😊
nouw.com/livetmitt93
Aimaander
Aimaander,
Tusen takk, en fin og god helg til deg🌹🦋😊
nouw.com/aimaander
VeraLynn
VeraLynn,
Kjenner den dårlige samvittighet gnager litt, for jeg burde ha vasket til helgen jeg også. Gir den tupp i baken jeg, hihi 😉 Ønsker deg en fin fredag.
nouw.com/veralynn
Aimaander
Aimaander,
Du skal ikke ha noe dårlig samvittighet kjære du. Det e vel ingen som tar det i fra deg heller?😉. Men er nok litt gammeldags liker den lukta av grønnsåpe fylle romma😉Takk nyter litt varme selv om det er i skyggen🌹
nouw.com/aimaander
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229