Det var en gang, den gang man var i gang med disse små gleder..

Jeg satt ryddet igjennom bilder på ene minne penen min her om dagen. Mange gode minner kom, dog også ikke så gode minner. Det er minner om tiden som har vært, minner vi tar med oss. Idag er det også mange av oss som skulle ønske vi ikke hadde slettet alle de bilder man gjorde i et såret øyeblikk.


Jeg var veldig glad i og bake før. Jeg elsket leke meg med dekorasjon og smaker. Det jeg klare og holde på med var det jeg sugde til meg, for og føle en mestringsfølelse. Nervesmerter i hender gjør at hender stivner i forskjellige stillinger. Ikke bare er det senskader etter cellegift men noen av de utfordringer dette maskineriet byr på. Så hånd arbeid, selv skrive med penn kan være en utfordring. Jeg  sitter her i dag, i dag er en auch dag. Smerter som river i hele kroppen, men dog da viktigere ta frem slike minner,


Jeg bakte moro kaker for venner og bekjente. Lagde hjemmelaget fondant og farvet dem. Den ene kaken her ble et moro prosjekt. Da sønnen til hun som skulle ha kaken hadde elsket disse Teletubbyene, og da Poo, måtte det lages en moro kake til han. Det var med latter han åpnet esken. Deler bare noen minner fra den gang man hadde overskudd til holde på med små hobbyer. baking, lagde smykker og litt hobby maling. Jeg har bilder og se tilbake på. Derfor når dagene er litt grå, ta frem de minner som får deg til å trekke på smilebåndet igjen.


Til min sønns konfirmasjon lekte jeg blomsterdekoratør og konditor. Det meste ble produsert hjemme. Ønsker der een fin dag rundt om. Der finne små gleder i hverdagen selv om dagen kan virke grå..

  • 145 visninger

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Så flink og kreativ du her ;o)) Disse kakene er jo helt fantastiske.
nouw.com/veralynn
Aimaander
Aimaander,
Tusen takk Vera for hyggelige ord. Ønsker deg en fin kveld denne torsdagen😊🌹
nouw.com/aimaander