I want to kiss you,
but your lips are
venomous
poison”

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Mina jam för denna vecka, verkar det som!;) Dessa två låtar har varit på repeat i mina öron varje lektion, på vägen till och från skolan VARJE dag och lär nog vara det ett tag, hehe. Jag är en sådan person som spelar ett par låtar på repeat STÄNDIGT i typ en vecka eller något, och sedan byter ut dessa efter ett tag 😉

95 är min favorit <3

Likes

Comments

Foto och bilder, Mode och skönhet, Vardag

Hej finisar!

Idag firade vi mormor. På förmiddagen hade jag det lite tråkigt, så jag bestämde mig för att prova mina make up-skills, en gång för alla!;) Och jag tror aldrig att jag har varit så nöjd med en sminkning förut. Synd bara att det endast lär bli min släkt och Ellen som får bevittna denna fina smink-kreation. Nåväl. Här ser ni en bild på mitt smink och ett par bilder från firandet för mormor. Jag och min fina, fina lillasyster samt lite annat gott. <3

Nu ska jag till Ellen om en stund, och sova över där. Vi skulle ha varit flera egentligen, men så blev det inte tillslut. Hur som helst så blir det jättemysigt att träffa henne efter Italien!:)

Puss och kram

Aila

Likes

Comments

Foto och bilder, Övrigt

Alla som känner mig vet verkligen allt för väl hur mycket jag bryr mig om mitt instagram-feed, haha! Inte ens jag själv vet varför, och det skulle kunna tyckas lite konstigt, egentligen - med tanke på hur mycket av en röra som jag är i övrigt, menar jag, hehe. Hur som helst så älskar jag att hålla på med mina bilder, redigera dem och kombinera ihop olika färger - nu när jag varit i Italien har jag väl fått ett ypperligt tillfälle till just detta, också. I bilden ovan kan ni se bilderna som jag hittills har lagt upp ifrån Italien, och om ni vill se mer så kan ni väl helt enkelt klicka in er på @ailawarna på instagram!😉

Likes

Comments

Dagen inleddes med en pilgrimsvandring. Hur långt vi gick har jag inte koll på, och inte heller har jag fler bilder än denna enda ifrån själva vandringen, då tanken var att vi skulle vara här och nu, och därför inte ha distraktioner såsom mobiltelefoner. Vid ett ställe stannade vi dock för att ta kort, och detta var precis under själva staden, kan man väl säga. Det var bland det vackraste jag har sett i hela mitt liv och denna lilla, fjuttiga bild gör inte verkligheten rättvisa ens för fem öre! Men, men... så är det ibland...;)

Ännu en Basilika. Inte samma som vi var i igår, men minst lika fin! Gick man igenom denna så hamnade man i en liten present-affär, också, med jättefina armband och smycken! Visar vad jag köpte i ett annat inlägg. :)

Ikväll var det även den sista middagen tillsammans för denna gång... känns ändå ganska så vemodigt att behöva lämna detta alldeles underbara ställe imorgon - men, men; man måste ju ha något att se fram emot till nästa gång, också!:) För en nästa gång blir det garanterat - hit ska jag åka igen!

Aftonen till ära fixade jag mig lite fin, och Julia tog även några bilder av mig, som ni ser här.

Restaurangen vi hamnade på var även den hur fin som helst! Det var lite svårt att få bild på exakt hur det såg ut därinne, och det var inte riktigt rätt situation att ställa sig och ta massa bilder heller, hehe, så ni får nöja er med dessa två diskreta. Men ser ni golvet eller!? SÅ coolt! Det var liksom genomskinligt glasgolv (nähä, är glas genomskinligt Aila?) och det kändes onekligen lite skumt att gå på, haha.

Ja, men jag antar att det var allt jag hade att säga om dagen. Imorgon åker vi som sagt hemåt mot kalla Sverige igen... vi hörs då 💋

Likes

Comments

Foto och bilder, Resor

Bilder från flygplanet på vägen till mellanlandningen i Tyskland.

Fruktsallad på flygplatsen i Tyskland. Finfint :)

När vi gått av det andra flyget, som landat i Italien, åkte vi buss till hotellet. Det var HUR FINT SOM HELST ute och vårt första intryck av Italien var 20-gradig värme och en vacker solnedgång som fick allting att bada i rosa.

Lite halvtaskiga bilder på grund av det dåliga ljuset - men hallå, det är hur fint som helst här!

Och självklart skulle allting avslutas med en god middag!:)

God natt finisar!❤️ Mer bilder imorgon ;))

Likes

Comments

Igår kväll var vi hemma hos Klara och firade henne lite i förskott. Vi lagade mat tillsammans, åt dessert, skrattade, kollade på film, lyssnade på musik och hade det helt enkelt bara väldigt mysigt. Alla sov över, och de två sista bilderna är från idag medan de två första är tagna igår.

Imorgon ska jag ju till Italien, så idag blir det väl mest att packa. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, ärligt talat - så jag tänker att det får räcka så. Väl i Italien blir ni självklart uppdaterade med dagliga blogginlägg och massa bilder!!

Puss och kram så länge 💋

Likes

Comments