Alltså som jag väntat på att Adeles låt "When we were young" skulle komma ut på Spotify. Well vaknade upp till en bra nyhet!!! All time favv song❤️❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorse när jag vaknade var jag verkligen 100% slut. Övervägde för en gångs skull att stanna hemma men slutade med att jag tog mig till skolan ändå. Vilket visade sig vara en dålig idé då jag släpade runt mig själv genom korridorerna. Nu är jag hemma å dubbelt så trött, ska jobba om 1h så jag ligger å trycker i mig choklad å försöker få energi av sockret ❤️❤️❤️ Måste verkligen ha lov nuuuuu!!

Likes

Comments

Vet att jag kanske lägger upp lite för mycket quotes men kan inte låta bli när de är såååå oroligt fina 😍😍

Likes

Comments

Alltså ja jag lägger till största delen bara upp bilder på mat😂 Men vad annars lixom??? Iallafall, hade kunnat tänka mig vara hur onyttig som helst, dessa bilder tar död på mig idag 😍 Hur gott ser inte detta ut? Åååhhhh.

Likes

Comments

Fredag har jag ätit ute mysigt mysigt, ligger nu i soffan och är väl halvvaken om ens det.. Lördag tänkte jag kanske åka ut på stan och bars gå, sedan på kvällen tar jag antingen vilodag bc seriöst fortfarande trött sedan förra helgen <3333 om inte annars träffa vänner och söndag är de dags för årsmöte med jobbet åååhhhh igen :((( Vad hittar ni på i helgen??

Likes

Comments

Passade på att köpa lite nytt smink eftersom alla mina andra ögonskuggor är typ 73 år gamla ":))))". Är extremt nöjd med de, såååå fina!!
Jag köpte även en ny iPhone eftersom att min 5s var båda väldigt seg och gammal. Dessutom spräcktes den även i helgen så gick inte att använda (heller inte att laga eftersom att enligt Apple hade lagningen legat på ungefär samma pris som en ny 5s då ramen var för paj för att ett nytt glas skulle kunna sättas i utan att spricka direkt igen). Super nöjd måste jag säga, dock vääääldigt stor atm😂

Likes

Comments

​VIlle bara uppdatera om hur jag legat i sängen typ yes HELA dagen. Har rört mig från praktiskt taget kylen och sängen med ända motionen som var trapporna upp till mitt rum <33 Trots att man mår verkligen bajs lever man lite extra för dessa dagar, slippa ta något som helst ansvar alls,, hur nice?!? 

Utöver detta ska jag även uppdatera er om min finaste mobil som RIP igår när den gled ur handen, blev jonglerad med och dessvärre sprack i honestly varje del av glaset. Kul att leva med den typ 1 månad till och inte se vem det är man skriver eller snapar med ":)))". S/o till Apple <3 <3 <3 

Likes

Comments

Är i ganska stort behov av en ny nyckelring till mina nycklar då nuvarande bara är en pytte assesoar som tyvärr inte håller.. Har bland 7 olika nu valt ut mina 2 favvisar men kan inte välja... :( Hade tänkt beställa båda men kommer bara bli klydd när jag får de då jag inte kommer kunna bestämma mig då heller. Vilken ska jag ta????? 

Likes

Comments

Tog mig några år men har nu under jullovet kört ett välbehövt Fast and Furious maraton med mamma & pappa som idag tog slut. Alltså åååhh sista filmen, hade innan detta maraton koll på att Paul var död men ingen större koll på vem han verkligen var & trodde därför jag knappt skulle bli påverkad av sista scenen men oj. Måste erkänna att jag satt & grät som en nyfödd bebis, goooood 😥 Det hela är så sorgligt..

Likes

Comments