Tid och målarböcker

Snacka om att tiden bara springer iväg. Imorgon blir lilla Bella 4 månader. Jag känner verkligen att jag inte hinner med!

Nu har även denna kvinna fyllt 27 härliga år. Jag firade dagen med att bjuda in min stora härliga familj på lite mat och fika. Jag fick fantastiska presenter av dem allihop :). Något jag verkligen ville ha var målarböcker för vuxna, vilket jag fick :). Så nu så fort det finns lite tid över sitter jag med huvudet i en av målarböckerna. Jag kan lova er att det är helt fantastisk terapi för en stressad mamma.

Allting är nu även inhandlat till barnen inför vintern. Så nu ska jag så smått börja kolla runt efter potentiella julklappar. Bläck för julen säger jag. Enligt mig så är det stressens helg. Därför är jag ute i goooood tid när det kommer till julklapparna. Att åka till väla i december månad är som att svälja ett rakblad så sakta man kan!

Om ni har några bra tips på vad man kan ge sin kära sambo i julklapp så släng in en kommentar för det är verkligen idétorka på den fronten. 

Nu ska denna kvinna måla loss då tiden faktiskt finns för det just nu :).

Ha en goer dag!

Fantastiska Enya

Avkoppling för en stressad mamma :)

  • 129 visningar

Gillar

Kommentarer