Först vill jag bara sÀga förlÄt för den dÄliga uppgraderingen, det har varit lite jobbigt för mig och jag har inte at tid med bloggen. Men nog om det.

HĂ€r om dan' sĂ„ var det typ "snöstorm" som alla stockholmare kallade det för hahah:) men det var iallafall mycket snö och snöade enormt (iallafall dĂ€r jag bor hihi). Lite senare fram mot eftermiddagen idag var jag ute och det var sĂ„ hĂ€rligt vĂ€der; solen sken, vinden blĂ„ste (lite för mycket om du frĂ„gar mig thihi) men det Ă€r ett hĂ€rligt vĂ€der dĂ„ man kĂ€nner att VÅREN ÄR HÄR!:)

Jag har lÀngtat ganska mycket efter vÄren/sommaren för jag tycker att det har varit kalla blÄsiga vinterdagar lite för lÀnge nu men men:)

Har du sett nÄgra vÄrtecken dÀr du bor? Kommentera!

INFO: skriv frÄgor i kommentarerna till mig om allt mellan himmel och jord haha sÄ ska jag göra en Q&A i ett inlÀgg lite lÀngre fram.

Puss & kram och glöm inte att jag Ă€lskar DIG❀❀❀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag Àlskar citat, det Àr det jag lever pÄ kÀnns det som. Jag Àlskar att skrolla igenom olika citat och lÀsa dem. Det jag tycker speciellt om Àr nÀr man hittar ett, som man kÀnner direkt, att det hÀr Àr nÄgot som jag kan relatera till mitt liv och min vardag.

Bilden Ă€r ett citat som jag valde att lĂ€gga upp för att det Ă€r en sĂ„nhĂ€r text som jag kan relatera till. NĂ€r jag för första gĂ„ngen lĂ€ste detta bestĂ€mde jag mig direkt för att det hĂ€r Ă€r nĂ„got som jag vill ta med mig i livet, tĂ€nka till om och ta fram nĂ€r man till exempel mĂ„r extra dĂ„ligt. Jag sjĂ€lv gillar verkligen det hĂ€r citatet (oj vad mycket "citatet" det blev hehe) för att det berĂ€ttar att allt kommer bli bra till slut, vilket jag tycker Ă€r jĂ€ttebra men sedan ocksĂ„ att, om det inte ÄR bra sĂ„ Ă€r det inte "the end" liksom.

Om jag sjÀlv skulle förklara detta pÄ ett annat sÀtt sÄ skulle jag sÀga ungefÀr, nÀr allt Àr piss och det kÀnns som om vÀrlden ska gÄ under sÄ Àr det lÄngt ifrÄn slutet och dÄ ska man ta ett djupt andetag och fortsÀtta kÀmpa. Kanske inte det bÀsta sagt haha men jag Àr ju ingen författare direkt haha.

Jag hoppas att ni sjÀlva kan relatera till det hÀr eller kanske har nÄgot annat citat eller vad som helst igentligen som ni kÀnner att "detta kan jag relatera till mitt liv" haha;) eller bara nÄgot som ni blir glada av, sÄ fÄr ni gÀrna kommentera det:)

Om ni gillade det hÀr sÄ fÄr ni gÀrna lÀmna en like eller kommentera nÄgot fint sÄ blir jag glad. I fortsÀttningen sÄ kommer det komma lite mer om det hÀr, mina kÀnslor, vad jag tycker och tÀnker om olika saker men Àven mycket foton och bilder för som sagt i tidigare inlÀgg sÄ Àr jag fortfarande vÀldigt ny pÄ att blogga men jag gör mitt bÀsta och hoppas ni gillar det:)

Ta hand om er, KRAM!<3

Likes

Comments

Jag Àlskar alla Ärstider men det Àr nÄgot med just vÄren och den första vÄrsolen som gör att det Àr den absolut bÀsta. Jag blir glad av att se solen och det kommer upp sÄ mÄnga bra minnen just nÀr jag ser solen!

~

Jag kan börja informera lite om att pÄ min blogg sÄ kommer jag Àgna en massa tid Ät att ta bilder. Jag Àlskar att fota! Jag hoppas nu att ni gillar det jag gör för isf blir jag jÀtteglad! Ni fÄr Àven jÀttegÀrna skriva frÄgor till mig som jag kan svara pÄ.

Do more of what makes you happy :)

Likes

Comments

Idag lyste solen och det var en sÄn dÀr dag dÄ alla Àr glada, utom jag. Har haft Ängest hela dagen och inte vetat vad jag ska göra. Jag tÀnker bara pÄ hur hÀrligt det mÄste vara att va ute i solen nu med vÀnner, familj och kÀraste - det Àr ju alla hjÀrtans dag! Oh, nej dÀr kom Ängesten igen, det Àr ju alla hjÀrtans dag och jag Àr sjuk och sitter hÀr hemma helt ensam i min sÀng och vill inte titta ut genom fönstret, för dÄ ser jag solen och den pÄminner om att man ska vara glad. Vilket jag inte Àr. DÄ kommer tÄrarna.

GLAD ALLA <3 DAG PÅ ER!

Likes

Comments