Hej alla fina läsare!

Sitter just nu i skolbänken och letar upp lite rättsfall till Juridiken, ska snart ut och få mitt betyg på sista provet också. Idag är en lång dag med massa lektioner, det vill säga en tidig morgon och sen eftermiddag. Efter skolan tänkte jag och en tjejkompis dra iväg till Waynes för att plugg lite till religion provet på Fredag och skriva klart en inlämingsuppgift till Ekonomin som ska in imorgon. Var väldigt pigg när jag vaknade imorse, så nu ser jag bara framemot dagen! Tänkte även ta lite kort på dagens outfit på min rast så håll utkik. Har inte så mycket mer att säga just nu, men ville bara hålla er uppdaterade. När jag kommer hem tänkte jag även blogga om lite distans, både gällande en nära vän till mig men också kärlek. Vi hörs iallafall om en stund.

Det får duga med kvalitén än så länge då bilderna direkt är tagna från datorn, men idag får jag även min nya kamera så då blir det förändring. Men ni får ha det så bra så länge så hörs vi om en stund. Puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För komma igång med bloggen lite tänkte jag redan nu börja men veckans Hiss & Diss, tycker själv alltid det är extremt kul att läsa sådant så varför inte egentligen? Kommer börja göra detta varje vecka så håll utkik!

Något jag extremt dissar är kombot av bootcut jeans matchade till uggs, tycker det ser extremt klantigt och ful ut. Egentligen är jag inte ett stort fan utav någon, och skulle själv inte bära ett par bootcut jeans då jag för det mesta tycker de ser extremt tantiga ut, men att matcha dessa två klädesplagg med varandra är rena katastrofen. Dessutom har det blivit väldigt mainstreet också med tanke på att 99 % av Stockholms tjejer bär runt på det, börjar bli tröttsamt och även ute nu tjejer!

En annan sak jag totalt dissar är det axellånga håret som alla börjat införskaffat sig. För att det är snygg? Nej. Utan för att de flesta fått för sig att likna Kylie Jenner och för att vara så lika alla andra som möjligt. Visst var det lite vågat i början när man såg första, andra personen på sociala medier men att näst intill alla tjejer har klippt sig så nu? Tycker det är sjukt tråkigt att alla hela tiden ska vara så sjukt lika varandra. Hitta en egen still, and rock it! Ni är inte Kylie Jenner, och bara för hon är sjukt snygg i det behöver inte betyda att alla passar i det.


Vem älskar inte Anastasia egentligen? Hennes conture paletter är så himla pigmenterade och ger ett snygg resultat både till vardag med också till fest och utekvällar. Ögonbryn färgen ska vi inte ens prata om, sedan jag köpt in den har jag fått så fina kommentarer angående de, så jag är väldigt nöjd! Visst är märket relativt dyrt, men värt varenda krona. Sen får man också räkna med att betala lite om man vill vara snygg! Hiss Hiss Hiss!

Likes

Comments

God morgon! Eller ja kanske inte morgon längre..

Imorse vaknade jag med huvudverk och kände mig väldigt illamående så jag valde att stanna hemma från skolan. Hade dessutom ett Engelska prov som jag kände mig rätt osäker på. Idag kommer inte så mycket att hända, utan kommer bara vara hemma, ta tag i lite plugg så veckan är helt full men prov och inlämningsuppgifter.

Har dock tappat motivationen rejält sista tiden och inget går som jag tänk mig på skolplan. Känner att jag behöver ändra rutiner och skolan är inte det som gör mig lycklig längre. Jag har väldigt stora krav på mig själv och hatar att känna mig låst till något, speciellt när man vet att ens gymnasium utbildning absolut inte är inriktningen man vill gå senare i livet. Jag studerar just nu Ekonomi Juridik, ett val man gjorde som "ung och dum" om man får säga så. Man börjar gymnasiet när man är 15 år, och då helt plötsligt ska man bestämma hela sin karriär? Sjukt om ni frågar mig. Valet jag gjorde kändes bra för stunden, men dessvärre tiden går, börjar man hitta sig själv och det man egentligen vill hålla på med.

Jag har hela livet levt efter ett motto om att älska det man gör, annars avsluta det. Vill man ha förändringar i livet gäller det också att chansa, annars lär det aldrig ändras. Skolan gör mig inte lycklig längre, men ska man då hoppa av? Älskar personligen att ta risker och se vart det leder, men denna risk är jag inte säker på att jag vågar ta. Egentligen vill jag omedelbart hoppa av och börja med min stylist utbildning, men en annan sida av mig säger att jag först ska gå ut. Att hoppa av gymnasiet lär kanske vara det bästa jag gjort, men också det värsta. Som det ser ut just nu, är det nog ingen risk jag vågar ta.. Även om det bryter mot alla värderingar jag har.

En sak är jag iallafall säker på, att universitet i dagsläget inte är något för mig. Jag är gjord för så mycket mer än att sitta i en skolbänk hela livet, jobba arslet av mig för att försörja min familj, bo i ett radhus i någon förort i Stockholm och handla mellanmjölk på ICA.. Det är inte jag och kommer aldrig vara.

Likes

Comments

Jag har alltså tagit mig in i bloggvärlden, eller ja nästan, jag har bloggat tidigare men har en tendens av att lägga ner så fort jag tappat lite följare eller får bloggtorka. Men det är något jag ska försöka undvika denna gång. Men vad ska man då skriva i sitt allra första officiella blogginlägg? Det borde ju vara ett intressant inlägg, som ska berätta det viktigaste, svara på vem man är, var man bor vilka intressen man har, ja ni fattar helt enkelt och locka läsarna att stanna kvar och läsa vidare. Det ska vara så intressant att folk vill ha mer. Här känner jag ingen press alls.

Men vidare till svar på frågorna då! Jag heter alltså Aida men de flesta som tidigare har följt mig på instagram känner igen mig som Aida Emilia. En spontan tjej som hatar att sitta ner och leva livet efter rutiner.Mina största intressen är att resa, helst till varmare breddgrader då jag avskyr kyla och vintern mer en allt. Älskar att hålla på med smink dessutom, och det är definitivt något jag kommer göra i framtiden. Men tills vidare kommer ni få följa det på bloggen! Känner nu att första inlägget redan håller på att bli för långt, och vill ju inte uttråka er redan nu. Så, hoppas jag fångat iallafall lite av er uppmärksamhet nu och att ni gärna fortsätter följa!

Likes

Comments