Idag har vi haft en mysmorgon jag och mollsan. Sen drog vi ut på en promenad och nu inväntar vi lite bebis besök. Hur mysigt med två bebisar till som ska hit och hälsa på mollsan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godeftermiddag allesammans!
Hoppas ni haft en underbar måndag hittills. Min och mollsans måndag började tidigt då hon inte ville sova något på morgonen. Sen fick lite besök av Madde och nu tänkte vi checka ut för en liten stund. Vi båda är helt slut och känner lite att det är dags för en liten nap.. Hej så länge!

Likes

Comments

Attans bananer vad jag har slarvat med att uppdatera bloggen.. Not good... I know! Jag måste helt enkelt skylla på bebisbubblan. Vi ägnat mycket tid åt Molly och besök hit å dit, så tiden flyger verkligen bara iväg. På tal om tid, i torsdag blev Molly hela 6veckor det vill säga 1,5 månad! Liksom hur i h*lvete gick tiden så fort?! Min lilla bebis mollsan!


Likes

Comments

Livet är rätt så underbart. Allt är på plats och man njuter liksom varje sekund. Mollsan mår superbra, Richy mår bra och jag mår bra. Vad mer kan man begära liksom?

Likes

Comments

Måndag var det och som i vanlig ordning är det bara jag och mollsan hemma då farsan baloo är i högskolan på måndagar. Idag blev det inge sovmorgon så det var bara att ge mollsan mat och koka på lite kaffe för att överleva denna dagen. Planen för idag är väl att vi ska till bvc då det är dags för en kontroll för Molly. Sen vad vi ska göra efter har vi inte riktigt bestämt ännu så det återstår att se.

Två minuter mellan bilderna haha...

Likes

Comments

Igår blev lilla ärtan en hel månad och de är sjukt vad snabbt det har gått. Vi har även varit hemma i en hel vecka med mollsan och det har varit underbart. Hon är världens snällaste bebis och visst ibland kan hon kräva de där lilla extra men så go och snäll som hon är så gör det inget. Idag har vi inte så mycket planerat förutom att mamma och dom ska komma hit och hälsa på sen blir det nog att ta de lugnt oså.

Likes

Comments

Mollsan ville inte riktigt hålla med om att en sovmorgon behövdes imorse, så hon bestämde sig för att vakna varannan timma istället under hela morgonen haha.. Men vi fick iallafall äta lite frulle medans mollsan hängde i sin mysiga babysitter som hon verkar gilla. Nu ska vi ta och dona lite här hemma medans lillen tar sin nap stund innan vi ska hembesök av bvc..

Likes

Comments

I fredags fick vi beskedet om hemgången och gissa om vi var lyckliga!! Nu har vi spenderat en hel helg hemma och jag får nypa mig själv i armen ibland för att kunna förstå att vi tre finns här som en familj och hur j*kla underbart livet är. Vi har lyckats pretty good med allt här hemma om ni frågar mig. Jag trodde de skulle vara mer svårare och påfrestande men med Richard vid min sida vet jag att vi kan klara av vad som helst. Mollsan verkar vara riktigt glad och lycklig så vad mer kan man begära liksom. Det blev även en premiärtur med vagnen igår då det var sånt strålande väder ute! Super mysigt vare och jisses vad skönt det var att kunna röra på sig. Idag är vi inget planerat på agendan och vi ska väl bara chilla och fortsätta mysa på i vår lilla bebisbubbla precis som de ska vara. Ha en underbar söndag allesammans!

Likes

Comments

Tre veckor har det gått sen min förlossning startade och även så länge har vi varit här på sjukan. Men vet ni vad, det börjar lukta hemgång för oss. Lilla damen klarar sig bättre och bättre för varje dag som går och är även helt slangfri för den delen. Dessutom har mollsan börjat gå upp i vikt igen sen vi valde att börja med nappflaska samt fortsätta med amningen. Så nu återstår det inte mycket mer innan vi får åka hem! Gissa om vi längtar ihjäl oss!!!


Likes

Comments