Jeg er træt og jeg hader tegnsætning giv mig -3 og lev med det.

Jeg hedder Aicha og jeg skal på efterskole i niende klasse, altså lige om lidt. Jeg har første skoledag d. 6 August og jeg er ved at skide i bukserne hver gang jeg tænker på at jeg ikke skal være hjemme på mit rodede varme lille værelse hele næste år. Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvad jeg skal have med og jeg ser tusindvis af videoer dagligt for at være sikker på at jeg er fuldstændigt forberedt på det som forhåbentligt bliver mit livs bedste år.

Jeg skal gå på Oure efterskole i know mainstream bitch! Det er en label jeg fortjener jeg ejer et Lala Berlin tørklæde hvis du skulle være i tvivl og jeg er stolt af det. Nå men jeg skal gå på Oure efterskole og jeg havde ellers ikke regnet med at skulle på efterskole jeg ved faktisk ikke engang hvor ideen kom fra jeg har altid hadet tanken om efterskole da jeg værdisætter mit privatliv meget højt det ligger næsten lige så højt på listen af ting jeg elsker som min kærlighed for sko. Privatliv er ikke noget man har på en efterskole det siger mine kilder hvertfald siden jeg ikke har været på efterskole endnu ved jeg det jo ikke selv, men det finder jeg vel snart ud af er det så slemt som folk siger er det eneste tidspunkt man er alene når man for at sige det lige ud, skider? Og hvordan foregår det lige lad mig lige gøre det klart der er hvad 2 badeværelser i hvert hus som enten består af var det 8 eller 16 mennesker hvordan får man lige mulighed for at gå på toilettet i fred det er mit store spørgsmål som INGEN vil svare på! Og hvad med når man skal i bad hvordan når 16 mennesker allesammen i bad? er der badeplan? Jeg bader personligt helst en gang om dagen medmindre jeg har ferie og er alene så kan der gå længere hehe... Nå men jeg havde planlagt at jeg ville finde en måde at svare på de ting jeg undrede mig over og lave en pakkeliste med ting som man ikke forventer at skulle have med.

Og er det mærkeligt at medbringe en blender hvis man godt kan lide smoothies og HVORFOR havde alle pigerne deres tasker med til morgenmaden? Tasker spiser ikke det er de for smukke til. FRUSTRATIONER!!!

I opfanger måske et snært af behov for orden og organisering som muligvis er min families skyld da jeg er vokset op i et hus der ikke kender til nogen form for planlægning for eksempel spontane rejser som nærmest var planlagt på dagen vi tog afsted. Enten er det, det der har ''ødelagt'' mig eller også er det bare mit uendelige forsøg på at være selvstændig og gøre noget selv som jeg har styr på uden at skulle støtte mig op ad nogen som helst.

Okay så jeg skal altså på efterskole det er det eneste jeg kan tænke på også fordi jeg virkelig ikke ville på efterskole i virkelig lang tid og så endte op med i sidste øjeblik at skifte mening. Hvis jeg skal være ærlig så var det New York turen som ''overtalte'' mig til at tage med da jeg aldrig har været i staterne og jeg virkeligt gerne vil gå ned ad Manhattans gader som om jeg var Carrie Bradshaw (der kommer til at være alt for mange hentydninger til sex and the city på denne blog i er advarede) Det eneste jeg mangler er et par guddommelige sko (Manolo Blahniks) så jeg bliver 1 meter nogen og 80' og jeg kan mærke skyerne på mit ansigt når jeg går på Park and Maddison.

Ærligt talt så kan jeg ikke se ud i fremtiden jeg ved ikke hvordan mit efterskole år bliver måske elsker jeg det endda så meget at jeg tager et år mere det gør jeg nok ikke da jeg gerne vil have alt skolerelateret overstået så jeg bliver en fri fugl ;) Det eneste jeg ved lige nu kl. 5 om morgenen er at det bliver et pisse fedt år.


Note: Hvis der er nogen der læser dette som jeg har mødt gennem efterskolen eller hvis der i det hele taget er nogen som læser dette så tør jeres smørrede smil af jeg skriver kun mærkelige opslag der ikke giver nogen mening når jeg ikke har fået nogen søvn.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments