Jeg hedder Aicha og jeg lever i stadiet mellem barn og voksen, det andre normale mennesker kalder at være teenager. Jeg ved ikke hvor ordet stammer fra og jeg ved egentlig heller ikke meget om hvordan det er at være teenager for hvad er forskellen på at være teenager og barn? Ikke mindst forskellen på at være teenager og voksen?

Min familie og jeg tog på en kort tur til Marokko sidste sommer. Vi sejlede fra Algeciras i Spanien til byen Ceuta som er spansk men ligger på kontinentet Afrika, i know forvirrende! Og fra Ceuta kunne man gå direkte til Marokko. I undrer jer nok over hvor jeg vil hen med det her, men imellem de to lande er der jo en grænse og af en eller anden grund havde jeg forestillet mig, at der var malet en streg hen over jorden man kunne hoppe over og VOILA så var man i et andet land. Sådan er det IKKE kan jeg så glædeligt fortælle jer 20 vabler senere. Mellem de to lande skal man simpelthen gå (eller køre hvis man er klog) igennem Ingenmandsland som jeg har kaldt det og jeg kan ikke lade være med, at tænke på, at det, at være teenager måske er det samme som ''ingenmandsland,, en lang smertefuld gåtur til Voksenlivet. Men er man voksen inden da? Når man Marokko inden man faktisk er gået i gennem sikkerhedskontrollen? Er jeg allerede voksen som 15 årig, eller er jeg stadig et barn? Spørgsmålet er alle vegne! Det er teenagernes forbandelse der dukker op hele tiden, uanset om det er når du første gang får din menstruation, eller når du har fået ørebetændelse og der står på medicin pakken, at du skal henvende dig til en læge før brug, hvis du er et barn. Er jeg et barn eller en voksen? Hvorfor kunne de ikke bare skrive hvis du er under 12 år gammel!!!

Hvis bare jeg havde svaret på alle mine spørgsmål! Måske er det at være teenager bare ''The Best of Both Worlds'' nogle dage er man barn og andre er man voksen. Heldigvis har jeg kun 4 år tilbage i teenagerhelvedet juhu! men noget siger mig det fortsætter lidt endnu.


Konklusion: Jeg ved stadig ikke hvornår man er voksen, så dette er måske det mest ubrugelige opslag du nogensinde er stødt på, men som man siger på fransk C'est la vie. Jeg ved ikke om det faktisk er ment positivt men det var ikke pointen, pointen var, at jeg måske skulle finde på nogle mindre filosofiske spørgsmål til næste gang.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg er træt og jeg hader tegnsætning giv mig -3 og lev med det.

Jeg hedder Aicha og jeg skal på efterskole i niende klasse, altså lige om lidt. Jeg har første skoledag d. 6 August og jeg er ved at skide i bukserne hver gang jeg tænker på at jeg ikke skal være hjemme på mit rodede varme lille værelse hele næste år. Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvad jeg skal have med og jeg ser tusindvis af videoer dagligt for at være sikker på at jeg er fuldstændigt forberedt på det som forhåbentligt bliver mit livs bedste år.

Jeg skal gå på Oure efterskole i know mainstream bitch! Det er en label jeg fortjener jeg ejer et Lala Berlin tørklæde hvis du skulle være i tvivl og jeg er stolt af det. Nå men jeg skal gå på Oure efterskole og jeg havde ellers ikke regnet med at skulle på efterskole jeg ved faktisk ikke engang hvor ideen kom fra jeg har altid hadet tanken om efterskole da jeg værdisætter mit privatliv meget højt det ligger næsten lige så højt på listen af ting jeg elsker som min kærlighed for sko. Privatliv er ikke noget man har på en efterskole det siger mine kilder hvertfald siden jeg ikke har været på efterskole endnu ved jeg det jo ikke selv, men det finder jeg vel snart ud af er det så slemt som folk siger er det eneste tidspunkt man er alene når man for at sige det lige ud, skider? Og hvordan foregår det lige lad mig lige gøre det klart der er hvad 2 badeværelser i hvert hus som enten består af var det 8 eller 16 mennesker hvordan får man lige mulighed for at gå på toilettet i fred det er mit store spørgsmål som INGEN vil svare på! Og hvad med når man skal i bad hvordan når 16 mennesker allesammen i bad? er der badeplan? Jeg bader personligt helst en gang om dagen medmindre jeg har ferie og er alene så kan der gå længere hehe... Nå men jeg havde planlagt at jeg ville finde en måde at svare på de ting jeg undrede mig over og lave en pakkeliste med ting som man ikke forventer at skulle have med.

Og er det mærkeligt at medbringe en blender hvis man godt kan lide smoothies og HVORFOR havde alle pigerne deres tasker med til morgenmaden? Tasker spiser ikke det er de for smukke til. FRUSTRATIONER!!!

I opfanger måske et snært af behov for orden og organisering som muligvis er min families skyld da jeg er vokset op i et hus der ikke kender til nogen form for planlægning for eksempel spontane rejser som nærmest var planlagt på dagen vi tog afsted. Enten er det, det der har ''ødelagt'' mig eller også er det bare mit uendelige forsøg på at være selvstændig og gøre noget selv som jeg har styr på uden at skulle støtte mig op ad nogen som helst.

Okay så jeg skal altså på efterskole det er det eneste jeg kan tænke på også fordi jeg virkelig ikke ville på efterskole i virkelig lang tid og så endte op med i sidste øjeblik at skifte mening. Hvis jeg skal være ærlig så var det New York turen som ''overtalte'' mig til at tage med da jeg aldrig har været i staterne og jeg virkeligt gerne vil gå ned ad Manhattans gader som om jeg var Carrie Bradshaw (der kommer til at være alt for mange hentydninger til sex and the city på denne blog i er advarede) Det eneste jeg mangler er et par guddommelige sko (Manolo Blahniks) så jeg bliver 1 meter nogen og 80' og jeg kan mærke skyerne på mit ansigt når jeg går på Park and Maddison.

Ærligt talt så kan jeg ikke se ud i fremtiden jeg ved ikke hvordan mit efterskole år bliver måske elsker jeg det endda så meget at jeg tager et år mere det gør jeg nok ikke da jeg gerne vil have alt skolerelateret overstået så jeg bliver en fri fugl ;) Det eneste jeg ved lige nu kl. 5 om morgenen er at det bliver et pisse fedt år.


Note: Hvis der er nogen der læser dette som jeg har mødt gennem efterskolen eller hvis der i det hele taget er nogen som læser dette så tør jeres smørrede smil af jeg skriver kun mærkelige opslag der ikke giver nogen mening når jeg ikke har fået nogen søvn.


Likes

Comments

Kære læsere,

Jeg hedder Aicha og dette er min blog. Idag er det mandag og det betyder at en ny uge er begyndt og der medfølger nyt musik!

Så jeg har valgt at dele min April playliste med jer.


xx. Aicha

Likes

Comments

Kære læsere,

Jeg hedder Aicha og dette er min blog. Jeg er en pige med rigtigt meget fritid hvilket betyder at jeg har en masse tid til at lave alle mulige mærkelige ting som for eksempel at blogge. Men udover at blogge så ser jeg også en masse film og serier og idag skal det handle om serier som jeg har set for nyligt eller i det hele taget bare serier jeg elsker.


1) Don't trust the Bitch in Appartement 23

To ord ''GENIAL SERIE'' hvis i er typen der prøvede at se Friends, eller andre serier der minder om den, og det bare blev kedeligt i længden, så er i det rette sted. Denne serie er opbygget lidt på samme måde, men MEGET bedre end Friends. Den handler om de to Piger Chloe, og June som er roommates, og mere vil jeg ikke afsløre. Jeg elsker denne serie og jeg overvejer faktisk at se den igen! Det vil sige jeg lige er begyndt på at se den igen...

Den minder måske faktisk overhovedet ikke om Friends men det var det første jeg kom til at tænke på ahahaha!

Den kan forresten ses på Netflix!!!!

2) Unbreakable Kimmy Schmidt

Jeg elsker denne serie, jeg har set den to gange, man bliver bare virkelig glad hver gang man har set den, og den er sjov, og jaaaaaa jeg elsker den!

Den handler om en pige (Kimmy), som har været fanget i en bunker i 15 år, og så kommer hun op ad bunkeren, og flytter til New York!

Kan ses på Netflix!

3) SEX AND THE CITY

Jeg elsker denne serie, den er fantastisk! Mode, Kærlighed, og Venskab det bliver ikke bedre. Jeg har ikke så meget at sige bare se den!

Selvom det ikke er sådan en serie hvor man ser alle episoder på en gang, er den virkelig hyggelig at følge med i en gang i mellem! (En gang i mellem = hver dag).

Den kan ses på HBO!

Det er mine top 3 serier. Jeg ved godt at the Vampire Diaries, Pretty Little Liars osv. ikke var med, men dem har alle jo allerede set ikke (og så er de mega langtrukne)! Nå men jeg vil stærkt anbefale at i allesammen sætter jer ned, og ser disse serier i vil ikke fortryde det!

Jeg opdagede lige et tema alle serierne foregår i New York City det må være et tegn!!!! (I'm moving to New York Bitcheszzz!) #cringe

Kommenter hvis i også vippede jeres hovede da i så gif'en fra Sex and the City hahahahahahah!


xx. Aicha <3

Likes

Comments

Kære læsere,

Jeg hedder Aicha og dette er min blog. Jeg ved godt at jeg måske ikke er specielt god til at holde min blog ved lige, men så sent som igår mødte jeg en meget inspirerende person der gav mig lyst til at skrive hele tiden. Så her sidder jeg igen med en varm kop kaffe, og lytter til regnen udenfor mit vindue en Lørdag eftermiddag og skriver.

Jeg har det sidste stykke tid gået og ordnet og dekoreret mit værelse med forskellige ting der inspirerer mig hver dag, og så har jeg fået taget nogle billeder til jer for at dele min inspirationskilde med alle jer der læser med.

Malerierne på væggene og på mit lille skab er nogle af mine egne, og blandt dem er min billed collage som jeg har planer om skal fylde hele det stykke af væggen, og på skabet en Chanel plakat med Kirsten Stewart. Derudover står der to lysestager jeg engang lavede i sløjd for flere år siden og så ligger der et Vogue Paris blad fra april måned og et Cosmopolitan blad fra Maj måned.

FACT: Jeg elsker modeblade jeg samler faktisk også på dem, Hvilket også betyder at jeg elsker at købe blade i udlandet når jeg er ude og rejse. Jeg har i øjeblikket så mange modeblade at der er flere end der er plads til på mit værelse.

Det er meget vigtigt for mig at mit værelse er inspirerende og kreativt så jeg altid bliver i bedre humør når jeg bruger tid herinde.

xx. Aicha


Likes

Comments

Hej!

Som i måske ved har jeg en kanal på Youtube, hvor jeg uploader videoer en gang i mellem, og jeg tænkte at i måske havde lyst til at følge med. Så her kan i se min nyeste video<3

Likes

Comments

Hej bloggen!

Vi har besøgt Valencia, og det er virkelig en skøn by, som man bare skal besøge en gang i livet! Vi boede i en lille lejlighed midt i centrum hvor butikkerne lå lige rundt om hjørnet og vi havde den flotteste udsigt den eneste ulempe var at vi desværre ikke havde noget internet. Derfor har jeg ikke haft mulighed for at poste, men til gengæld var der en masse smukke bygninger og arkitektur man kunne kigge på hvis man gik en tur. Det har været virkeligt hyggeligt men jeg havde også glædet mig til at komme videre til Alicante og se alle de andre byer. Jeg elsker at rejse og at opleve verdenen med alle de forskellige kulturer, men jeg elsker også at være hjemme i lille Danmark og gå i skole, og jeg glæder mig til at komme hjem.

Nå men jeg fik da også taget nogle outfit billeder da vi var i Valencia som i kan se lige her<3

Likes

Comments

Hej igen!


Jeg havde taget nogle flere billeder i vores lille lejlighed inden vi rejste videre til den næste, som i kan få lov til at se lige her!


Sweatshirt: Pull & Bear

Nederdel: Pull & Bear

Taske: Mulberry

Likes

Comments

Hej Blog.

Vi er rejst til Malaga i Spanien hvilket i jo nok ved hvis i følger med på Youtube. Jeg har taget nogle outfit billeder fra vores første dag i byen, som jeg tænkte jeg ville vise jer her<3


Solbriller: Chanel

Jakke: Mango

Skjorte: Mango

Top: Brandy Melville

Bukser: Urban Outfitters

Sneakers: Reebok


Likes

Comments

Hej blog!

Jeg ved godt at jeg næsten lige var begyndt på min hjemmeside, men den fungerer altså ikke helt lige som jeg vil have den til, så jeg har valgt at skifte til en blogger platform hvor jeg jo så ikke har mulighed for at gøre min blog lige så personlig, men det bliver til gengæld nemmere. Jeg ville gerne have overført den gamle blog, men det kunne jeg desværre ikke, så jeg må bare re-uploade den på en anden måde<3<3

Jeg beholder stadig websiden hvis jeg nu får brug for den, men indtil videre kommer jeg altså til at bruge denne her.

xx. Aicha

Likes

Comments