Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Asså fy vilken underbar helg jag haft. Har haft så många härliga helger med mina närmsta vänner i Bollnäs men denna ligger ändå högt i topp. Allt har gått bättre än förväntat och allt bara känns allmänt bra för mig.

Iallafall så hämtade Eric mig på station i fredags, och vi fixade lite grejer så vi kunde sätta på dekaler han fått av mig på hans bil. Vart huuur snyggt som helst!

Hände inte något speciellt i fredags egentligen men slutade ändå med att jag kom hem till Eric runt halv 6 på morgonen, och somnade runt 7.

Sov dock endast ca 1 1/2 timme och vaknade av att Sophie yrade runt i sömnen och pratade lite och Eric viftade med armar och ben, haha.

Inväntade sedan Ella och när jag och Eric väl kom upp ut sängen skjutsade vi Ella och Sophie till Sophies bil. Efter det så drog jag och Eric och käkade lite och inväntade Pontus för vi skulle tvätta bilarna och sedan fota lite på nya ställen vi hittat.

Sedan träffade jag och Eric Linus och vi bestämde oss för att åka vidare och fota på ett annat ställe där vi fick huuuur fina bilder som helst.

Hände inget speciellt efter det heller... Träffade Ella ett tag och va med henne innan jag och Oskar skjutsade hem henne.

Vi åkte runt lite och lyssnade på musik i några timmar.
Sen helt plötsligt var klockan runt 7 och Eric frågade om vi skulle med till Söderhamn och käka frukost på Donken. 😍

Sedan åkte Oskar hem, så jag och Eric försökte hålla oss vakna så gott vi kunde så åkte hem till hans farmor och farfar och drack lite kaffe. Hur mysigt som helst! ☕️

Vi inväntade Sophie och Sam så ett tag efter att dom kommit dit så åkte vi in till Bollnäs. Sedan åkte dom hem till Sophie så jag och Eric åkte och kände lite igen för att hålla oss vakna. Haha. Slutade ändå med att vi åkte hem till Eric och försökte sova lite innan jag skulle hem.

Så runt 18:30 åkte vi mot station, satt och pratade lite, kramades lite och sa hej då.

Ligger nu i sängen och har skickat bilder till Pontus och Linus och pratar lite med Eric om bilderna och andra grejer...


Är så sjukt trött så ska ta och försöka sova litegrann nu eftersom jag börjar bli sjuk igen... Suck.


Förlåt för långt inlägg haha.


Hörs

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Sitter nu på tåget påväg hem ifrån älskade Bollnäs.
Ella väckte mig runt 12:30 så klädde vi på oss och käkade lite, sen ringde jag Eric och kollade om han va vaken då vi gjorde planer igår om idag.

Så packade ihop mina grejer och tog bussen in till Bollnäs där Eric hämtade mig.

Sen drog vi till Statoil och väntade på Linus, när han väl kom så tvättade vi hans epa och sedan drog vi till Långnäs och fotade litegrann innan vi drog till Takeoff där jag och Eric delade på en pizza 😍👌🏼

Lägger upp lite fler bilder senare då dom är på datorn.

Likes

Comments

Sitter hemma hos Sophie nu och tar det lugnt med bästa.
Har inte gjort så mycket idag, vi va inne i Bollnäs ett tag innan vi träffade Oskar litegrann och sedan drog vi till Max och käkade lite innan vi drog oss tillbaka till Rengsjö.

Likes

Comments

Tjenixen
Sitter med Ella vid station och väntar på att Oskar och Fabian nu, så blir ute ett tag med dom medan Sam och Sophie är och byter däck hos Grew ☺️
Sen får vi väl se vad som händer 😅

Likes

Comments

Bästa vännerna jag har. Såna här kvällar/nätter man inser hur mycket dom faktiskt betyder och hur mycket man faktiskt uppskattar dom.

Likes

Comments