Allt det jag kommer att skriva nu är hur jag känner och tänker kring depression, DETTA GÄLLER INTE ALLA SOM LIDER AV DEPRESSION!

Man kan le med utsidan men ändå gråta på insidan detta citat är skrivet av mig, Kristoffer Karlsson.

Depression är en sjukdom som många inte tar på allvar, för alla känner sig deprimerade ibland tänker dem. Men för oss som har fått sjukdomen bekräftad av en läkare vet att det är allvar, att det inte är något man önskar sig att ha eller önskar att någon skulle ha.

Jag är en kille på snart 20 år som lider av depression, vilket inte många av dem som kände mig som liten skulle kunna tro. För som liten var jag alltid glad och positiv, alltid den som skratta mest och alltid log. Men på insidan var det en helt annan sak, även om jag inte visste det just då. När jag pratar med gamla vänner och berättar att jag lider av depression skrattar dem nästan, för dem kan inte tro det. Dem säger saker som ”Du hade ju mer leksaker än alla i klassen” eller ”Men dina föräldrar ställde ju alltid upp för dig”, jag hade massa leksaker och det gjorde mina föräldrar det erkänner jag. Men sen när jag väl börjar berätta om hur jag verkligen hade det hemma, ja då börjar dem flesta att förstå.

Många uppfattar mig som överbeskyddande och paranoid, men tänk efter innan ni börjar kalla mig det. Tänk på vad jag har gått igenom och går igenom varje dag av livet, men jag kan erkänna att jag ibland kan vara överbeskyddande och paranoid.

Dem flesta förstår inte hur det är att alltid vakna upp med rädslan att man kanske inte orkar dagen varje morgon, men jag kan säga till er alla läsare att det inte är speciellt roligt. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena alla där ute!

Tänkte i alla fall berätta att man äntligen fått sommarlov eller rättare sagt så har man blivit sjukskriven, depression är inte något man vill ha kan jag säga er alla. Men nu ska jag fixa lite här hemma och kanske se någon film eller spela om man orkar det.

Kramar till er alla, hoppas att ni har en bättre dag än vad jag har i alla fall!  

Likes

Comments

Hej alla där ute!

Börjar detta inlägg med att säga förlåt att jag varit dålig på att blogga, men ska bli bättre på det! 

Idag har man tagit en promenad ute i det vackra vädret, riktigt härligt var det! Men annars har jag mest legat i sängen med den värsta huvudvärken någonsin, men som tur är börjar den att försvinna (Y)  

Likes

Comments

Förlåt mig att jag inte bloggat på ett, det har varit lite saker som hänt. Men det sk bli bättring på det!

Har varit i alla fall varit på praktiken alla dagar i veckan utom idag, då jag är skit förkyld. Men så kan det vara ibland...

Men ska snacka vidare med mina polare, Freddan och älskade Petra nu. Puss! ;)

Bjuder på bilden ;) 


Likes

Comments

Hade tänkt att vara på praktiken hela dagen idag, men så vart det inte. Två timmar vart det i alla fall, det är bättre än inget. 

Riktigt härligt att Real Madrid vann igår, fan så skönt! Det kanske blir marängerna från Madrid som tar hem den spanska ligatiteln i år, man får ju hoppas det! HALA MADRID! 

Likes

Comments

Glömde skriva igår, så skriver nu vad som hände.

Det hände faktiskt inte så mycket, utan prata mest med världens sötaste Petra hela dagen :* 

Har väl sovit lite bättre i natt, men blir hemma från praktiken idag med. Ska väl kolla på fotboll under dagen och förhoppningsvis prata med Petra! 

Likes

Comments

Godmorgon världen!

Det har verkligen varit en skit natt, knappt sovit en blund. Fan vad ont hand gör, ska aldrig mer gå ut när det är mörkt, ramlar typ alltid då!


Likes

Comments

Hej!

Dagen har varit som den brukar, förutom att man spydde imorse :/

Har nu haft praktik i snart två veckor och det är fan riktigt skönt att komma från skolan lite då och då! 

Hur som helst, har snackat med världens snyggaste tjej hela dagen. Måste säga att hon har fått mig på bättre humör efter lite saker som hänt, tack för att du finns där för mig! Det var också riktigt skönt att Real Madrid vann igår mot Dortmund, HALA MADRID!

Men har väl inget mer att skriva, byeee! 


Likes

Comments