Hej!

Dagen har flutit på som vilken annan dag som helst. Jag jobbade ett kortpass, endast 15-19. Skönt med sovmorgon men jag tycker det är skönt att jobba helpass när jag väl jobbar.

Jag åt ingen lunch så när jag efter jobbet såg att jag fått ett sms av mamma där hon frågade om jag ville följa med och äta på Apa till middag. Som om det ens är en fråga? Hungrig och överkänslig som jag är fällde jag en tår och svarade givetvis JA.


Efter Apa var det dags för gymmet för att köra triceps och rygg, roliga pass där jag ser snabba resultat. Nu sitter jag i soffan med KW & mammis med fruktsallad och te. Mysigt kanske den spontana tanken är men mamma ligger med sin mobil, KW fullt uppslukad av sin, jag med datorn och hörlurar (givetvis noise-cancelling) och med fotboll på TVn. Bildbevis finns här nedan. 

Imorgon ska det bli storm och tom skolorna är inställda? Att detta inte hänt en enda gång under mina 12 år i skolan men givetvis händer ett halvår efter att jag tagit studenten, buhu. 

Jag och Sofia ska i alla fall trotsa stormen för att gå på Body Combat, ett av passen som jag ska hålla. Ska bli spännande. Mest spännande ska det bli att se hur vi ska ta oss till gymmet. 

Puss hejLikes

Comments

Hej kompisar!

Jag har skaffat den här bloggen då jag har fått jobb på TUI som Fitness Instructor. Jag tänkte skriva här när jag vill och har tid/lust. Bloggen är tänkt för mina vänner och familj (läs mamma) som är nyfiken på vad som händer i min nya (!) vardag.

Jag kommer skriva om förberedelser inför jag ska åka men främst skriva om när jag är på plats och förhoppningsvis publicera lite fina bilder.

På tal om bilder så får ni här lite bilder från balen och studenten med mig och mina fina kompisar.

Puss & kram

Likes

Comments