Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kommer en video där jag visar hur man kan bleka tänderna på ett lätt och effektivt sätt. Om ni undrar något är de bara att fråga! Pusssss

Likes

Comments

Kommentera för fler videos??

Likes

Comments

Igår så kom jag hem från Öland och då åkte jag till issa och träffade Alex och Jocke. Jag blev skit trött så höll på att somna.
Vid halv 11 åkte Jocke hem. Efter det så satt vi och kollade på film men jag somnade ganska snabbt till filmen. Och alex och issa var vakna och kollade på den.

Idag så kommer det bli en slappar dag. Ligga i sängen hela dagen men issa o Alex. Sen mot kvällen så ska jag tråna fotboll och nu går vi på vanligt gräs för första gången.
Likes

Comments

Just nu passerar vi Ölandsbron och vi är påväg till Öland. Jag ska vara här i någon dag med min familj.
Jag ska på jobbintervju och bara ta det lugnt.
Men idag har jag spelat fotboll och vi vann med 7-1 tror jag. Jag gjorde 1 mål. Men det va min dag. Det har inte hänt så mycket :)


Likes

Comments

Idag så va det en vanlig dag i skolan men alla skoldagar är slappa för vi har ju np nu och då gör vi inte så mycket på dom andra lektionerna för vi är trött då och det är snart lov. Så vi börjar inte med något nytt❤️

Efter skolan så mötte jag upp issa, Jocke, Alex och Hugo. Vi gick hem till mig och gjorde hamburgare. Sen kollade issa och Alex på film men den va inte bra. Efter det så ville skev göra om Hugo till en tjej så han fick en klänning och så blev han sminkad av Alex. Han blev jätte söt. Men nu ligger jag i sängen o ska sova snart :m)
Likes

Comments

Idag har vi haft np i kemi det va ganska svårt för vi har inte haft någon bra lärare i kemin.
Men efter skolan så träffade jag issa, Alex och Jocke. Vi låg och trängdes i min säng och bytte film typ 5 gånger. För Alex och issa kunde inte bestämma sig vilken vi skulle kolla på.

Men imon ska ska jag träffa dom igen.
Men just nu har jag kommit hem från gymmet och det har regnat hela dagen så fick cykla i spöregn. Men det gick ju bra :)


Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen och mina föräldrar har kommit hem från Öland.
Men igår var jag på tjejkväll med Linnea, Felicia, Elin, lina, Vendela och Ida. Det va jätte kul och Felicia och jag tog den skönaste sängen😊
Vi kollade på skräckfilm och åt massa godis och pizza så känns som jag har gått upp 10 kg. Så imon måste jag träna bort det😊 men det va jätte kul igår och idag.

Resten av kvällen så snackade vi massa och så sen idag så gjorde vi god frukost och sen så fixade vi oss och varandra. Men vi gick och la oss ganska sent så är trött även att jag somnade först. Är så dålig på att hålla mig vaken☺️


Likes

Comments