Allt som kommer in i våra liv är neutralt. Människor, omständigheter, händelser, relationer etc. Det är helt neutralt tills vi märker det bra eller dåliga i våra sinnen. Kom ihåg att vi skapar världen runt oss och våra reaktioner på den. Därför är det du som väljer att se något som är negativt eller positivt.

Du kan hitta en positiv snurr, lektion eller lösning från någon "dålig" situation. Det kan ta lite själ att söka och gå tillbaka för en sekund för att se på det, men det kan göras. Därför om du börjar märka allt i ditt liv som "dåligt" eller "negativt" kommer du bara ta med mer av det till dig. Istället märker du saker som positiva upplevelser eller lektioner och uppskattar de människor som har kommit och gått i ditt liv. Detta kommer i sin tur att presentera mer positiva erfarenheter i ditt liv.

Titta nu på ditt liv och se vilka saker du har märkt negativt och leta efter en annan vinkel för att se dem. Du är den enda personen som kan bestämma om något är bra eller dåligt, så varför inte välja bra ?!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag kom paketet trots allt och jag är så sjukt nöjd! De va tillomed rätt färg trots att jag chansade! Ska sätta i det ikväll. De finns inte så mycket att säga så jag bjuder på några bilder nedan.

Likes

Comments

Som nämnts i tidigare inlägg så har jag beställt löshår från rapunzel. Igår fick jag ett meddelande om att paketet lagts i min brevlåda! Vi tänkte att paketet kanske var för stort o därför får vi ett avi nån dag o kan hämta ut de vid närmsta ombud. Mamma ringde postnord idag för checka av med dom och dom säger att paketet lagts i brevlådan och om vi inte fått de så ligger de i fel låda, varpå mamma frågar vad vi gör nu och dom svarar "de vet vi inte, vi kan inte hjälpa er med de" så mamma ringer rapunzel och dom är ju för gulliga och skickar ett nytt paket!

Därför dröjer inlägget om löshåret!

Likes

Comments

Du kanske har hört citatet "some people come into our life for a reason, sometimes for just a season, sometimes for a lifetime. It is up to you to decide how long they stay." Jo det är den kraft som vi alla har känt som "letting go". Detta är parallellt med att öva förlåtelse. När någon kommer in i ditt liv, oavsett om det är en vän, älskare, kollega eller familjemedlem, har de alla en inverkan på oss och hjälper oss att forma oss till den person vi är. Vi tillåter dem att vara en del av våra liv och de gnäller på oss både positivt och negativt.

När du kommer till en punkt att att avsluta en relation med någon är det smärtsamt och verkar som om det inte finns något som kommer att fixa det förutom att ha personen tillbaka i ditt liv. Du kan inte föreställa dig livet utan dem och tror att du aldrig kommer att bli glad igen. Och naturligtvis slutar inte alla relationer på bästa sätt men det kom till slut för en anledning. Universum lyssnade på dina tankar och handlingar och flyttade förhållandet genom lagen om attraktion. Titta på förhållandet och leta efter de lektioner det lärde dig och acceptera att det har slutat. Förlåt dig själv och den andra parten och låt dem gå.

Vi har alla haft relationer, äktenskap och jobb som slutar. Så jag kan satsa på att du fortfarande lever, fortsätt med ditt liv, och din värld kommer inte stanna. Du gick vidare. Ibland är denna tidsperiod att släppa taget mycket snabb och ibland kan det dröja. Men ju snabbare du accepterar och fortsätter, desto gladare blir du. Kom ihåg att du väljer din lycka, ingen annan. Människor kommer in i våra liv för att lära oss lektioner och hjälpa oss att bli och se oss själva för vem vi egentligen är. När du börjar titta på relationer så kan du se dem i ett helt nytt ljus. Nu säger jag inte att man inte kommer att skadas när man slutar men du kommer att ha ett annat perspektiv som kan hjälpa dig att gå vidare. Du kommer att ha lärt dig vad du ska se ut för nästa gång eller att när en uppbrytning händer igen vet du nu att du så småningom kommer att bli okej och vara tillbaka till ett normalt liv. Du lär dig också vem du vill ha i ditt liv och kommer att göra vad du kan för att hålla dem där. Kom bara ihåg att ibland kommer det bara att vara en säsong i ditt liv, men det kommer fortfarande att vara en anledning, och när den tiden kommer kan du ta ett djupt andetag och ... bara ... let ... go.

Likes

Comments

Jag kom över den här fantastiska historien för några veckor sedan. Jag känner inte till den ursprungliga källan, eftersom jag tycker att det är en av de saker som passerar runt i många olika forum.

Det här är en riktigt bra historia för hur viktigt det är att inte hålla fast vid saker. Stress, ilska, negativitet och oro, alla väger och bli mycket extra "vikt" att bära runt.

"En psykolog gick runt i ett rum och undervisade stresshantering till en publik. När hon uppväckte ett glas vatten förväntade alla sig att de skulle bli frågade" halvtom eller halvfull "frågan. I stället med ett leende i ansiktet Frågade hon: "Hur tungt är det här glaset med vatten?" Svaren varierade mellan 2 dl och 5 dl. Hon svarade publiken: "Den absoluta vikten spelar ingen roll. Det beror på hur länge jag håller den. En minut, det är inte ett problem. Om jag håller det i en timme, har jag ont i armen. Om jag håller det för en dag, kommer min arm att kännas död och förlamad. I varje fall kommer vikten av Glaset inte förändras, men ju längre jag håller det, desto tyngre blir det. "Hon fortsatte:" Påfrestningarna och bekymmerna i livet är som det här glaset med vatten. Tänk på dem ett tag och ingenting händer. Tänk på dem Lite längre och de börjar skada. Och om du tänker på dem hela dagen, kommer du att känna dig förlamad - oförmögen att göra någonting. "Kom ihåg att sätta ner glaset. "

Tänk på vad du håller i nu och berätta för dig själv att "sätta ner glaset".

Likes

Comments

Den 3 maj skrev jag en 5:te del på min novell, de var den ända delen jag faktiskt blev nöjd med.
Här är del 5 av min "red in sight".


-"Mamma, mamma!" Hörs en barnröst.
De är Noomi som precis kommit hem från de hemska släktkalaset.
Mia öppnar ena ögat lite diskret för att se vem de är, när hon får se sin dotter så trollar hon fram ett brett leende.
-"Men mamma.. Har du druckit för mycket läsk nu igen" säger Noomi som om att hon inte vore förvånad.
Mia skrattar högt inombords åt de hennes dotter just sa.
-"Förlåt gumman, de ska inte hända igen" säger Mia med hennes bästa försök till en seriös ton i rösten.

Hon ber Noomi att gå och fixa lite frukost medan hon själv ska tvätta bort de kvarstående sminket och klä på sig något bekvämt.
Noomi må vara 4 år, men vad ska Mia göra när Simon har så höga krav på henne. Att hon ska bli framgångsrik och vara ett bra ansikte utåt för familjen. Man ska inte använda ett barn för att verka bra. Men efter många om o men så blev de ingen abort.

Noomi har inte tålamod att vänta längre så Mia slänger på en kimono över sina underkläder och trippar hastigt ner för trappan och tar höger mot köket. Hon möts av Noomi som lyckats ta sig upp på köksbänken för att fixa kaffe till sin mamma. Mia skyndar sig fram innan Noomi hinner hälla i de första måttet med kaffepulver och säger med ett otroligt lugn i rösten.
-"gumman, jag dricker inte kaffe. Men de var en fin tanke. Du får gärna fixa lite te om du vill."

Noomi tar sig an utmaningen och börjar gå runt på köksbänken, hon öppnar varje skåp tills hon hittar tepåsarna med smak av skogsbär.
Mia slår sig ner i soffan och tar en klunk av de som blivit över från whiskey flaskan.
Dotterns steg hörs tydligt i det knarriga golvet, tankarna reagerar snabbt och Mia puttar flaskan snabbt in under soffan.

Te't var smaklöst på grund av mjölk i överflöd, men hon dricker upp de för att låta Noomi känna sig stolt och lite mer vuxen. Dom sitter i soffan och äter sina ost o skink mackor och skänker varann ett leende emellanåt.

De hörs ljudliga knackningar på dörren. Mia ber Noomi att gå upp sitt rum, vilket Noomi lyssnar snällt till. Mia kollar försiktigt ut genom fönstret för att få ett hum om vem de kan va.
Jackan är bekant, det är Simon och han verkar inte glad i sina högljudda knackningar.
-"Vad vill han nu?" Viskar Mia för sig själv...


Likes

Comments

Vet inte om jag sagt de, och är för lat för att kolla i tidigare inlägg!

Jag har beställt hem extensions från rapunzelofsweden.se, beställde 5 paket i 60 blonde. Jag valde metoden stick hair, vilket är små slingor med en tillhörande ring man klämmer fast med en tång man får beställa vid sidan om. 5 paket är 100 gram (20 slingor/ paket). Detta är något jag velat göra länge då jag klippte av mitt långa hår. Beställde 50 cm och mamma ska få sätta i de imorgon när de kommit. Jag har inget tålamod så tog expressfrakt så jag får det redan nästa vardag!

Upd med bilder imorgon.

Likes

Comments


Favorit högtid?
Har lite svårt för högtider, men de får nog bli julen! De är en dag av glädje för det mesta men dom senaste åren har julklappshetsen ökat något extremt. De känns som att julen inte längre går ut på att ta hand om dom nära o kära utan de är vem som får bäst och dyrast julklappar. Lite tråkigt men de är nog vad jag väljer!
Favorit tv-program/serie?
Sofias änglar, oitnb, american horror story (endast första säsongen)!
En dålig vana?
Så fort nått på liv o död dyker upp så måste jag dyka upp och testa, de har nått med adrenalinkicken som kommer.
Vad älskar du att göra på fritiden?
Jag älskar att fixa med gelénaglar, de ligger så mycket kreativt i de och alla mönster o designer man kan fixa med saker man vanligtvis har hemma. Älskar även min vänner och djur!
Hur lång är du?
Har lite komplex över min längd, är endast 1,62. Men samtidigt så älskar jag att skämta om de med mina vänner.
Hur många barn vill du ha?
Har inte gått ut skolan, så mitt tänk har inte nått fram dit än. Men som jag känner nu, minst 3.
Hur gammal är du?
16 år.
Vem är din favorit sångerska/sångare?
Adele utan tvekan. Queen A!
Vilket Stjärntecken är du?
Stenbock

Likes

Comments

Contains affiliate links

Visst är dom snygga?

Funderar faktiskt på att klicka hem dom nu när de är sommar och jag endast har ett par, känner för lite variation. Klicka på taggen för mer info.

De kommer va segt med inlägg nu i början, måste liksom kom i gång lite. In på länken så blir jag glad!

Likes

Comments

​För er som glömt, mitt namn är Linnea Ahnell och jag föddes på Gotlands BB den 16:onde januari 2001 runt kl 16:30.. skämt o sido.


Denna månad har mitt bankkort bokstavligen spottat pengar, har beställt hem ring extensions från rapunzel som troligen kommer imorgon och de ska mamma få hjälpa mig med. Livet rullar men ibland snurrar de nått varv, jag har kommit in på vårdlinjen här på Gotland och lycka är total. Denna sommar började i förrgår för mig, innan de har jag sovit bort dagarna. I fredags började de med att jag skulle ta mig upp på en cykelbana med gupp o backar, började bra men slutade med skrapsår på hand, ben och axel. Men jag mår nog bra tror jag.

To be continued...

Likes

Comments