Hugget i magen, jag tror alla någon gång varit med om det. Det gör ont, när man hör, ser eller läser något. Man trodde aldrig att en person som gör en så glad skulle någonsin kunna göra så man fick den känslan. Livet känns över. Vad kan man göra mer än att gråta på toaletten? Gråta när man ska sova, gråta när man är ensam? Allt gör ont, allt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ärligt talat, blir så jävla trött på folk. Orkar inte ens bry mig och vill bara säga "nej men skit i det då" asså nej hate everybody

Likes

Comments

Allt påminner mig, allt! Vill flytta hem och aldrig mer komma tillbaka. Mitt liv är över. Gråter hela tiden för man vet att det aldrig kommer bli som vanligt igen.

Likes

Comments

Alla i tårar i världen kan inte hjälpa till. Man blir mer och mer grå, livet går under. Jag drunknar, får ingen luft. Man kan inte berätta med ord vad man känner. Världens finaste. Borta. Hjälp. Känns som jag drunknar.

Likes

Comments

Det gör bara så jävla ont

Likes

Comments

Asså en del av mina vänner, dom skaffar pojkvän, hör aldrig av sig och sen gör dom slut och börjar höra av sig igen.
Andra av mina vänner skaffar pojkvän, hör fortfarande av sig och när dom gör slut, hör dom fortfarande av sig.
MEN en del , en väldigt liten den, skaffar pojkvän, hör bara av sig när det är några problem, sen gör dom slut MEN träffar fortfarande den här killen, OCH även om man så jävla många gånger har sagt att han inte är bra för dig, eller att han bara gör dig ledsen största delen av tiden så UMGÅS DOM FORTFARANDE.

Hur i helvete ska man bete sig som vän/sk. Bästa vän då??? Man orkar inte mer, visst man saknar sin bästavän som fan men vad ska man göra när hon inte lyssnar och bara tänker på sig själv för stunden? Alla telefonsamtal man har haft med henne i timmar BARA för att han beter sig som en idiot? Behöver råd

Likes

Comments

2015. Fick sämsta möjliga start på 2015.

Man tar allt för givet. Och när det händer så det värsta.
Jag håller på att mista det dom betyder mest för mig. Det jag älskar mest av allt, det som håller mig nere på jorden. DEN som får mig att må bra, som man har gått igenom så mycket med. Allt rasar, man har ingen kontroll. Livet som man kände till det hänger i en skör tråd. Allt kan försvinna. Det enda som man tror hjälper är tårarna. Men man kan inte bli förlåten bara för att tårarna rinner.

Det vackraste man har. Men det som förstörde allt gör så ont.

Så fort det plingar till i mobilen hugger det till i magen , tänk om det är dåliga nyheter? Hur många timmar ska man gråta idag?

Det går inte att förklara känslan. Vill aldrig mer känna så här

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering i helgen.. Jag har verkligen haft fullt upp..

Jag varit på födelsedagsmiddag för Thea, fikat och shoppat med mormor och mamma och tränat. Jag har även druckit säsongens första JULMUST wooooeee🌟✨💫💥

Bilder från helgen kommer hääääärLikes

Comments

ÄNTLIGEN FREDAG❤️❤️❤️Vaniljyoghurt med skivad banan, müsli och russin!

Dagen börjar med 2 h fotbollsträning och 1 h lyftteknik i gymmet 🍃🍂🍁 sedan matte (genomgång av provet) och sedan spanska

Ha en bra fredag

Likes

Comments

Sitter just nu och ser på A Million Ways To Die In The West -
Liam Neeson är med i filmen och älskar honom efter att har varit med i alla Taken-filmerna.. han är tyvärr the bad Guy i den här filmen som jag ser på nu. Men jaja.

Matteprovet som jag hade idag gick bra tror jag,.
Skulle egentligen pluggat spanska nu ikväll men jag är så trött och har sån huvudvärk. Skulle sitta bra med lite chips nu..

Ha en bra kväll

Likes

Comments