Header

Revlon uniq one coconut hair treatment var en produkt jag hade hört mycket bra om, dock i den röda förpackningen men vad jag förstått så är det samma innehåll bara olika dofter. Denna har 10 bra fördelar för ditt hår:

 • Vårdar torrt och skadat hår.
 • Tillför glans och eliminerar frissighet.
 • Skyddar vid värmestyling.
 • Gör håret silkeslent och ger jämnhet.
 • Färgbevarande med UVA/UVB-skydd.
 • Lättare att styla och slätar ut.
 • Gör håret medgörligt.
 • Ger en hållbar frisyr.
 • Förebygger kluvna toppar.
 • Ger mer volym

  Jag har haft min nu i 3 veckor och använder varje dag efter duschen tillsammans med proffs hår olja som jag köpte för 5!! kr på ekohallen. Och jag tycker dessa tillsammans lämnar mitt hår jätte lent och ger bra volym.
  Dock tycker jag håroljan från proffs luktar ganska illa.. men lukten försvinner efter man masserat in den i längderna så det är inget som stör. Har du torrt och slitet hår tycker jag verkligen du ska klicka hem dessa två och testa.

Likes

Comments

Jag tänkte idag prata lite om den kära kokosoljan! Det var ju det enda folk snackade om för ett tag sedan.. och nu förstår jag varför! Det går ju och använda till allt verkligen?

Jag köpte min med tanke att ha den som hårinpackning. Men sedan gjorde jag en google sökning och fick upp hur mycket som helst bra man kan använda den till (för er som mot förmodan har missat) och jag tänkte dra några exempel här som jag har testat än så länge!

Ansikts peeling:
Blanda kokosoljan med socker och använd som peeling på ansiktet. Det blir verkligen såå mjukt och man känner verkligen hur den återfuktar den torra vinterhuden!

Hårinpackning:
Ta rejält med kokosolja och massera in i håret i några minuter, fokusera på hårbotten och massera extra där för att få igång blodcirkulationen. Du kan skölja av det direkt men det jag brukar göra är att sova med den under natten för extra effekt. Lite bökigt är det men lägg en handduk över kudden för att undvika fläckar.
När du sedan ska skölja av det så massera in schampo utan att blöta ner det först för att enklast få bort oljan. Ta sedan schampo en gång till efter du blött det. Håret blir så så så himla mjukt! Rekommenderar starkt för alla er med trött och torrt hår.

Ansiktsmask:

Jag brukar ibland innan jag går och lägger mig ta kokosolja i hela ansiktet och sova med det under natten. När du sedan sköljer av det på morgonen så har du en baby len hud som dessutom känns riktigt återfuktad! Hur bra? istället för att gå och köpa massa dyra ansiktsmasker.

Rakning:

Istället för att använda raklödder kan du använda kokosoljan när du ska raka dig. Detta kommer lämna din hud mjuk och len!

Badolja:
Jag älskar och bada men det är ju inte jätte bra för hyn och bada varje dag. Därför brukar jag alltid lägga i lite kokosolja för att inte torka ut huden under badstunden. Funkar jätte bra och huden blir mjuk!
Det här är bara några få grejer av allt som du kan ha kokosolja till.
Jag fullkomligt älskar denna och förstår inte hur jag kunnat klara mig utan den under alla dessa år! Detta är något alla borde ha hemma.

Jag har bara haft min kokosolja nu i en vecka ungefär och jag kommer fortsätta testa denna främst till hårinpackning eftersom det är det jag vill fokusera på. Har hört mycket att massagen i hårbotten med denna ska få håret och växa snabbare. Så jag kommer komma tillbaka med en recension senare om det faktiskt stämmer!

/ Ellinor

Likes

Comments