Jag kan se det i hans varma ögon, blicken som jag sett såmånga gånger, är varmare än aldrig förr. Det som bara varit två ögon och enblick, är nu klara fönster till kärlekens strålande land. Jag kan se det i hurhan ser på mig, med vilken mjukhet och lycka han kollar in i mina förskräcktaoch ovetande ögon. Det är något magnifikt i hans blick, något mycket merkärleksfullt än vad ord någonsin kommer kunna utforma. Jag känner mig trygg itanken på blicken, på sättet han kollar på mig. Jag vet, trots att jag knapptvågar tro det själv, att den blicken bara existerar när han kollar på mig. Kan detvara sant? Kan det vara på riktigt? Kan hans kärlek vara så sann och så storatt hans ögon gråter den? Jag tvivlar, det gör jag alltid, men för förstagången, tror jag, att den sista tanken jag ger mig själv, Är tanken att det ärsant. Har det någonsin hänt? Är det farligt att låta det positiva ha sistaordet? Ja. Ja det är farligt. Men för första gången i mitt liv, för förstagången kan jag berätta, att det är precis det som hänt med mig. Den positivaoch förhoppningsfulla tanken, blev min sista. Detta skrämmer mig något såoerhört, när fick jag rätten att hoppas att jag kan lita på de ord jag fårhöra? Aldrig. Men när blicken så oskyldigt backar de listiga orden kan jaginget annat än att falla. Falla ner i de ovetandes brunn. Och det gör miginget, jag älskar det. Jag älskar känslan av att tro att jag är lika älskad somjag själv älskar. Vare sig det är sanning eller inte, så tänker jag leva i dennadröm, och jag vill drömma den i resten av mitt liv. Snälla väck mig inte somalla de andra har gjort. Snälla lägg dig ner och dröm den tillsammans med mig. Iall framtid.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bara jag får ihop mitt liv så kommer han att älska mig, bara jag slutar vara så deppig så kommer han att älska mig, bara jag blir som alla andra så kommer han att älska mig. 

Bara jag slutar vara jag, så kommer han att älska mig.

Han kommer att träffa många nya människor, i staden långt bort från mig. Han kommer att inse att det finns så många själar där ute, så många själar som är mindre trasiga än min. Han kommer att träffa någon. Någon som inte konstant behöver höra att hon är älskad för att lita på de mäktiga orden. Någon som är stark nog i sig själv för att inte behöva lagas. Någon som inte har några problem, någon som inte övertänker allt, någon som står stadigt på sina egna ben genom allt.

Någon som inte är så förstörd som mig.

Han kommer att se upp till henne, hur positiv, glad och självständig hon är. Han kommer bli lika imponerad varje gång hon visar vilken stark människa hon är, och han kommer bli kär och åter kär i henne varje gång hon ler. Han kommer att undra hur han hade turen att träffa henne, och han kommer att vara lycklig. Lyckligare då än någonsin förr.

Eller

Så kanske han träffar nya människor i staden långt bort från mig, inser hur många fina själar det finns där ute. Men aldrig någon med min själ. Han kommer träffa någon. Någon som inte konstant behöver höra att hon är älskad för att lite på de mäktiga orden. Men han älskar att berätta de orden. Någon som är stark nog i sig själv för att inte behöva lagas. Men han vill veta varför de trasiga såren är där, och mer än allt annat vara den som hjälper till att laga dem. Någon som inte har några problem, någon som inte övertänker allt, någon som står stadigt på sina egna ben genom allt. Men han vill höra om problemen, han vill höra och försöka förstå alla tankar som cirkulerar i mitt huvud, han vill göra allt för att de inte ska finnas där. Han vill stå bakom och ta emot mig när jag faller, han vill vara den enda som riktigt förstår mig.

Någon som inte är lika förstörd som mig. Men jag är den enda han vill ha.

Han kommer att se upp till mig, hur jag fungerar, hur jag tänker och hur jag är mig själv. Han kommer bli lika imponerad varje gång jag delar med mig av de tankar som skrämmer mig för mycket för att våga prata om dem. Och han kommer bli kär och åter kär i mig varje gång han ser mig. Han kommer undra hur han hade turen att träffa mig, och han kommer att vara lycklig. Lyckligare nu än någonsin.

Likes

Comments

Ibland känns det som att du inte ser mig, du kan i en sekund säga att du älskar mig för att i den andra få mig att känna mig osynlig, oönskad och bortglömd. Du kan få mig att sväva ovanpå molnen för att sedan i nästa stund få mig att vilja krypa ner i ett stort oändligt svart hål. Ingenting av detta tänker du på att du gör,egentligen gör du dem säkert inte heller, du är inte omväxlande i din kärlek till mig, du glömmer inte bort mig och du ignorerar mig inte. Men i mina tankar vill du helt plötsligt inte ha mig längre. I mina tankar betyder ditt korta svar att du vill bli av med mig. I mina tankar betyder den nya smileyn som du gör att du försöker vara snäll när du egentligen bara vill ägna dig åt annat. I mina tankar finns inte att du inte reflekterar över vilka smileys du väljer. I mina tankar finns inte att inte hade tid att skriva mer. I mina tankar finns det inte en anledning till varför du skulle vilja vara med mig. I Mina tankar finns inte svaret på varför du skulle älskar mig, I mina tankar finns bara du, du som står ut med mig för att vara trevlig

. I mina tankar lämnar du mig när som helst.

Likes

Comments

Har du ena dagen älskat någon med hela ditt hjärta, redo att sätta hela ditt liv på spel bara för att tillfredsställa denna, bara för att dagen efter vara osäker på om du vill ha den i ditt liv? För att ifrågasätta dina känslor och tankar? Har du gjort detta bara för att sedan återigen älska den med hela ditt hjärta, redo att spendera hela ditt liv med den. För att sedan, som så många gånger förr,vakna mitt på natten med hjärtat i halsgropen och öva in det du behöver säga till personen, det du behöver säga som du vet kommer krossa den, men som måste bli sagt för att du ska bli fri. Har du gjort allt detta för att sedan vakna på morgonen igen och undra varför du någonsin skulle vilja bli fri? Har detta hänt dig så många gånger att du börjar ifrågasätta dig själv? Har du börjat blivit rädd för dina egna tankar, undrat vilka av de två motsatta åsikterna det är som verkligen är du? 

För det har jag, merän tre för många gånger.

Likes

Comments

Först var jag osäker på dig, sen var jag säker, mina känslor går fortfarande i bergochdalbanor kring dig. Det enda jag vet är att min kärlek för dig är obeskrivlig. Borde jag ha dessa tankar? Borde de vara så starka som de ibland är? Jag vet inte, jag har aldrig känt så som jag känner för dig för någon annan. Du är min första i så mycket,ska du även bli min sista? Vågar jag chansa på det? Vågar jag lita på dig?

Eller rättare sagt, bör jag lita på mig?

Likes

Comments

De låtsas som ingenting, men de båda vet, det är annorlunda nu än vad det var igår när de åkte med den här bussen, de åkte till samma ställe. Men det stället har en annan betydelse nu.  Det har en annan betydelse nu än vad det hade för två dagar sedan, för två timmar sen, för två minuter sen. 

De håller varandra ihand, pratar som vanligt, men de båda vet.
De båda vet vad som väntar nu. De visste det för två dagar sedan när hon också,men det tänks inte på, det skjuts bort, tills nu, nu är det oundvikligt.

För två dagar sedan hade hon kommit till platsen, som i deras historia är en tågstation, hon hade kommit dit, förväntansfull med fjärilar imagen, väntat på att få se honom,klivit av tåget med hjärtat i halsgropen, stigit ner för de välanvända trappstegen ner till den kalla mörka asfalten, inte riktigt vågat kollat framåt ännu, tänk om hon inte skulle se det hon vill se, tänk om han inte skulle vara där. Hon vet att han kommer vara där. Men hur kan hon vara helt säker.

Men han var där. Han stod längst bort som många gånger förut, en tyngd släpptes från hennes axlar.Han var där. De var tillsammans igen.

Nu, två dagar senareär tyngden tillbaka på hennes axlar, den växer mer och mer ju närmre de kommer.

De kommer fram,tyngden är stor. Kramen är önskad att vara oändlig. Men det är den inte. Det ärden aldrig. Denna stund springer ikapp dem varje gång.

10 minuter kvar. Sedanska hon sitta på det utslitna tåget, på väg tillbaka igen. Utan honom.

Tyngden fortsätter att växa, verkar aldrig ha ett slut.

Han torkar bort en tår från hennes vita kind. Kramar henne adjö.

Tyngden växer.

Kramen släpper,armarna som nyss omslöt henne försvinner. Tyngden fördubblas.

Tiden har kommit nu.Som den alltid gör.
Läpparna möts en sista gång, händerna njuter av varandra en sista gång
Läpparna frånskiljs, händerna släpper varandra.
Avståndet mellan dem börjar växa. Han är utom hennes synhåll.

Tyngden är omöjlig att bära.

Tårarna som börjar rinna samtidigt som tåget hjälper avståndet mellan dem att växa bränner som svaghet på hennes hud, men som kärlek i hennes själ.

2 Veckor kvar tills deär tillsammans igen

2 veckor och 2 dagar tills denna tid är på nytt kommen

2 år kvar med denna intervall

Likes

Comments