​Hvert fall for meg!

Akkurat nå sitter jeg utenfor verandaen her nede på Gran Canaria. Jeg kunne ha sagt at jeg føler meg uthvilt, energisk og glad etter å ha vært på ferie i noen dager, men for å være ærlig så føler jeg meg egentlig bare helt elendig. Hvorfor? Fordi kroppen min ikke får det den skal ha, enkelt og greit! Jeg ble jo "diagnotisert" med IBS nå vinteren i 2017 Jan/feb, etter å ha følt meg dårlig og veldig mye opp og ned en lang periode. Det har vært mye for meg dette året, både med ibs og mye annet dritt som angst, små depresjon, jobb osv. 2017 har vært et lærerikt og tøft år, men selvfølgelig et år med gode minner også. Nå gleder jeg meg egentlig bare til å komme hjem og få spist litt skikkelig mat jeg tåler bedre. 

Et at mine mål nå for 2018 er å kunne finne mer ut at hva kroppen min trenger for å kunne prestere og fungere optimalt. Jeg vil finne ut hva som gir meg energi og hva som skal til for at jeg skal kunne ha det best mulig med meg selv. Det er noen ting jeg skal teste ut. Som f. eks kosttilskudd som L-Glutamine og kalsium (fordi jeg spiser lite meieriprodukter), bare for å se om det kan ha noe effekt, både for helsen og fordøyelsen min. Jeg vil absolutt ikke fremme å bruke en masse kosttilskudd, fordi det som sagt mat som spiller den aller største rollen, men jeg syntes det kan være smart å ty til noe, kanskje hvis du har en eller annen sykdom eller diagnose, så lenge du vet hva du putter i deg og det ikke er ulovlig. Jeg er egentlig selv veldig kresen på hva jeg putter i meg, og det er jeg veldig glad for. 

Nå er det bare heldigvis bare noen dager igjen til jeg er hjemme, så jeg får egentlig bare holde ut. Jeg liker å være på ferie altså og har nok godt av det. Jeg lærer meg hvert fall å sette pris på de gode rutinene mine.

-Ane 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments