NU FLYTTAR JAG TILL WWW.AGREN.BLO.GG

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den här veckan har tutat på i full rulle. Har jobbat konstant, övningskört varje dag och börjat gymma så smått igen! Igår var det 20årsfest för Anton med middag, 5-kamp och massa annat skoj. Var en jäkligt bra kväll <3 

Likes

Comments

Var uppe redan vid halv 10 idag, haha ja det är tidigt för mig då jag är van vid att börja jobba vid halv 3. Var iallafall och skrev på lite avtal med mitt nya jobb. Kändes bra! Nu är jag återigen på bussen till Lödde för att jobba stängning. Efteråt ska jag övningsköra med pappa, dax att ta tag i körkortet hehe..

Likes

Comments

Idag jobbade jag bara 4 timmar vilket var himla skönt! Såg till att köpa lite presenter, många som fyller år i oktober. Köpte även smycken till mig själv, örhängena på bilden och ringen. Båda är från en kollektion som heter Q, en serie som blandar matterat och blankt silver. Så finaaaa.

Likes

Comments

Två bomberjackor, båda rätt tunna.

Två over-knee. Båda basic och rätt lika varandra! Behövde bara ett par men när vi var och shoppade fanns det erbjudande som var sjukt bra. Så blev 2 istället!

Bästa inköpet dock haha. En almanacka, tror inte ni förstår hur nödvändig denna var..

Likes

Comments

Tänkte att jag gör ett lång inlägg från helgen istället för att dela upp det!!

Fredags jobbade jag sent. Mamma och Tilda kom och hämtade med köpemat och massa annat gott!!

Vaknade tidigt på lördagsmorgonen för att ha möte med mitt nya jobb! Vi fick även testa på att klättra, haha måste fan jobba på min höjdskräck känner jag :)))

Efter jobbmötet åkte jag, Matilda och pappa in till Malmö för lite ärende. Fick tag på två over-the-knee boots och sen leo-bombern på bilden ovan. Vi köpte lite presenter med och sen avslutade vi med Kina-mat <3 fav

Michaelas 18årsfest på kvällen. Var verkligen kul, kanske inte kan bli annat när Anna hade spetsat bålet duktigt med vodka!! Haha. Kanske en lite mer vuxen fest än vad man är van vid. Inte ofta man sitter och snackar med massa nya folk hemma, alla brukar oftast hålla sig till sina egna squad. Här var jag verkligen all oveeer, och det var skitkul!

... inte lika kul när jag skulle jobba imorse dock. FYFAN vad jag mådde dåligt en timme in på passet.. Gick över sen och då gick resterade tiden snabbt som tur var!

Sen kom farmor och farfar och hämtade mig så åkte vi hem: jag fick vilat lite, sen åt vi jättegod söndagsmiddag och gottis efterrätt! Haha älskar husmanskost på baugen..

Likes

Comments

Gårkvällen som började med middag och vin på Harrys med Elin, Love och Oliver. Vi var med på ett musikquiz lol men faktiskt riktigt kul, tävlingsinstinkterna kommer fram direkt! Sen gick vi vidare i Lund, var en runda på Shotluckan bland annat.

Likes

Comments


Nej, dricker inte skumpa på en måndag (tyvärr :P). Den bilden är från i lördags när jag först var inne i Lund i princip hela förmiddagen och fikade. Efteråt åkte jag hem till Rebecka för att boka färdigt London över nyår. Natten därtill stack vi in till Helsingborg för lite barrunda, stötte på minst sagt oväntade ansikten. Bondade även åter med en saknad en och nu snackar vi om att ta en vecka i Thailand tillsammans innan jul? Thank god för att fylleskriva haha. Känns dock lite svårt för mig att få ledigt två veckor under. jul och mellandagarna men hade varit så gött!! Idag har jag varit fri från jobb samt extremt produktiv. Åkt en veva till Helsingborg och byggt naglar vilket ärligt talat kändes jätteovant efteråt, var ju ett tag sen jag gjorde det.. Men de blev väldigt fina, filade bara ner dem lite när jag kom hem haha! Har även lunchat i Lund innan mamma hämtade upp. Nu ikväll har jag storstädat mitt rum, sprungit för första gången på 3 mån (?? Känner redan träningsvärken imorgon) och duschat länge efteråt. Har förövrigt tänkt och känt efter angående en massa saker, bestämt mig för att ändra en del saker i framtiden. Kramis

Likes

Comments