Ännu en dag i mitt oerhört spännande liv har passerat!! Haha skämtåsido, idag befann jag mig i alla fall i skolan ett bra tag innan jag hade min första lektion vid 09.45. Tycker faktiskt att det väldigt värt att gå upp tidigare för att plugga på morgonen, även om det krävs en jäkla viljestyrka för att orka hasa sig upp så tidigt. Blev bjuden på kaffe av en snäll kamrat så det gjorde morgonen väldigt mycket bättre!

Nu på kvällen var det tänkt att jag skulle träna, men råkade ta en "powernap" på sisådär tre timmar... Bästa jag! Att gå upp tidigare har väl sitt pris ändå. Imorgon tänkte jag dock sova ut eftersom vi har studiedag och det ska bli så skönt. Förutom det ska hinna med att plugga, jobba och kanske träna, så nu när jag tänker efter kan jag typ inte alls ta sovmorgon? Livet är tufft när man vill hinna med mycket.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har lite spontant sådär skaffat en blogg. Tycker det är himla kul att skriva och tänkte därför att varför inte skaffa en blogg? Det är ett perfekt sätt att få uttrycka mina tankar och åsikter. Jag ingen aning om hur uppdateringen kommer bli och vad exakt jag kommer skriva om, men det lär nog bli en blandning av lite djupare texter och vanliga vardagsinlägg.

Tänkte köra en kort introduktion om mig själv om du inte känner mig (alla som läser lär ju göra det dock). Jag heter i alla fall Agnes Lundqvist! Och Zera i mellannamn, därav namnet på bloggen. Jag bor i Stockholm, är 18 år och pluggar natur på Norra Reals gymnasium sedan nästan ett år sedan. Innan dess gick jag på ett idrottsgymnasium i Uppsala där jag också bodde men av olika omständigheter flyttade jag hem igen. Jag har haft mycket problem med psykisk ohälsa i mitt liv och det kommer jag nog dela med mig en hel del av här i bloggen. Vad finns det mer att säga om mig? Jag älskar musik (wow unika tjejen) och speciellt Håkan, Veronica Maggio och Lana Del Rey<3. Att gå på konserter är liveeet och jag kan lätt köa väldigt länge för att stå längst fram. Annars tycker jag väl om att ha kul och allt vad det innebär liksom.

Hoppas att mitt första inlägg inte var alltför tråkigt och att ni kommer vilja fortsätta läsa, kram på er!!

Likes

Comments